tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yapamıorum olmuo kardesim nası baalıcaz iki bilgisayarı[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hub kullanmıyorsan cross kablo kullanmak zorundasın. Normal hubta kullanılan kablo ile cross bağlantı yapamazsın.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Cross kablo ise. 1. Makinelere IPleri senin vermen lazım automatic olmasan IP alımı. 2. İşletim sistemlerini yazman lazım 3. Aynı Workgroup yaparsan iyi olur 4. Bol bol restart et :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya ethernet kartını kuramıorum bi modeli kurunca bilgisayar takılıo otekini kurunca (driverdan bahsediorum) calısmıo fln sinir oldum daha ethernet kartını kuramadım kablo cross kablo...[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Kartın driverını işletim sistemine göre son sürümünü kurdun mu? Bir de tabi kartta hata olabileceğini de göz önüne almak lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 peki hız acısından anormal bi yavaslama olacakmı cross baglantı ile? yani internet cafedeki gibi oynıyabilcezmi arkadasla diabloyu vs... yada oyle hızlı olması icin baska biseymi yapmak gerekir?[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Cross kablo ile en ufak sorunsuz oynarsınız Diablonuzu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kartın modelini bilmiyormusunki değişik şeyler kuruyorsun. Şayet benzer şeyleri yüklediysen ilk yüklediğin yanlış olduğunda sonrakileri düzgün yüklemiyor. Bunun sebebi ilkini kaldırsan bile C:WINDOWSINFOTHER altında ethernet kartının ilk yüklediğin halinin infini tutar ve her seferinde oradan yükler. Başkasını yüklemeden önce ilk başta gidip onu silmen gerekir. Ancak gidip bütün other klasörünü siliyim deme, orada başka şeylerde duruyordur.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 etherneti hallettim aptal bilgisayarcı yanlıs driverı vermis ya kartın üstüne baktıp buldum driverı salak herif ugrastırdı bi ton... simdide xp kurmaya ugrasıoz hey yuce alllaaam bitsin bu iskencebeeeeeeee[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Abi şunu anlamadım ben nezaman cross kablo kullansam otomatik ip ile kuruyordum hiç ip vermedim ve canavar gibi oyun oynadım tek yaptığım ayar 100mbps si 10mbps ye indirmek oluyordu o da elimdeki ethernet kartları 10/100 olmasına karşın 100 yapınca bağlantıda kopukluk yaşanmasıydı.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar