Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Metal Gear Solid sizin ?[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 battlefield twisted metal serilerinden biri hatirlamiyorum kacinciydi tony hawk pro skater 2 yada 1 hangisi yine hatirlamiyorum onda da guzel parcalar vardi ska, punk hostu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 neydi su red alertin muzigi ya of adını unuttum o iste.. ;)[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 red alert'in müziği hell march mı neydi sanırım. clive barker's undying - bill brown grim fandango her türlü mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 dolu.. faust soundtrack en iyisi sanırım sonra starcraft geliyor olabilir sonra warcraft ama faust sayılmayabilir çünkü normal şarkılardan oluşuyor, oyun için özel yapılmış şeyler değil[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Baldurs Gate 2 Iwd 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Prehistorik, Mario, Zelda[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Might & Magic ve Heroes of M&M serileri BG 1-2 Starcraft, Warcraft II-III Sega World Wide Soccer Warlords III World Of Warcraft (Dl edilenlerden edindiğim fikirle gayet iyi olucaklarını söyleyebilirim)[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ultima Online; Buc's Den ve Trinsic... bu ikisini dinliyorum arada açıp... hoşuma gidiyo cidden :) Onun dışında bir sürü güzel oyun müziği vardır. Meselaa.... quake olsun benden[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Black Isle ın rpg lerindeki müzikler (bg nwn iwd falan) Devil May Cry daki müzikler (çoğu kilise orgu üzerine kurulu oluyodu...) Birde UO da bi köyde çalan sakin bi müzik vardı; Klasik gitarda çalmak için yapılmış bir şarkı gibiydi[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 uo daki çoğu müzikler güzel bi de NHL 2004 de Punk Rock 101 die bi şarkı var Bowling for Soup sölüyo çok hoş[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41560 Aha link... Aha yazdığım yazı, Bu şarkıların üstüne oyun müziği tanımam: said: Bonecrusher, 19 August 2003 22:55 tarihinde demiş ki: Tavsiye Edeceklerim: Zelda. Hafif ispanyol tarzı bir müziği var. Klasik oyunun klasik müziği. Quake II. Süper şarkıları var, tabii sonic mayhem grubu yapmış. 23479 enfes özellikle. Diablo 1 - Town. Kasaba müziği süperdi. Diablo 2 - Tristram olarak geçiyor ikinci oyunda ama çok uzun bayılıyorsun bir müddet sonra. Duke Nukem 3D. Zelda'nın müziği gibi, eski oyuncular tarafından çok sevilen müziklerden biri. Birçok versiyonu var, hangisi gerçek Duke Nukem bilemiyorum. Megadeth yapmış diyorlar. Red Alert - Hellmarch. Enfes müzik. Hele Red Alert 2'nin girişindeki hellmarchı bulursan çok iyi olur. Fifa 98. Mutlaka Blur - Song 2 edin, bir de Crystal Method - (get) busy child var onu daha çok seviyorum Baldur's Gate 2, Icewind Dale. Müzikleri klasik değil ama çok iyi yapmışlar... Fallout 2. Mutlaka Lois armstrong - a kiss to build a dream on edin. En çok sevilen müziklerden biri, Fallout 2'nin introsuna da çok iyi gitmiş. Warcraft 2. Ulan az daha bunu unutuyordum bak. Oyunu oynamamın tek nedeni müzikleri diyim sen anla. Undying - Main Theme. Bu da bir şaheserdir. Dungeon Keeper 1 ve 2. Müzikleri süper. 1in cdsinde dinleyebilirsin, 2de de harddiskine yüklüyor, basit bir winamp list ile dinliyorsun. 2ninkiler daha hareketli özellikle. Bir sitede vardı ama hatırlamıyorum adresi. Dungeon Keeper 2 - Intro diye bulursun belki. Grand Theft Auto 3. Hele bir şarkısı vardı bayılmıştım ona. JRgta - Grand theft auto song diye bulmuştum onu ama hangi radyoda çalıyor hatırlamıyorum. Monkey Island. Bunun da müzikleri süper. Hele dinlemediysen introya ve pirate song a hasta olacaksın. Stunts (4d sports driving). Bu oyunu zamanında oynamış kimse şarkıyı bir daha unutamaz. ------------- Ayrıca birkaç remix: Diablo - Greetings the Cain rap Metallica - One (starcraft mix) Rammstein - Du hast (starcraft mix) Starcraft - Play that funky music terran boy Bart Klepka - Wanderer (Flayer mix) Bart Klepka - We build we die Rabbit Joint - Legend of Zelda. Aslında Rabbit Joint şarkısı ama her yerde System of A Down diye geçiyor. ---------- Her oyunda müzik vardır. Ve kendi çapında çok iyi müziklerdir. Ama bunlar klasik oyun themeleri. Ve benim için çok değeri var. Mutlaka çek bir dinle memnun kalmazsan paran iade. :-)[hline]By Gamers For Gamers [hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 November 2003 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Grim Fandango'yu tek geçerim o carnaval alanındaki müzik tek kelimeyle mükemmel. Onun Dışında Ultima Onlinde daki bazı Şehir müzikleri falan gayet güzel.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Diablo - Greetings to Cain çok yarık olmuş... Sonundaki who let the barbarians out baya iyi olmuş. (bkz: Who let the Dogs out)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tabiki outlaws, [bilen bilir kovboy olayını] ve q2 [pantera rulz][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 quake 2'yi sonic mayhem yaptı hoca.. (yani müzikleri)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 medieavel total war, müslüman bir ülkeyle oynarken savaşı manuel yapıp atağa kalktığınız sırada çalan müzik iyidir. adamın savaşı bırakıp göbek atası gelir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Kendercik, 09 November 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Ultima Online; Buc's Den ve Trinsic... bu ikisini dinliyorum arada açıp... hoşuma gidiyo cidden :) Onun dışında bir sürü güzel oyun müziği vardır. Meselaa.... quake olsun benden[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Bûc's rullas DI DI DIPDIBI DIBIDI DI DI DIPDIBIDIII =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Bonecrusher, 11 November 2003 14:02 tarihinde demiş ki: quake 2'yi sonic mayhem yaptı hoca.. (yani müzikleri)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. eheh olsun ben pantera rulz dedim ;)[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bu arada grim fandango daki karnaval müziği parçasının adı : "companeros" tur.. hani çekmek istersiniz bulamazsınız falan.. :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ........ kimse soylememis Full Throttle !![hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Turrican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: arcane, 11 November 2003 18:13 tarihinde demiş ki: bu arada grim fandango daki karnaval müziği parçasının adı : "companeros" tur.. hani çekmek istersiniz bulamazsınız falan.. :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Saol çok düşüncelisinde biliyorum zaten adını çoktandır var ben sadece burda daha iyi anlaşılsın ve bilmiyenler olabilir diye demiştim direk Grim Fandango Karnaval Diye.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Tony Hawk Pro Skater 2 nin müziklerinin çoğunu seviyorum.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 C64 ten Turican ve Commando Amigada Sensible Softwarein Cannon Fodder müziği - War Never Been So Much Fun vede PC de Diablo I[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar