Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ne Alias'tan anlarım ne de Scripting'den, bana bunu nasıl ayarlayacağımı anlatabilir misiniz? (hatta örnek verseniz daha da iyi olur) Kesinlikle açılmıştır bu konu, şimdiden özür dilerim ama aradım ve bulamadım. Belki arama sayfasında hangi sayfalarda aramak istediğimizi seçebilsek daha iyi olurdu. :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bak yazıyorum ''buy script'' ehehehehe :D[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 özgün post kasma :lol:[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Geyik adamlar sizi!!! :rock:[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Yok mu bilen?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: thelegbra, 17 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: özgün post kasma :lol:[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Sus lem dopac ne postu :) sen kasıyon bence :) Buy script için TaZmAnYaK kardeşime pm at o yardimci olur sana[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... Efsane Topic İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 falla bilenler daha iyi bilir ama ben basitçe bildim kadar solim. cstrike klasorune bi cfg dosyası yarat. ornegin colt.cfg içine ornegın: [hline] alias colt "buy; menuselect 4; menuselect 3" [hline] yaz . oyundayken console a exec colt.cfg yazarsan aktif olur. sonra console colt yazınca 4-3 yane coltu alırsın. altına ornegin, [hline] bind "x" "colt" [hline] yazarsan bu consolea colt yazma işinbi x tuşuna atamış olursun. bide şey tam hatırlamıyom ama bunu yapında en son menu açık kalıyo onun içinde snaırm sonuna " kaldırıp; cmenu" yazıcaksın emin deiglim dene bak :)[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bind olan satırı colt.cfgde aliasın altına yazıcaksın ;)[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 autoexec.cfg ye bunları yazarsan benimki gibi cfgn olur :P //deagle bind kp_end +akpend alias +akpend "buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buy;menuselect 1;menuselect 3;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyequip;menuselect 4" alias -akpend "slot10s" //pompalı bind kp_downarrow +akpdownarrow alias +akpdownarrow "buy;menuselect 2;menuselect 2;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buyequip;menuselect 4;buyequip;menuselect 3" alias -akpdownarrow "slot10s" //mp5 bind kp_pgdn +akppgdn alias +akppgdn "buy;menuselect 3;menuselect 1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buyequip;menuselect 4;buyequip;menuselect 3" alias -akppgdn "slot10s" //keleş bind kp_leftarrow +akpleftarrow alias +akpleftarrow "buy;menuselect 4;menuselect 1;menuselect 3;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buyequip;menuselect 4;buyequip;menuselect 3" alias -akpleftarrow "slot10s" //colt bind kp_5 +akp5 alias +akp5 "buy;menuselect 4;menuselect 2;menuselect 4;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buyequip;menuselect 4;buyequip;menuselect 3" alias -akp5 "slot10s" //awp bind kp_rightarrow +akprightarrow alias +akprightarrow "buy;menuselect 4;menuselect 6;buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;buyequip;menuselect 6;buyequip;menuselect 4;buyequip;menuselect 3" alias -akprightarrow "slot10s" //ZIRH bind kp_home +akphome alias +akphome "buyequip;menuselect 2;buyequip;menuselect 1;" alias -akphome "slot10s" //BOMBA bind kp_uparrow +akpuparrow alias +akpuparrow "buyequip;menuselect 5;" alias -akpuparrow "slot10s" //FLASH bind kp_pgup +akppgup alias +akppgup "buyequip;menuselect 3;" alias -akppgup "slot10s" //Türkçe alias cikis "quit" alias solel "cl_righthand 0" alias sagel "cl_righthand 1" //Ğ bind [ yetisin alias yetisin say_team *** yetisin *** //Ü bind ] selam alias selam "say Merhaba arkadaslar." //L bind l dropped alias dropped "say_team *** C4 Burada ***" //.(nokta) bind / defuse alias defuse "say_team *** DUR DALMA!!! ***" //i bind ' plant alias plant "say_team *** C4 KURUYORUM/COZUYORUM KORUYUN ***" //P bind p rush alias rush "say_team Hadi RUSH yapalim. Herkes dalsin sakin durmayin.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Tamam hallettim sağol.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ne kasıyon indir netten...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 biri benim için bi tane yazabilir mi deagle ve awm alacak awm a 1 deagle a 2 yedek şarjör alacak süper olur valla :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 arcane flash almadan gitmeee[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: arcane, 02 October 2003 02:16 tarihinde demiş ki: biri benim için bi tane yazabilir mi deagle ve awm alacak awm a 1 deagle a 2 yedek şarjör alacak süper olur valla :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! bu arada bilen wardır elbet cs için türkiyede ilk buy scripti ben yazmıştım sanane cs 6.6 serverleri zamanında "Murder buy script " die 1.5k kişi dl etmişti www.antclan.com dan alias arcaneawm "buy; menuselect 4; menuselect 6; wait; wait; buyammo1" alias arcanedeagle "buy; menuselect 1; menuselect 3; wait; wait; buyammo2; wait; wait; buyammo2" bind "f2" "arcaneawm; arcanedeagle; wait; wait; slot10; +jump" f2 yi değiştirip istediğin tuşu da koyabilirsin bide başka şeylerde aldırabiliriz kevlar grenade gibi bide sıralama yapman gerekir örneğin bunda ilk önce awm sonra 1 şarjor mermi sonra deagle sonra 2 şarjor mermi alıyor mesela deagle in awmden sonra para kalmazda deagle alamaz istersen deagle i one alip para kalirsa awm para kalirsa bomba al gibi sıralıyabilirsin[hline]i'm da troublestarter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 teşekkürler[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: