geberik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 iskenderin sosunu öğren tadı o verir, etten daha önemlidir. pide yi evde tutturmaya çalış, döner vardır zaten alırsın biryerden :) kumpir ve bulunduğun yerde deniz varsa midye de yapabilirsin. (arkadaşlarla dalıp toplayıp yapardık karadenizde :) ) (bu arada et yemesemde bursaya gittiğimde üzerine et koydurmadan bi iskender yerim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: geberik, 13 November 2003 01:15 tarihinde demiş ki: iskenderin sosunu öğren tadı o verir, etten daha önemlidir. pide yi evde tutturmaya çalış, döner vardır zaten alırsın biryerden :) kumpir ve bulunduğun yerde deniz varsa midye de yapabilirsin. (arkadaşlarla dalıp toplayıp yapardık karadenizde :) ) Hocam iyi demisin de kendi adima diim burda deniz buz gibi yani wet suit olmadan 3-4 dakkadan fazla kalirsan obur taraftasin, doneri birak adam gibi et yok, bu gevurlarin hic damak tadi yok yani adamlar igrenc igrenc etler yiyolar ayrica bu thread'i kiniyorum. Gercekten burda canimiz cekiyor. Hadi acti diyelim bari resim koyma ya![hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Draven, 13 November 2003 00:32 tarihinde demiş ki: resimdeki pek hos gozukmuyo bence bi iskendere gore, daha cok arcanenin kafasini kiyma makinesinden gecirmissin bu cikmis sanki gibi[hline] Avatar isteriz Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? hoca öyle bir yorum yaptın ki iskender'den bir anda soğuttun beni, canım çekmek bir tarafa şimdi önüme gelse yiyemem herhalde.. :-p resme baktıkça midem kalkar oldu.. :lol:[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 obaa!!! Nen bensiz gidilir mi iskendere? *!intikaaaam intikaaaaam diye bağırarak kaçar* [Draven o ne biçim iskender tarifi lol][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Oh oh biz burda açlıktan ölelim vede çalışalım adamlar negzel iskender yiyolar şimdi.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yedik geldik.. şimdi resimleri koyacam.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 onlar yedi onlar geldi ben yoktum zaten iskender de sevmem! arayıp da hatırlatmayanlar utansın ne diyelim! eheh[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Valla yedik geldik süperdi açtık iftarımızı[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sam'e katılıyorum Draven saol abi sayende döner fobim oldu lol[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 lol abi ama cidden resimdekine baksana tomates sosu kan gibi duruyo, vicik vicik yaglarda beyin suyu[hline] Avatar isteriz Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 heh geçenlerde hannibal'ı seyretmiştim de şimdi beyin suyu dedin öğüresim geldi.. :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ilk kez filmdeki o beyin sahnesini gordugumde baya etkilenmistim[hline]Avatar isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar