Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Game Masterın 100 özelliği

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 24 May 2003 10:18 tarihinde demiş ki:
al abi benim şu an oynattığım grup her dakka power play istiyo ben ne yapiim iki kişi var rp yapabilen onlara da yaptırtmıyo dier kişiler.sonra oyun sonrası tartışıolar falan bıktım yaa
adam dwarven urgrosh neden two weapon'a giriyo ben daha rahat kullanırım diye bneimle 45 dakka tartıştı.sonuç mu?
adamı dövdüm :)

dm isen kuralları sen koyarsın
kafana eser long sword 2 handed dersin sesini çıkarana ya oyunda eziyet et ya hiç uraşma hade naş de çıksın gitsin

ula oyunun asıl zevkini oyuncular alıcak sen kasıcan kendini okadar bide laf edicekler

oyun sırasında tanrının sen oldugunu gerçek hayattaki tanrınını falan o an olmadıgını hatırlat eger unuttu iseler[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 24 May 2003 10:18 tarihinde demiş ki:
al abi benim şu an oynattığım grup her dakka power play istiyo ben ne yapiim iki kişi var rp yapabilen onlara da yaptırtmıyo dier kişiler.sonra oyun sonrası tartışıolar falan bıktım yaa
adam dwarven urgrosh neden two weapon'a giriyo ben daha rahat kullanırım diye bneimle 45 dakka tartıştı.sonuç mu?
adamı dövdüm :)

Öyle bi durumda, "tamam o zaman, burada biter" diyip defterini kapattım mı, bir dahaki sessiona ses çıkaramazlar...
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar ne zaman planlı programlı bir oyun hazırlasam o oyunda canım sıkılıyor çatlıyorum ölüyorum. Ama doğaçlamayı süfer yapıyorum hiç sıkılmıyorum ve çok zekvli oluyor oyunlar.[hline]Something in your mind?
Mesaj tarihi:
35- kendisine doner ceken oyunculara magic yuzuk vermemeli kar$ilik olarak, ru$vet almamali :)

36- yaptirim gucunu kullanabilmeli; mesela yolda yururken 'migferini tak' diye israr ettigi bi oyuncu takmamakta direniyosa once 'ayagin takildi, cali gozune girdi, sag gozun gormuyo' diyip, daha sonra da kasabada kor olan gozun yerine manda gozu nakli yaptirabilmeli, bu cesareti bulmali :)[hline]wastiee

[Bu mesaj wastiee tarafından 24 May 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla bu konuda pek anlaşmadık wastiie, kusura bakma ;)

Bence DM atmosferi bozacak bu tür olayları oyundan uzak tutmalı, ayrıca oyuncunun tavırlarına da müdahalede bulunmamalıdır. Yani oyuncuyu "miferini tak" diye uyarmamalı. Sonuçta biz yaşarken malesef yukarıdan tanrı en azından direk olarak "aman dikkat" diye uyarıda bulunmuyor ;)
Mesaj tarihi:
37-level 2 karakterlerin karşısına temizinden CR 14 mature adult red dragon çıkartmamalı. encounterları ve oyunun zorluğunu dengeli ayarlamalı :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
38-Serbestliğe önem vermeli, oyuncu "kapı deliğinden baktıktan sonra içeriye osuruyorum" dediğinde içerdekilerin kimin osurduğu üzerine kavga etmesini sağlayabilmeli.;)[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

[Bu mesaj nightstalker tarafından 25 May 2003 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
wastiee, 24 May 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
dmle oyuncu ceki$mesinin ya$andigi anlar oyunun en eglenceli anlarindandir ama, ehuehue :)[hline]wastiee

Bak buna hiç itirazım yok işte :)
Mesaj tarihi:
bide mümkünse kız olmalı sıkıldık böyle dm-gm ler birliği olarak erkekler egemneliği ile sınırlı kalmaya iyi bişi bi yerde ama bir kızın nasıl oyun oynatacağını çok görmek isterdim doğrusu.[hline]Thief of Paticik
Mesaj tarihi:
E bizi kız oynatıyo....
İst-Kadıkoy
39- Fazla düşünmemeli. Seri konuşabilmeli
40- Oyuncunun bir kaç hamle öncesindeki davranışlarından sonuçta ne istediğini/isteyeceğini anlayabilmeli[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
satanismiymiş mu hahahahah :lol: götürüyormuş sizi masa üstü oynatıcam yeni frp kafe diye sizde kızdır zarar gelmez diyip gidiyorsunuz orada kurban ediyorlarmış mua hhahaha :lol: bu satanist olanlar neden olur hiç anlamam :)tobe tobe bu hıristiyanlığa karşı bir şey ne özenti herfler.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadıköy'deki kafenin adı neydi? Domino's Pizza'nın yanındaki? Orda mı oynuyorsunuz?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
icinde kizlarin bulundugu oyunlar genelde dmlerın yalakalıkları ve kıyakları sonucu erkeklere ezıyet olan oyunlardır.
41-DM playerın gelısmesını desteklemelı oyundan zevk alması ıcın adam akıllı ıtemler vermelıdır ara sıra
42-netten yıldırım hızıyla mesaj atabılmelıdır boylece mırcde oynanan oyunlarında zevkı cıkar
43-DM sunu yapmassan senın kafana yıldırım dusururum reslerım ve sonra bır daha yıldırım dusururum dememelıdır.[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj Magic tarafından 27 May 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
44- Her savaşçıdan her creaturedan zebel gibi magical kılıç mılıç armor robe filan çıkarken monku unutmamalı. (sinir oluyorum)

45- Oyuncuların oynamak istedii hikayeyi oynatıyomuş gibi yapıp yine kendi bildiini okumalı. Misal: X kardeş bi yıldır ortamlarda kendini geliştirip sonunda ailesini öldüren ninjadan intikam almak istemektedir, veya manastırını yıllardan sonra ziyaret edip el almak istemektedir. E adam oraya gidebilmek için kasıyo olsun bütün hikayeyi. Bu bağlantıyı kurmak zor olmasa gerek desem bari ben de.

Of. Yani diyom ki oyuncuların kişisel hikayesi oyuna karışsın iyice. Dadından yinmesin.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
  • Admin
Mesaj tarihi:
46. her cıkardıgı lootta illa bütün oyunculara yarancam diye rherkesin istedii doğrutuda item olmamalı

mesela inti 0 bi güçlü yaratık kesiyosunuz içinden büyü malzemeleri flan cıkıyo büyülü silah cıkıyo her oyuncu mutlu oluyo ama rp ölüyo

gıcıklık deilmi 1 hafta boyunca sırf warriorlara çalışsınama ilerde bi gün mage i ihya etsin falan işin zevkide böle random şekilde yapılınca cıkar[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
  • Admin
Mesaj tarihi:
47. hazırladıgı tuzakları veya gizli görevleri bakışlarındaki değişimlerle ifade etmicek oyuncu ortama girip kendi gözü önüne getirip bunları anlıcak, (ehehe cok zekiyim tuzak kurdum bakem anlıcaklarmı diye cin cin bakmıcak pis dm:) )[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
48- yeniliklere açık olmalı (monster manual 2, fiend folio, book of vile darkness etc...

ps:e 50 özellik deseydim de yarım mı kalsaydı :-p[hline]Endure. In enduring, grow strong...
  • Yeni Oluştur...