Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Yanlış yere topic açtıysam kusura bakmayın ama en mantıklı yer burası geldi. Salvatore'un Miras'tan sonraki kitabı olan Starless Night ne zaman Türkçe'ye çevrilecek bir fikri olan var mı? Çeviren yayınevinin sitesine baktım ele gelir bir bilgi bulamadım. Bana kalsa amazondan kalan bütün kitapları sipariş edeceğim ama ingilizceme de güvenemiyorum açıkçası. Arka Bahçenin insafına kaldık anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Çevrildi bile... Kitap fuarında dün gördüm arkabahçe nin bölümünde Bu sefer üstüne drizzt dourden maceraları yazıp içine drowun mirasi serisi yazmamışlar allahtan düzeltmişler...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Çok teşekkürler cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bu arkabahçenin site adresini biliyormusunuz?(bu arad internetten siparişe gerek ok.İzmirde oturuyorsan Konaktan yürü Kordona doğru.Yol üzerinde bir dükka var.Ravenloft ktapları Handbooklar falan satıyor.Orada Starless Night var ingilizce olarak[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 www.arkabahce.gen.tr ama suan bakımda sanırım[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 geldi we ben kitabı bitirmek üzereyim ama biteremiyorum.biticek we tekrar bekliycem diye üzülüyorum we bu yüzden bitiremiyorum işte.neyse alın okuyun mükemmel bir kitap salvatore babaya yakışan bi kitap yani.kabı irenç o ayrı konu :)[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bence de kapaktaki drizzt iğrenç[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tek sorun hiç bi karakter ölmüyor. yani ne Entreri ne de bir başkası. artemisi de zaten jarlexle kurtarmış.uff hiç biri ölmicek herhalde. ama gerçekten sürükliyici. birde drowlar arbelest kullanma özürlüler oda war.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Eğer ingilizcesini anlarım diosanız hiç durmayın gidin dördü bi arada olan collectors hede yi alın Hem ingilizce tasvirler daha kafiyeli olmuş.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 o biraz zor bulunur şimdi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 İstanbulda yaşam sürüyosan Robinson hedeye git istiklalde onlar siparişle getirtio ceplerine 10milyon mu ne bırakman gerek en fazla oda...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Hanged_Man, 26 October 2003 12:20 tarihinde demiş ki: tek sorun hiç bi karakter ölmüyor. yani ne Entreri ne de bir başkası. artemisi de zaten jarlexle kurtarmış.uff hiç biri ölmicek herhalde. ama gerçekten sürükliyici. birde drowlar arbelest kullanma özürlüler oda war.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man spoiler için saol:hrr: bu arada drowların küçük hand crossbowları ünlü deilmiydi yaw?[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 evet uyutan felc eden yada zehırleyen okları war[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 spoilera kızdım gerçi ama entreriyi kurtaran adamın kim olduğunu bilmiodum bi onu öğrendim sayende :) yoksa ben entrerinin kurtulduğunu biliodum hatta sonra ehem ehem *!boğazına bişey kaçar*[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ya bugün kitapçının önünden geçerken birdaha baktımda, kapaktaki drizzt çok komik yaaa, zaten iice pembe çizmişler Kaş göz yamuk, keş gibi çıkmış. *!hatırladıkça gülesi gelir*[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ehehe keş drizzt -abi noldu neden içiyosun -yurdumu özledim be güzelim[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar