Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 annem 9 gün tatilsiniz oh gibisinden bişiler dedi tam anlayamadım gerçekten böylemi? pazartesi ve cuma tatil mi yani şimdi o hafta?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 25 inde başlıcak işte 9 gün..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hayır 22 sinde başlayıp 30'unda bitecek.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 kendim için iyi de ülke için pek iyi değil gibi neyse hayırlısı[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sacmalık bence bu kadar uzun olaması[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 obaa süpermiş, abim gelebilir belki yanıma..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 uzun olmasi benim icin eyi be bayram basinda ameliyat olup bayramda yaticam evde 7-10 gun yatmam lazimki daha cabuk iyilessin bacak :P derslerden kalmamak icin bayrami bekliyom yane olsun olsun 9 gun iyidir[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 geçmiş olsun. sam ve benim gibi boş gezenin boş kalfalarına pek bişi ifade etmiyo bu tabe :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 iyi dedin.. :-p insanların hayatta kendilerine birkaçgün vakit ayırmaları için işgücünde %1 düşüş birşey değildir, her insan her işgününde hakkıyla çalışsa 10 katı tatil yapılır rahatlıkla.. abimi bu yıl 17 gün görebildim, bu 20 olacaksa türkiye'yi o kurtarmayıversin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 9 GÜN MÜ HOBAAA!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar