Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Evet Fenerbahçe-Çaykur Rize maçı tekrar edilicekmiş!!! Ama henüz karar çıkmamasına rağmen tüm görüntüler ve yorumlar o doğrultuda!!! Ali Aydın Victoria adlı futbolcuya 2 sarı kart gösterdi..Bizde alla alla neden atmadı felan diyoduk...meğer hata yapmış!!! Saolasın hemşehirlim ne kadar türkiyenin en iyi hakemi olsanda sende mükemmel değilsin!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 nerden çıktı bu haber? linki var mı?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ahahahha :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Silthanas, 09 November 2003 00:06 tarihinde demiş ki: GS de uefa kupasini aldiginda bu kadar sevinmi$ti..[hline]Külliyen Yalan... ezme bukadar abicim :) eheh güldüm baya[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 la olm kimse görmedimi TV de Show Tv canlı yayında kıçını yırtıyodu....gözlemciler kabul ettiler hatayı felan hiç biriniz tv izlemiyomu ya!!!!! bi de alay konusu olduk görürsünüz olm :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şimdi burda bişi itiraf edicem millet ağzını bırakıp götüyle gülücek diye yusufluyom :D Ben genelde her çarşamba süper toto oynarım..... arklarla gittik....oynuyoz en üstte fenerbahçe maçı vardı ve biz hatayla tüm kolonlarda çaykur rize kazanır diye oynadık!!!!!bunu cum günkü ts maçından sonra kağıdı çiziktirirken fark ettim....maçı izlerken 1-0 yenildiğimiz an bi heyecan aldı içimi çünkü bu galibiyet bi sürprizdi!! yane eğer 12 yada 13 tutturursam 5 milyara kadar para alırdım....bi anda kendimi çaykur rize taraftarı olarak buldum ama sonra fener gol atınca eski fanatik gökhan oldum 2 . gol atmaları için fenerli futbolculara yalvardım adeta ama olmadı... artık tekrarında yeneris inşallah....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şöle derbide felan olsa bu neolurdu acaba cok merak ediyorum ha[hline]Acilarin Cocugu:( Britney:But i tought the old woman has dropped it into the ocean in the end Herif:Cok televizyon seyediyosun..
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sanırım bır rızelı futbolcuya ıkı sarı kart gostermıs kırmızıdan atması gerekırken atılmamıs 5 6 dk oynamıs[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Fenerbahçe kazanamayınca bidaha oynatıcaklarmış maçı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Rize inşallah yener busefer de 1 puan bile alamadığınıza yanarsınız.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Estel_Anorien, 09 November 2003 03:44 tarihinde demiş ki: Fenerbahçe kazanamayınca bidaha oynatıcaklarmış maçı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [hline]tHe Original fi$h® Banshee
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Darksun, 09 November 2003 04:05 tarihinde demiş ki: Rize inşallah yener busefer de 1 puan bile alamadığınıza yanarsınız.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' yüzyılın olayı olur hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 [hline][Bu mesaj Infeqted tarafından 09 November 2003 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 euheuhe cok seviyorum bu resmi[hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bence fb otrsn ağlasn bu duruma 3 paunı bile zor aldı tekrarında hiç alamazda puan koparm o zaman[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 09 November 2003 12:28 tarihinde demiş ki: bence fb otrsn ağlasn bu duruma 3 paunı bile zor aldı tekrarında hiç alamazda puan koparm o zaman[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] 1 puanı?[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım
essoloube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya nası olsa o herif atıldıktan sora da bi eşy yapamayacaktınız herifler daha çok kapanacaktı. Sonuçta bu maç kazanılsaydı eğer böyle bir durum söz konusu olmayacaktı ama puan kaybedince hemen mızıklıyosunuz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: DynamicK, 09 November 2003 12:38 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 09 November 2003 12:28 tarihinde demiş ki: bence fb otrsn ağlasn bu duruma 3 paunı bile zor aldı tekrarında hiç alamazda puan koparm o zaman[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] 1 puanı?[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım orda 1 yazıo ztn :p 1 olcak işte anla sen :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bide yöneticilerden biri açıklama yapıyo.. 5-0 olsaydı bile bu itirazı yapardık diye.. bir tansaş reklamını hatırlatmak isterim. *!Maydonoz u sallar* Müdür bu buna konuş.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 November 2003 14:06 tarihinde demiş ki: bide yöneticilerden biri açıklama yapıyo.. 5-0 olsaydı bile bu itirazı yapardık diye.. bir tansaş reklamını hatırlatmak isterim. *!Maydonoz u sallar* Müdür bu buna konuş.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! o zaman federasyona demedklerini bırakmazlardı ki bombalardı filan[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Apex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: fizban, 09 November 2003 13:46 tarihinde demiş ki: tekrar doğal hakkımız. bitmiştir.[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. [hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ne şanslı takımsınız ya. Anca böle oyunlarla siz zirveden kopmamaya çalışırsınız. Berabere kaldığınıza utanıcağınıza maç tekrarına göbek atıyosunuz. Maçta Rize'nin hatası ne peki? Onların eğer kaybederlerse puanının hesabını kim vericek? 1 Puan yüzünden rize düşerse..?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Apex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 fenerbahce'yi baglamaz bu soylediklerin , ne yapmasini bekliyorsun ?[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Maç tekrarı da Rize'yi bağlamaz. Hakem atmadıysa hakemin hatasıdır. Rize napsın?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Apex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 mhk'ya anlatsin derdini,fenerbahce'yi baglamaz sonuc olarak.yani diyelim fener kazandi rize itiraz etmicek miydi tekrar oynansin diye , bosuna tartisiyoruz her takim itiraz eder ve tekrarini ister boyle bir durumda. rizeliyimdir bu arada ben , objektif bu yorumlar :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust
Öne çıkan mesajlar