baaluo, 02 October 2003 20:07 tarihinde demiş ki: said: arcane, 02 October 2003 02:16 tarihinde demiş ki: biri benim için bi tane yazabilir mi deagle ve awm alacak awm a 1 deagle a 2 yedek şarjör alacak süper olur valla :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! bu arada bilen wardır elbet cs için türkiyede ilk buy scripti ben yazmıştım sanane cs 6.6 serverleri zamanında "Murder buy script " die 1.5k kişi dl etmişti www.antclan.com dan alias arcaneawm "buy; menuselect 4; menuselect 6; wait; wait; buyammo1" alias arcanedeagle "buy; menuselect 1; menuselect 3; wait; wait; buyammo2; wait; wait; buyammo2" bind "f2" "arcaneawm; arcanedeagle; wait; wait; slot10; +jump" f2 yi değiştirip istediğin tuşu da koyabilirsin bide başka şeylerde aldırabiliriz kevlar grenade gibi bide sıralama yapman gerekir örneğin bunda ilk önce awm sonra 1 şarjor mermi sonra deagle sonra 2 şarjor mermi alıyor mesela deagle in awmden sonra para kalmazda deagle alamaz istersen deagle i one alip para kalirsa awm para kalirsa bomba al gibi sıralıyabilirsin[hline]i'm da troublestarter Nereye yazıyoruz bu kodları anlamadım ben??[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: wpervert, 18 August 2003 19:20 tarihinde demiş ki: falla bilenler daha iyi bilir ama ben basitçe bildim kadar solim. cstrike klasorune bi cfg dosyası yarat. ornegin colt.cfg Yazmis adam...[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 adam yazmış da abi cfg dosyası yaratılabılen bı dosya deıl kı!? hala anlamış deılım[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 1.6 da çok daha kolaylaştı menuselect yerine direk silah ismi yazıyosunuz bu f1 f2 .... için bind "F1" "famas;galil;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F2" "ak47;m4a1;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F3" "sg552;aug;vesthelm;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F4" "awp;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;hegren;flash;flash;defuser" bind "F5" "mp5;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vest;buyammo2;buyammo2;hegren" bind "F6" "deagle;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "F7" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F8" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" buda numpad için bind "KP_HOME" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_UPARROW" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "KP_LEFTARROW" "awp;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;hegren;flash;flash;defuser" bind "KP_5" "mp5;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vest;buyammo2;buyammo2;hegren" bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "KP_END" "famas;galil;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_DOWNARROW" "ak47;m4a1;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_PGDN" "sg552;aug;vesthelm;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" neyin ne aldığı komutlarından anlaşılır heralde vesthelm: kevlar&helmet hegren: he grenade buyammo1: primary weapon kurşunu buyammo2: secondary weapon kurşunu[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Abi nereye yazıosunuz bu kodları :)[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 config.cfg veya autoexec.cfg[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Sorj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yoo ben kendim yazıyordum taa 2 sene once buymenu;selectmenu falandı yaptıydım süper olduydu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 adam yazmış da abi cfg dosyası yaratılabılen bı dosya deıl kı!? hala anlamış deılım[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 1.6 da çok daha kolaylaştı menuselect yerine direk silah ismi yazıyosunuz bu f1 f2 .... için bind "F1" "famas;galil;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F2" "ak47;m4a1;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F3" "sg552;aug;vesthelm;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F4" "awp;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;hegren;flash;flash;defuser" bind "F5" "mp5;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vest;buyammo2;buyammo2;hegren" bind "F6" "deagle;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "F7" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "F8" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" buda numpad için bind "KP_HOME" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_UPARROW" "hegren;flash;flash;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "KP_LEFTARROW" "awp;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;hegren;flash;flash;defuser" bind "KP_5" "mp5;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vest;buyammo2;buyammo2;hegren" bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2" bind "KP_END" "famas;galil;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_DOWNARROW" "ak47;m4a1;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;vesthelm;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" bind "KP_PGDN" "sg552;aug;vesthelm;hegren;buyammo1;buyammo1;buyammo1;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;buyammo2;defuser" neyin ne aldığı komutlarından anlaşılır heralde vesthelm: kevlar&helmet hegren: he grenade buyammo1: primary weapon kurşunu buyammo2: secondary weapon kurşunu[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Abi nereye yazıosunuz bu kodları :)[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 config.cfg veya autoexec.cfg[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yoo ben kendim yazıyordum taa 2 sene once buymenu;selectmenu falandı yaptıydım süper olduydu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar