Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İskender buluşması v.1.0

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bu olayımız budur. Emri vaki olacak biraz ama biz kendercikle ve kenderlemeyle yarın iskender yemeye gideceğiz kadiköye.. Bari hep beraber toplanalımda güzel bir atraksiyon olsun dedik... Hep beraber iskender yemeye paticik. Bol tereyağlı salçalı..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

iftar olsun.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Iftarıda bekleyebiliriz.. yarın 3:30 da buluşacaz kadiköyde.. ondan sonra iskender olayina girecez.. iftar diyorsanız o saatede kaydırabiliriz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

iftar olsun![hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak nerede onu söyleyin. :)[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Kadiköyde buluşacaz.. mekan kararlaştirilmiş değil ama bahariye olabilir.. Bu arada bu topici en azindan paticikin paticikliğini korumak için bu lamer karşısında up tutalim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

Esti cebin varsa özelden yollarmsın. Haberleşme olayı yani.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

sahilde yeni açilan iskender iskenderoğlunun bir yeri var.. has bursa iskenderi.. orada olacagiz. saat 4te[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

bu topic gosterimden kaldirilsin ya :(
benim gibi yurtdisinda okuyup iskender/kokorec/midye/kumpir/kumru tarzi yemekleri senede 1-2 kere yiyebilen bicok insanin cani cekiyor.....

saydiklarimin bazilari burlardada bulunabiliyor ama nedense asla ayni kalitede degil....
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...