Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morrowind (tam çözüm)

Sthilaryon

Öne çıkan mesajlar

medium armor orc armor var, houselardan birinin vaultundan çalmıştım, ben tabii benim thief akrakterle tüm houseların vaultlarını soymuştum ordinator ler etrafta dolaşırken :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Aragorn bence o thief masterı öldürme görevini yapma. Öyle yapınca fighter guildmasterı oluyon ama kötü birşekilde galiba.

Şehirlerden birinde sanırım Ald Ruhnmuydu neydi ,orda masterda sana guild masterlık görevi vercek , ve senden vivec ,balmora bide bilmemnedeki masterları indirmeni istiycek . Ben bunu yaptım , hem daha kolay.

Ayrıca böyle kapı açma hede büyülerini ben ringe enchant ettirmiştim. Azcık tuzluda olsa değiyor.[hline]Cartman: Here's a little dreidel
That's small and made of clay
But i'm not gonna play with it
'Cos dreidel's fucking gay.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 04 Mart 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
heves kırmak gibi olmasın ama khajiit thief açtım
acro batics sshortblade 100ledim..
light armor 90..
..
sildim abi..
tribunaldaki dark brotherhoodlar yaşatmadı beni :([hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC

G ilemi C ilemi başlıyan bir şehir vardı :) İşte o şehirin dışında 1 kadın var senden suya düşen yüzüğünü almanı , alırsan şehirdeki showundan sonra seninle ilgilenceğini söylüyo .=) Ben direk atladım tabi , yüzüğü aldım. Birden yarı görünmez bir kadın bana ok atmaya başladı. Meğer tuzakmış. Kadınları öldürünce , görünmez olandan süper bir yüzük çıktı %80 görünmez(adı değişikti hatırlıyamadım) veriyor. İşte o yüzük ve sneak(ben 100 lemiştim master trainerı bulup) ile öldüremiyceğin kimse yok. Direk saklanıp arkadan koyup double vurcan , zaten sonra yere serersin rahat.[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Sosyal ağlarda paylaş

ya Vivec teki master da bana önce ufak guildlerin boss larını öldürttü sonra da master ı öldürme görevi verdi.
şimdi ben gezdim bütün mage guildleri ama en fazla bulabildiğim Open 60 özelligi olan büyüydü. kapınınki ise 65. şimdi benim bu kapıyı açmam için oyuna bişiler koymuş olması lazım elemanların. nerden bulucam nası bulucam alla aşkına?
bi de master olduktan sonra Redoran evine gireyimmi? yoksa evler ii değilmi?
axe için master trainer nerde?
ben fighter guild master olmak istiom yardım edin :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

Redoran evine girmek için Redoran görevlerinide yapıyo olman lazım ? Redoran evini hiç kullanmadım şayet , plug-in çektim Balmora yanında bir kulem oldu , eşyalarımı oraya yığdım.[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Sosyal ağlarda paylaş

60 ın üstünde lock açan büyü vs. bişi bulamadım. questi yapamıom kafayı yiycem.
redoran evine girip onların görevleri yapayım dedim onun da vivec te kimle konuşup da gireceğimi bulamadım. oyundan soğudum bi günde ya pffff[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

Not: Oyundan soğudum questleri yapamıyorum derseniz, alın yanınıza bi tane divine intervntion scroll ve gerekli şeyleri, yapın armorlarınıza gereken tamirleri ve vurun kendizi dağlara. bandit avlayın, aile mezarlarını soyun. Kuş avlayın. Archery kasın.[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

ok saol
ama bu fighter guild masterlık görevini yapamadım ya nası koyuyo anlatamam.
aslında aldruhn da chanter buldum 100 lock koyduracaktım bi eşyama ama soul gem yok. o herif soul gem satmıodu. nerden bulurum?
bi de benim elimde bazı eşyalar var 8000 gold değerinde falan bunları satmamın bi yolu yokmu? çoğu npc nin 1000 in altında altını var. onları satamazsam enchant da ettiremiycem davayı.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

ya soul gem buldum bi sürü
balmora daki mage i kestim onun yanındakileri aldım. herneyse sonra aldruhn daki mage e gidip helm imi Open 0 to 65 büyüsüyle enchant ettirdim. sonra gittim thief guilde kapının yanına gelip büyüyü yaptım ama açılmadı??? enchant ettirirken touch effect ile ettirdim ama kapının dibine kadar girip yaptım yine olmadı.
nedir bunun olayı?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

touch sa helminle kapı ya vurman lazım.. :)
yada bak balmoradakimage shopda olcaktı böyle bişiler..ondusis open lock var bi tane bide 80-90 açan bi scroll var o pek çıkmıyo..
ayrıyetten "sneak" yap.."staminan "full" olsun.. "masters lockpick" al... açarsın..(40 lockpickle 100 lük kapı açtım)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç thief/assasin olmak isteyenlere bilgi

Sneak skilliniz passive değildir, ama eğildiğiniz zaman aktif olur ve o sırada sizin tarafınıza bakan biri yoksa sneak roll atılır. Eğer başarılı olursa sol alt köşede bir işaret çıkar (köşegen siyah beyaz el işareti) ve sneak tesinizdir. Eğer sneakteyken birine vurabilirseniz melee bir silahla 2 katı damage vurursunuz. Sneak tayken staminanız daha hızlı artar, ayrıca lockpicking ve stealing işlerinde şansınız kat kat artar.

Master's lockpick ile açabilirsin o kapıyı, lockpickingi de öğrenirsin bi yerden, yasak skill değil sonuçta savaşçılar için[hline]'Cause everyday we pay the price,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...