KaReeM Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 içinizde dindiremediğiniz bir ekşi sözlük hırsı varsa (ki adresi sozluk.sourtimes.org dur) ve üye olamıyorsanız buyrun burdan yakın www.privatesozluk.com ezik olsa da ben sözlük yazarıyım leyn açılın diyebilirsiniz artık[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Burada da anlatılmış. Yalnız cidden iyi bir kopya olmuş, neredeyse sadece renkleri değiştirmişler. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 eksi sözlüğe uyuzum.. İlk açıldığından beri kayıt olmaya çalışırım, adamlar kabul etmedi hiç bir zaman.. Şimdiki kullanıcılar sanki çok düzgün insanlar.. Sanal sex bile yapacaklar utanmasalar... Sözlüğün açılış amacı güzeldi. Mesela Arat orda Arnold Schwarzenegeri, normal ansiklopediden daha çok bilgi edin.. Ama kullanıcılar yüzünden iyice saptı. Direk bir ego tatmin yeri gibi oldu.. Bizim de sözlüğümüz var ama daha çok Ultima Online ile ilgili ne yazık ki.. Bu verdiğin linke bakıcam umarım güzel bir yerdir..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 private sözlük'ün rengi de ekşi coke (bi sözlük skini) ile tıpatıp aynı. açtığımda bir an kendimi ekşi sözlükte'te sanmıştım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar