malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sphere in hangi version u daha hızlı sizce 51 55 99h 99f vs. ? Hangisi işlemciyi ve ram i daha ac kasıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ben de bu topic altından bi soru soriim beyler biz serverı aççaz ama sponsordan nası bi bilg. istiyeceiimizi bilmioruz sizce 325 kişiyi kaldırmak için nası bi bi lg istiyelim.ancak şunu da hesaba katalım.tüm skiller ve bonuslar çalışıo,tüm zindanlar ve şehirler flm spawnla dolu territory hayvanları flm her şey var hatta fazladan 3 zindan var bi tane de şehir var bi çok yeni yaratık ve item var böyle bi serverda lagsız olması için nası bi bilg. kullanılması gerekir?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 2. posta cvp: benim bildigim bu tür bi server için pc değil daha değişik makineler kullanıolar. server makineleri daha hayvan oluo. mesela nebulanın. ben normal ev bilgisayarı gibi bi yere kurduklarını düşünmüorum. ama sen isticeksen en iyisini iste. ram, işlemci, harddiski en yüksek seviyede iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 benim evdeki gibi bi makinaya mı kurulu nebula? o kadar insanı nasıl kaldırıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Dedicate dir ya NBL harbi o kadar insani kaldirmaz bencede yada o işlemciyi sogutmak için bir suru fan takmişlardir :P[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 serverlari yüksek işlemcileri olan ve en az 1m lik bağlantısı olan bilgisayarlara kuruyorlar zaten siz evinizdekinden daha hayvan bir bilgisayar olarak neden bahsediyorsunuz ben anlamadım . daha gelişmiş bilgisayarlar duvar büyüklüğünde falan olur ve o tip sistemler şu an için asncak askeriyede mevcutur . her şey evinizdeki bir bilgisayar gibi bir bilgisayarda ancak daha gelişmişinde gerçekleşir . Örneğin P4 1.8 Ghz işlemci 1mbit/sn internet bağlantısı 512 mb ddr ram ..... gibi . başka bir şey yok ortada . zaten satıcıya gittiğinizde size daha gelişmiş bir şey satamıyorki . eğer evinizdekine benzemeyen bir şey satarsa hiç kaçırmayın hemen alın derim .[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Biz Bunlara Evinizdeki bilgisayardan daha hayvani server makineleri diyoruz Ahanda bu mesela[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Nebulanın kurulu olduğu makineyi tam bilmiyorum ama 5000 dolara aldıklarını biliyorum yani senin evdeki bilgisayar 5000 dolar ediyomu? (bunu silencer cdoyun dergisinde uo köşesinde söylemişti)[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 http://www.daoc.it/hardware/ burda o hayvani makınalardan bırı var bı ıncele bakalım... [Bu mesaj misogynist tarafından 29 October 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj misogynist tarafından 29 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 da malmsteen'in cevabını kimse vermiyo.[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 çift işlemci kullanılıyordu makinalarda sanırım öle duymuştum sanırım[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 http://www.daoc.it/hardware/ evinde burdaki makina gibi makinası olan varsa söylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Coder 2003 server lisansin varmi bunu ögrenmek istiyorumda 720 dolar + kdv civarinda bir fiyati var. ayrica 2 gb ddr ram diyorsun kac slotu var boardun 4 tane mi ? 4 tane 512 anca pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 anete mail atiyorum bu yuzden başi derde girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Link'te verdiğiniz resimler rack kabinetler onlarin icinde en az 20'tane nebulayi kaldiracak sunucu bulunuyor :) Nebulanin en son configuration'u AMD 1.7 2 Cpu idi. Server dedimmi kafanizda devasa bi makina canlandirmayin yaf :) Evdeki kasalarinizdan bile küçük olabiliyor bazilari mesela benim geçenlerde şirket ana serverlarini yenilerken aldiğim bi donanimi yazim size: Xeon 2.6 2 Adet Cpu 1 Gb Registered ddr Ram 72GbX5 SCSI Raid 5 controller HDD Total (250gb SCSI HDD) gerisi önemli deil. mesela bu server'i 3500$'a aldim.. bu server yaklasik 5 full kapasite sphere calisabilir.. tabi hat sağlam oldugu sürece.. ;)[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 avp nin dediği gibi hiç bir zaman dev makina gerekmez evinizdeki makinalar serverlari rahatlıkla kaldırabilir . zaten o resimdeki makinalarda büyük ihtimalle ya internet sağlayıcı servis makinaları yada host makinalarıdır . uo basit bir oyun ve her bilgisayar rahatlıkla çalıştırabilir . nebulanın makinası 5000$ senin makinan okadar mı diye sormuştununz . eğer her parçayı en kalitelisinden ve en pahalısından alırsam 5000$ ı rahatlıkla geçebilirim zaten şu sıralar normal bir bilgisyar markasına göre 1000$-2000$ arası bulunmakta siz bunun sistemini abartırsanınz 5000$ rahatlıkla geçilir . Sonra Internet cafelerde yaklaşık 30 kişiyle counter oynuyorsunuz bağlandığınız bilgisayarın işlemcisi yanıyormu ? oyunda takılmalar oluyor oda sizin bilgisayarınızın hızının düşük olmasından kaynaklanır . yada cafedeki bilgisayarların bakımsızlığından . [hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu mesaj zgrw tarafından 31 October 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Nebula'nın 512 ram'li bi makinadan idare edildiğini duymuştum bi gm'den..bi yıl önceydi sanırım ama bu.. locus/quann vardı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 allahtan tread acmısım ramazan gunu sewap a girdik bizim haricimizde herkes faydalandı :D keske hız yazmasaydım naslıga arkadaslar hangi sphere version. u daha serii calısıyo ?¿ :tebrikz: [Bu mesaj malmsteen tarafından 12 November 2003 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: FoRMaT_C, 31 October 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Nebula'nın 512 ram'li bi makinadan idare edildiğini duymuştum bi gm'den..bi yıl önceydi sanırım ama bu.. locus/quann vardı ama.. quann ve locus un aynı makinada olması imkansız... :rock: sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Oy Oy [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 12 November 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: malmsteen, 12 November 2003 11:12 tarihinde demiş ki: said: FoRMaT_C, 31 October 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Nebula'nın 512 ram'li bi makinadan idare edildiğini duymuştum bi gm'den..bi yıl önceydi sanırım ama bu.. locus/quann vardı ama.. quann ve locus un aynı makinada olması imkansız... :rock: sanırım imkansız değil gerçek ben evde yapıyorum o olayı aynı makinada 2 server açılabilir[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bendede bi sorun yok P4 200 mhz 80gb 3,3mbps bağlantı(Adsl rlz :D ) herhangi bişi olcanı sanmıyorum....[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar