Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 annem 9 gün tatilsiniz oh gibisinden bişiler dedi tam anlayamadım gerçekten böylemi? pazartesi ve cuma tatil mi yani şimdi o hafta?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 25 inde başlıcak işte 9 gün..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hayır 22 sinde başlayıp 30'unda bitecek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 kendim için iyi de ülke için pek iyi değil gibi neyse hayırlısı[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sacmalık bence bu kadar uzun olaması[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 obaa süpermiş, abim gelebilir belki yanıma..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 uzun olmasi benim icin eyi be bayram basinda ameliyat olup bayramda yaticam evde 7-10 gun yatmam lazimki daha cabuk iyilessin bacak :P derslerden kalmamak icin bayrami bekliyom yane olsun olsun 9 gun iyidir[hline]Grandmaster Hamburger
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 geçmiş olsun. sam ve benim gibi boş gezenin boş kalfalarına pek bişi ifade etmiyo bu tabe :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 iyi dedin.. :-p insanların hayatta kendilerine birkaçgün vakit ayırmaları için işgücünde %1 düşüş birşey değildir, her insan her işgününde hakkıyla çalışsa 10 katı tatil yapılır rahatlıkla.. abimi bu yıl 17 gün görebildim, bu 20 olacaksa türkiye'yi o kurtarmayıversin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 9 GÜN MÜ HOBAAA!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Öne çıkan mesajlar