horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ..ar etmek isteyen varsa hemen sölesin aksi taktirde bu thread paticiğin tarih skalasında unutulmuş boş bir thread haline....[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ehehe kesinlikle...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 horacecim cnm modcum fatihte oturuorum:D... hemn gelrim dicem ama malesef sana bir şiirin bir mısırağasıyla yanıt veriorum :D... cep delik, cepkendelik... *mucuks, afiyet olsun*[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 gel ben ısmarlıyorum... nerde yemek istiyon onu söle[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hah,valide sofrasına gidelim,yada olmazsa şehreminide pınar pidecisine gidelim,olmassa horhorda dürüm yiyelim ama para yokki[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 tamam sana da ben ısmarlıyorum nbere gidiyoruz söleyin[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 herkesi horace çekiyo bugünn[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 çabuk hadi az vakit kaldı...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 saol horacecim, canım benim, bi denem, kınalı kuzum :D... çok saol, fakat bir başka zmn, baksana bir ton paticiks var benim gibi batcan sen bugün ehuehu... herkeş'e afiyetler olsun:D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 valla çok isterdim ama üzgünüm gelemiyeceğim,şimdiden teşekkürler horace,başka bir zaman belki hem ben ısmarlarım paramolduğunda(ığğ,hiç param olmuoki:))afiyet olsun size[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 onlar yetişemez hadi ya. bak bidaa ele geçmez bu fırsat. herkese de yüzümü göstermem ayrıca. Çabuk[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 harbi terbiyesizlikten başka bişi diil. Dragon Dogmeat check your PM[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 alooo taksiyle kapınızın önünden alacam bak..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 adama yazıkk yaa. yannız başına bırakmayın.. bakın ne kadar iyi niyetli.. :P[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi sinemaya gitcez yoksa valla gelirdim,hatta oruçlu değilim yinede gelirdim,bu günki satış için özür diliyor,başka gün alman usülüne davet ediyorum:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 08 November 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bence birisi suikast düzeneyecek iftar vakti de yanına etten duvar örmeye çalışıyor.. :-p Allah kabul etsin, afiyet olsun..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hati bakalım gelebilen gelsin ben yıldızsaraydayım. yetişene ısmarlıyom da. en sakallı ve pardesülü olan benim...:-p[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: horacegoesskiing, 08 November 2003 16:38 tarihinde demiş ki: en sakallı ve pardesülü olan benim...:-p[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Nimohahahaha :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kimse gitmeyince rahatlıkla horace'ı vurdular anlaşılan, ses çıkmadığına göre.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 gitmeyin böbreğinizi alır sonra :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Hakkaten gelen oldu mu? Yani fotosunu görünce harbiden tanışmak istiyeceğim bi kişidir horace =). Leventte olmasam gelirdim.Hesabada ortak olurdum.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ahuahua... yok yawf... ben gittim... hoş iftara yetişemedim ama sonna görüştük... ii biri, sevdim keratayı ehuehuehuehu.....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: BonePART, 10 November 2003 00:16 tarihinde demiş ki: abiş adamın neden ahmet kaya sakalı bıraktıgı belli oldu fatihte oturuyomus[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :) ne alaka abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 muhaaaa ayrıca horace fatihte değil ataköyde oturur:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 stereotiplik diye buna denir..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar