Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irc FRP, Pure Roleplay ! Right here , right now ! :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk oyun bitti, çok hoştu dm imiz draven a teşekkürler :)

Devam etmek isteyenler buraya mesaj atsın
fierce ile ben devam etmek istiyoruz
dela ile damien lütfen buraya mesaj atın istiyorum ve istemiyorum diye.

devam edicekseniz pm den bana karakterinizin fiziksel detaylarını giysisini hedehödösünü ayrıntılı bir şekilde yazın resim yapmayı planlıyorum[hline]No Remorse Baby!
Mesaj tarihi:
Beyler artık MIRC ten FRP e oynamanıza gerek kalmıcak, yeni çıkıcak(haftaya beta-tesy) başlıo oynumuz sayesinde 3e kurallarıyla netten masaüstü oynayabileceksiniz
Mesaj tarihi:
bende oynarim siz sadece mesaj atin oyun mu?? himm merak ettim[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Mesaj tarihi:
Chatten FRP oynamak isteyen var mi?????????

Hade oynayalim yapcak bisi yok hade yazin buraya bbi oyun oynayalim[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 19 July 2003 13:15 tarihinde demiş ki:
fierce imzan yanlış olmuş
".P" olucaktı o. niye gözüm çıktı sanıyosun :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

eahehaeh
:D deiştirdim ztn[hline]"Do not fear, my son! Awake the dragon inside
For he may guide you, being the worlds hidden eye
Through a dark time, when mankind is bleeding within
Oh little dreamer..."
Mesaj tarihi:
icq dan oynasak?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
dm draven
dm draven
bi sonraki oyun ne zaman ? :)[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Mesaj tarihi:
bu cuma aksami olur, malum ise basladim gene, hafta ici gec yatmak sabahlari icin isgence oluyo, onun icin cuma aksami zaman ayirabilirim[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
cuma olsun bizim olsun diyorum[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Mesaj tarihi:
count me in Cuma aksami sizin
benim cuma oglenim oluyo
ama
size gore gece 11 de gelebilicem ben...
malum ondan once sinavim var saat 6 ya kadar (sizin 11 iniz)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
Ben de kaleye mum dikip, eski yoldaş Arcane'i yalnız bırakmayayım bari (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar, bugun oyunumuz var. EEN fazla 5 kisi oynatabilirim. oyunculardan zaten Volfied, Fiercewind ve Arcane var sadece, delayi goremedim[hline]Can't rain all the time.
Mesaj tarihi:
ben de istiyoruum!

[edit: evet istiyorum da o ilk mesajdaki kanalda mı oynanacak gene?]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 July 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geldim gördüm.. ilk deneiymim..
yazılar geçmekte ben bunu yazarken eniyi hemen bkama kgeri..[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
KoC
Mesaj tarihi:
artık bunlara gerek yok bizim yaptığımız bir oyun var. 24 saat online bir serverimiz var. oyun şu anda beta test aşamasında, test ediliyor. oyunda kayıtlar online, yani bir cafe de kayıt olup, belli bir süre oynadıktan sonrai başka bir yerde kullanıcı adı ve şifrenizi girerek devam edebiliyorsunuz. herşey 3d e uygun. oyunu oynamak için server adını girip, oyuna giriyorsunuz, oyunda çıkan 3 seçenekten birini seçiyorsunuz:
1.kayıt ol
2.kayıtlı giriş
3.dm
oyunda d varsa dm girişi çıkmyor. dme oyuncular aralarında da karar verebiliyor. dm herkesin bilgilerini görebiliyor ve değiştirebiliyor. ama kullanıcılar sadece birbirlerinin fiziksel özelliklerini görebiliyor. oyunda herkesin chat yapabileceği bir bölüm var. ayrıca oyunda özel msg de atabiliyorsunuz.
oyunda her kayıtlı karekter bir resim seçiyor. herkes bu resmi görebiliyor.artık bunlara gerek yok bizim yaptığımız bir oyun var. 24 saat online bir serverimiz var. oyun şu anda beta test aşamasında, test ediliyor. oyunda kayıtlar online, yani bir cafe de kayıt olup, belli bir süre oynadıktan sonrai başka bir yerde kullanıcı adı ve şifrenizi girerek devam edebiliyorsunuz. herşey 3d e uygun. oyunu oynamak için server adını girip, oyuna giriyorsunuz, oyunda çıkan 3 seçenekten birini seçiyorsunuz:
1.kayıt ol
2.kayıtlı giriş
3.dm
oyunda d varsa dm girişi çıkmyor. dme oyuncular aralarında da karar verebiliyor. dm herkesin bilgilerini görebiliyor ve değiştirebiliyor. ama kullanıcılar sadece birbirlerinin fiziksel özelliklerini görebiliyor. oyunda herkesin chat yapabileceği bir bölüm var. ayrıca oyunda özel msg de atabiliyorsunuz.
oyunda her kayıtlı karekter bir resim seçiyor. herkes bu resmi görebiliyor.[hline]Trash_
Skini göremedim...
Mesaj tarihi:
Eh iyi hoşta da niye böyle 2-3 kere aynı şeyi yazdın[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong

Skini göremedim...
  • Yeni Oluştur...