eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 abi benim 1.7 Gb pentium celeron,32 veya 16 mb on board ekran kartım ve 128mb ram im var acabu battlefield 1942 oyununu çalıştırırmı ona göre alacağım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 tüm özellikleri kapatırsan çalışır herhalde.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 saol peki mafia yı sorsam o çalışırmı sence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 eğer ekran kartın gforce2 mx'den aşağı ise çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 oy ne geforce su on-board :)) kaç mb olduğundan da emin değilim 16 da olabilir 32 de yani ozaman kesin çalışmaz. ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Geforce alıver hoca iyice ucuzladı 2 ler.[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 abi alacağım para biriktiriyorum zati ama öğrenci harçlığla bir yere kadar neyse abi şimdi 2 alacağım 6 ay 1 yıl sonra gene eski kalacak 4 alsam pahalı ama galiba ikinci el bir 64mb ge force 3 alırım fiyatlar konusunda bilgin var mı_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bak babam Git sen bu makinayı bi cöpe at gel Tamammı SÖleeeee P4 2000mhz senı 3 4 sene tutar rahat 256 ddram 40gp harddisk yeter sana 64 geforce 3 tamam bukadar Bunları yaz biyere Anakartıda ASus yada Mainboard al Bak suna dikatt et Bazıları maksimum p4 2000 destekler öle bişeydi eğer yok bu beni tutar diosan bu olsun en babası ses kartıda onboard olur buyuk ihtimal Bu senı rahat bi 4 sene tutar (EKSIK BISE YAZDIMMI)__[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 harbi ya celeron igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 abi tamam da hadi deyince olmuyo parasal sorunlar da var bak ses kartı on-board.hard disk40gb-ana kart mainboard.pentium celerom 1.7mh ya şimdilik idare ediyor ama ekran kartı lazım harbi varmı sizde ikinci el yada fiyatlarını biliyormusunuz_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bende de geforce2 var ve artik o bile eskimeye basladi. Splinter celli aldim optionsa girdim alet eger 32 mb ustunde bi kartin yoksa sadece 640*480 cozunurlukte ve en fazla med detailde oynayabilirsin dedi. Gerci oyunun grafikler yinede guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Eddy Pentium 3 256 ram Gee Force 2 ile tam zevke ulaşamadım kafede celeronla naısl ulaşırsın oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ben xp kullanıyorum aslında o kadar da iğrenç değil gibi ben en iyisi geforce 2 alayım 64mb hazır birikmiş param da var.şu anda tüm oyunları çalıştırır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 geforce 2 alma neden alıcanki? 4-5 ay daa sabret hem paranda çoğalır bu sürede gforce fx alırsın cillop gibi 3 yıl götürür seni.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bence o bilgisayarın anakartı fx i kaldırmaz ne dersin ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 evet doğru olabilir yani kladırmayabilir. Ya en iyisi geforce2 gibi görünüyor 4 alacam ama biraz pahalı yani geç alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ehe ana karta bakmamıştım geforce 3 falan bahsedince dedim direk fx al diye :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi karar verdim ben şimdilik bir 64mb geforce2 mx alayım hiç olmazsa 6 ay falan nerdeyse her oyunu oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya geforce2 ler 30-40 dolar geforce 3 lerin ortalaması 60-70 dolar mantıklımı gforce2 alman? 20 dolar daha koyamazmısın üstüne?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 onu geçtim gforce 4 mx 440 lar 90 dolardı bi ara hala öylemi bilmiom[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ben leadtek winfast A180 gf4 440mx Agp 8x i 90 + kdv ye aldım geçen ay.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 eh işte bu durumda gforce 2 ye 40 dolar vermenin mantığı varmı? yok[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi tamam da ben mesela ikinci el buldum 30 dolar hemde hala garantisi devam ediyor bana iyi geldi bilmiyorum.geforce 4 nerdeyse 3 katı düşün ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi tamam da ben mesela ikinci el buldum 30 dolar hemde hala garantisi devam ediyor bana iyi geldi bilmiyorum.geforce 4 nerdeyse 3 katı düşün ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya tabii şu an o kdr paran varsa en ii tercih ama en fazla 6-7 ay kullanırsın sonra sıçmaya başlar kart yeni oyunlarda. sonra şimdikinden daa çok para harcamak zorunda kalacaksın. onu da sen düşün ama[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar