Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi version daha hızlı?¿?

malmsteen

Öne çıkan mesajlar

ben de bu topic altından bi soru soriim

beyler biz serverı aççaz ama sponsordan nası bi bilg. istiyeceiimizi bilmioruz
sizce 325 kişiyi kaldırmak için nası bi bi lg istiyelim.ancak şunu da hesaba katalım.tüm skiller ve bonuslar çalışıo,tüm zindanlar ve şehirler flm spawnla dolu territory hayvanları flm her şey var hatta fazladan 3 zindan var bi tane de şehir var bi çok yeni yaratık ve item var

böyle bi serverda lagsız olması için nası bi bilg. kullanılması gerekir?[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

2. posta cvp:
benim bildigim bu tür bi server için pc değil daha değişik makineler kullanıolar. server makineleri daha hayvan oluo. mesela nebulanın. ben normal ev bilgisayarı gibi bi yere kurduklarını düşünmüorum. ama sen isticeksen en iyisini iste. ram, işlemci, harddiski en yüksek seviyede iste
Sosyal ağlarda paylaş

serverlari yüksek işlemcileri olan ve en az 1m lik bağlantısı olan bilgisayarlara kuruyorlar zaten siz evinizdekinden daha hayvan bir bilgisayar olarak neden bahsediyorsunuz ben anlamadım . daha gelişmiş bilgisayarlar duvar büyüklüğünde falan olur ve o tip sistemler şu an için asncak askeriyede mevcutur . her şey evinizdeki bir bilgisayar gibi bir bilgisayarda ancak daha gelişmişinde gerçekleşir . Örneğin P4 1.8 Ghz işlemci 1mbit/sn
internet bağlantısı 512 mb ddr ram ..... gibi . başka bir şey yok ortada . zaten satıcıya gittiğinizde size daha gelişmiş bir şey satamıyorki . eğer evinizdekine benzemeyen bir şey satarsa hiç kaçırmayın hemen alın derim .[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulanın kurulu olduğu makineyi tam bilmiyorum ama 5000 dolara aldıklarını biliyorum yani senin evdeki bilgisayar 5000 dolar ediyomu? (bunu silencer cdoyun dergisinde uo köşesinde söylemişti)[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Link'te verdiğiniz resimler rack kabinetler onlarin icinde en az 20'tane nebulayi kaldiracak sunucu bulunuyor :) Nebulanin en son configuration'u AMD 1.7 2 Cpu idi. Server dedimmi kafanizda devasa bi makina canlandirmayin yaf :) Evdeki kasalarinizdan bile küçük olabiliyor bazilari mesela benim geçenlerde şirket ana serverlarini yenilerken aldiğim bi donanimi yazim size:

Xeon 2.6 2 Adet Cpu
1 Gb Registered ddr Ram
72GbX5 SCSI Raid 5 controller HDD Total (250gb SCSI HDD)
gerisi önemli deil. mesela bu server'i 3500$'a aldim.. bu server yaklasik 5 full kapasite sphere calisabilir.. tabi hat sağlam oldugu sürece.. ;)[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld.
http://uo.anet.net.tr
Sosyal ağlarda paylaş

avp nin dediği gibi hiç bir zaman dev makina gerekmez evinizdeki makinalar serverlari rahatlıkla kaldırabilir .
zaten o resimdeki makinalarda büyük ihtimalle ya internet sağlayıcı servis makinaları yada host makinalarıdır . uo basit bir oyun ve her bilgisayar rahatlıkla çalıştırabilir . nebulanın makinası 5000$ senin makinan okadar mı diye sormuştununz . eğer her parçayı en kalitelisinden ve en pahalısından alırsam 5000$ ı rahatlıkla geçebilirim zaten şu sıralar normal bir bilgisyar markasına göre 1000$-2000$ arası bulunmakta siz bunun sistemini abartırsanınz 5000$ rahatlıkla geçilir . Sonra Internet cafelerde yaklaşık 30 kişiyle counter oynuyorsunuz bağlandığınız bilgisayarın işlemcisi yanıyormu ? oyunda takılmalar oluyor oda sizin bilgisayarınızın hızının düşük olmasından kaynaklanır . yada cafedeki bilgisayarların bakımsızlığından .
[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||

[Bu mesaj zgrw tarafından 31 October 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
malmsteen, 12 November 2003 11:12 tarihinde demiş ki:
said:
FoRMaT_C, 31 October 2003 17:58 tarihinde demiş ki:
Nebula'nın 512 ram'li bi makinadan idare edildiğini duymuştum bi gm'den..bi yıl önceydi sanırım ama bu.. locus/quann vardı ama..

quann ve locus un aynı makinada olması imkansız... :rock: sanırım
imkansız değil gerçek ben evde yapıyorum o olayı aynı makinada 2 server açılabilir[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...