-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya dizinin son bi kaç bölümünü kaçırdım Larry le ayrıldılar galiba? yeni avukat gelmiş ona sulanıyo du ? ehhe iyi adamdı larry ne iş ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 fizban kesinlikle izle yeni bir kadın avukat var böyle birşey görmedim ya, süper ötesi bir hatun[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 hayır john açıldı, glenn açıldı falan ama hepsini reddetti süper hatun ise jenny ismi galiba[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: -Mandrake-, 06 Mart 2003 20:28 tarihinde demiş ki: Ya dizinin son bi kaç bölümünü kaçırdım Larry le ayrıldılar galiba? yeni avukat gelmiş ona sulanıyo du ? ehhe iyi adamdı larry ne iş ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Biraz bölüm atladılar René gitti o mavi gözlü yavşak gitti Markmıydı neydi... Larry gitti Jane gitti nereye gittiler bilmiyorum ama bunlara karşılık Jenny geldi işte o Glenn geldi bi hıyar daha var ya çıkma teklifi eden işte o da geldi falan e bi de Larry nin yardımcısı zenci bi avukat kadın var ya şirin bi tane hani Stingin olduğu bölümde gelen o bizim (ne demekse) şirkete katıldı falan... Ling yargıç oldu... SOoooooraaaaaaaaaa falan işte o kadar[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ling in yargıç olması süfer bi sahneydi, mor cüppe filan:) Jenny sevimli ama ally in genç versiyonu gibi, azcık farklı olmasını isterdim. Nelle çok geride kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ling süper olmuş bence yargıçlık aşmış işte içindeki panteri :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Robert diziden uyuşturucu problemleri yüzünden ayrılmış... (bi kaç yıl önce :))[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehhe ayrılmış tamam da bunu senaryo ya bi şekilde bağlamamış mı adamlar yani 1 bölüm önce larry le birlikteyken sonraki bölümde larry kayıp mı oluyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bence sezon geçti. bölüm atlama olayı değil.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 sezon atladı arkadaşlar 5.sezondayız 4.sezonun sonunda zaten değişikliğin sinyalini vermişlerdi .. diziyi ayakta tutmak için yapıldı gibi yorumlar duydum ama bana saçma geldi zaten mis gibi giden bi diziyi niye kurtarmaya çalışırsın ki ? larry fiz in dediği gibi uyuşturucu problemleri nedeniyle yapımcının artık katlanamaması üzerine diziden ayrılmak zoruna kaldı (canıma değsin yeter kızların larry şirin şirin diye dırdırını çektiğimiz ama şimdi bi de glenn çıktı ki ondan beter) olm fiz ben sana izle izle demiom mu şimdi burda söylenince mi aklın başına geldi ehea jenny mütiş tatlı bişiy bence de kaç sezon var daa bilmiyorum sanırım son sezon bu :( bitiyo olabilir böhühü bu arada dün john cage çok ezik bi duruma düştü yauf bi zamanki hallerimi hatırladım o itiraf sahnesinde lol bi de ling in yargıç olduğu sahneler süferdi ve dünkü bölümde o da veda partisi verdi sanırım gidiyo üff[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Peter McNicol de 2-3 bölümden sonra diziden ayrılacak, kötü haber )-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 john cage yani :(:(:( offfff[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Evet.. Sadece "önemli davalara" bakmak koşuluyla firmadan ayrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 dizi ne zaman bitiyo peki ? kaç bölüm ya da kaç sezon kaldı yani .. john cage de ayrılıyosa benim gözümde değerinde önemli bi düşüş olur dizinin hele bi de ling giderse ohooooo[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Eli Makbul mü siz onu söyleyin ilk önce :-)[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Son sezondayız, 10-15 bölüm kaldı en fazla. Elton John, Bon Jovi gibi elemanları görecez bu bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 suyunu iyice çıkaracaklar yani sonlara doğru[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 korn yok mu yani ?[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 lol korn anca south park da olur heahae yane south park ı kötülediğim sakın düşünülmesin öyle bişiy aklımın ucundan geçmez de çılgınlık manasında heheh[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar