Emillia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 annemin işyerindeki sürüm xp professional ama ben giremiyom bunun sebebi ne acaba bunu bana bi söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hangi oyun? paticik bölümü, forum hakkındakı soruların hakkında bir bölüm.. bilgisayar oyunlarında veya konsol oyunlarında açman gerekiyordu topiği.. dos oyunuysa win xp'de açılması çok zor eski dos oyunlarının.. ayrıyetten biraz bilgi verseydin anlasaydık bizde..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sanırım UOdan bahsediyorsun, şimdiye kadar açtığın tek topic o konuda çünkü. Seni Sphee bölümüne yollayayım ben en iyisi, yanlış olduysa ilgili yere taşırız.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 uzun zamandır böyle topic görmüyordum iyi geldi valla alışmışım hehe :D[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar