Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Souk? Funk? Hiphop? Rap? RnB? Club? House? Nedir bu?


Bone

Öne çıkan mesajlar

NR1 ve MTV'de boyuna 2PAC, Snoop Dogg, 50Cent, Christina Aguilera, Sean Paul tarzında abuk sabuk şarkılar çalıyorlar.
Erkekler düz ve kalın bir sesle şarkı söylerken,
Bir yandan Bir kadın da esneterek ve kısık sesle birşeyler mırıldanıyor.. Müzik de poponu bacağını garip garip şekillerde sallaman için özel olarak dizayn edilmiş gibi..
Beyonce'nin böyle bir sürü düeti oldu şimdiden..

Ne müziktir bu anlamadım.. Aşırı sıkıcı bir tarz. Eminem'in Rap'ini tercih ederim.. Jennifer Lopez'in ve Christina'nın ilk halini özledim. Ama ne yazık ki Britney Spears da bu garip müzik kervanına katılanlardan..

Zenci müzii diyince aklıma louis armstrong ve caz gelirdi.. Şimdi ise bu tuhaf anlamsız müzikler..

Hele evanescence veya şebnem ferah'tan sonra bu şarkılar çalınca kanal sahiplerine kafa göz giresim geliyor.. Ankara'da olsa, kanal binasını basıp birkaç kişiyi rehin alcam ama olmuyor..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya Sean Paulun neresini seviyosunuz ya adamın ne söylediğini anlaşılmıyo zaten. Ayrıca şarkılarında begenmıorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 10 November 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kulağa hoş gelmesi ve dile dolaşması olarak bakıldığında Sean Paul gerçektende fena deil diyebilirim. Get Busy özellikle :)[hline]Avatar the Fallen
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki:
Aket İlerde Butterfly yiyecen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 cent'i sevmiyordum,kliplerinde düzünelerce yarı çıplak kadın dansçı kullanan,kadın vücudunu obje olarak gösteren klipleri olan rapçilere fln uyuzum zaten,o yüzden 50-cent P.I.M.P'nin klibinin sansürsüz versyonunu gördüğümden beri o herife uyuzum[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe amerikada falan heryerde bu tip müzikler çalıyor club'larda

vede lap dance denen olayın, ayakta yapılanı ile dans ediyor herkes

yani okadar kötü değil aslında, gerçi ben kondisyonsuz gittiğim için bacaklarım 1-2 saatten fazlasını kaldırmıyordu ama değer ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de fatman mi ne var mtvde zırt pırt çalıyor, animasyonla yapılmış..

bir ara graffiticiler çıkıyor " inject inject" felan diyor. Ordaki sahnede bittim. O tarz müzik güzel de, fatman ve 50cent gibi adamlardan bıkkınlık geldi[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkalarında iki tane bikinili kızı oynatıp
sonrada şarkı sölüyoruz ayaana yatıp klibi abazalara izleten insanlara uyuz oluyorum zaten
bide bedenleriyle sanatçı olmaya çalışanlardan
kylie özellikle bide kardeşi çıktı şimdi
j.lo bilmemne fln[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de evanescence çalınca kafa göz giresim gelio
beyoncé en azından kulağa olmasa da göze hitap edebiliyor
yaşasın çapkın adidas gençliği ![hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.

[Bu mesaj arcane tarafından 11 November 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 November 2003 08:21 tarihinde demiş ki:
....abuk sabuk şarkılar....
Erkekler düz ve kalın bir sesle şarkı söylerken,
Bir yandan Bir kadın da esneterek ve kısık sesle birşeyler mırıldanıyor..

Aşırı sıkıcı bir tarz....

Zenci müzii diyince aklıma louis armstrong ve caz gelirdi.. Şimdi ise bu tuhaf anlamsız müzikler..

[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.


helal valla çok haklısın.[hline]MeTallica
bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

..... soul , RnB... bunlar blues / jazz dan gelen seyler ve eskilere bakarsak cook da guzel geliyo kulaga arkada guzel bir blues rytm var bunlar bence cok guzel gercek soul zaten ama simdi lerde bu biraz marketing olayi oldu j lo da soul yapiyorum diyo , chirstin de[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 11 November 2003 18:04 tarihinde demiş ki:
...yaşasın çapkın adidas gençliği ![hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.


lol, abaza gencligin son duragi beyonce diyosun yani =)

ya bonepart zencilerin toplum icindeki ezikligini yansitmasi demissin, ama artik oyle birsey yok. 80 ler ve oncesi oyleydi, amerika vietnama beyazdan daha cok zenci kayip etti daha fazla gonderdigi icin, sokaklarda bile irkcilik vardi, o yuzden kendi seslerini duyurmak icin birseylerle ciktilar. ama simdi oyle bir olay yok, hatta kendilerini herkesden ustun goruyorlar, sarkilarinin tek anlamlarida "pezevenklik, para, altin kolye, kadinlar=sex , gangster, silah" bu kadar abi. o 50 cent denilen hanzo sahneye 10 tane bodyguardla cikiyo, bodyguardlarin hepsinin kursungecirmez yelegi var, ama kendisi giymiyo (?)

isin kotu yani duyna bu tur muzige acaip bir sekilde ilgi duyuyor, 80 lerin rock i nasil ilgi duyduysa simdi onlarin zamani.

[Bu mesaj Draven tarafından 15 November 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaniliyorsun, amerika'da irkcilik vs gibi seylerin olmadigini dusunmeyin. Irkcilik sadece kanunen yasak, mesela universitelerde ya da sokakta kac zenciyi bir beyazla dolasirken gorursun? Cok cok az beyazin zenci kiz/erkek arkadasi vardir. Bir beyaz olarak gidip zencilerin oturdugu community'de oturamazsin, o sokakta arabandan inemezsin, onlar da ayni sekilde beyazlarin yasadigi yerlerde yasamazlar. Liseler yasal olarak olmasa da zenci/beyaz liseleri olarak ayrilmistir. Zenciler beyazlarin gittigi kiliseye gitmez, zencilerin gittigi bi club'a beyaz birisi gitmez ... bu ornekler cogaltilabilir, ve de hepsini yasayarak goruyorum hergun burda.
Siyah amerikalilar yillarin verdigi ezilmisligi simdi kendilerini cok guclu gostermeye calisarak kapatmaya calisiyorlar, saray evlerde cekilmis klipler, en buyuk arabalar, en fazla ses cikartan muzik, ve de guc gosterisini insanlarin sehvet gibi ilkel duygularina hitap ederek yapiyorlar. Tamamen turkiyedeki kroyum ama para bende mantigi. Ve de esasinda cok kucuk bi kismi disinda para sahibi olduklari yok, cunku egitim duzeyleri cok dusuk oldugu icin genelde iyi islerde calisamazlar (universitedeki zenci ogrenci yuzdesi %10 bile degil burada ve de zenci universite ogrencilerinin buyuk bir cogunlugu atlet ogrenciler, yani basket futvol vs takimlari).
Iste bu saydiklarimin hepsi de yaptiklari muziklerde patliyo, ve de artik ezilmisliklerini anlatmak yerine kendilerini yapay bi ozguvenle kusatip guclu gostermeye calisiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...