Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ally McBeal

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

said:
-Mandrake-, 06 Mart 2003 20:28 tarihinde demiş ki:
Ya dizinin son bi kaç bölümünü kaçırdım

Larry le ayrıldılar galiba? yeni avukat gelmiş ona sulanıyo du ?
ehhe iyi adamdı larry

ne iş ?[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky

Biraz bölüm atladılar René gitti o mavi gözlü yavşak gitti Markmıydı neydi... Larry gitti Jane gitti nereye gittiler bilmiyorum ama bunlara karşılık Jenny geldi işte o Glenn geldi bi hıyar daha var ya çıkma teklifi eden işte o da geldi falan e bi de Larry nin yardımcısı zenci bi avukat kadın var ya şirin bi tane hani Stingin olduğu bölümde gelen o bizim (ne demekse) şirkete katıldı falan... Ling yargıç oldu... SOoooooraaaaaaaaaa falan işte o kadar[hline]....
Sosyal ağlarda paylaş

sezon atladı arkadaşlar
5.sezondayız
4.sezonun sonunda zaten değişikliğin sinyalini vermişlerdi .. diziyi ayakta tutmak için yapıldı gibi yorumlar duydum ama bana saçma geldi
zaten mis gibi giden bi diziyi niye kurtarmaya çalışırsın ki ?

larry fiz in dediği gibi uyuşturucu problemleri nedeniyle yapımcının artık katlanamaması üzerine diziden ayrılmak zoruna kaldı (canıma değsin yeter kızların larry şirin şirin diye dırdırını çektiğimiz ama şimdi bi de glenn çıktı ki ondan beter)
olm fiz ben sana izle izle demiom mu şimdi burda söylenince mi aklın başına geldi ehea

jenny mütiş tatlı bişiy bence de
kaç sezon var daa bilmiyorum sanırım son sezon bu :( bitiyo olabilir böhühü
bu arada dün john cage çok ezik bi duruma düştü yauf bi zamanki hallerimi hatırladım o itiraf sahnesinde lol
bi de ling in yargıç olduğu sahneler süferdi ve dünkü bölümde o da veda partisi verdi sanırım gidiyo üff[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı
Sosyal ağlarda paylaş

dizi ne zaman bitiyo peki ?
kaç bölüm ya da kaç sezon kaldı yani ..
john cage de ayrılıyosa benim gözümde değerinde önemli bi düşüş olur dizinin
hele bi de ling giderse
ohooooo[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı
Sosyal ağlarda paylaş

lol korn anca south park da olur heahae
yane south park ı kötülediğim sakın düşünülmesin öyle bişiy aklımın ucundan geçmez de çılgınlık manasında heheh[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...