Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik Resimleri (Bol Resim, Bol Silah)

Steel

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle burası yaptığım yer. Batman - Sason İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Merkez Karakolu. Dağ başını duman almış misali...

Çok pis korurum karakolu G3'ümle. Bu arada ne ağır silahtır meret. Şarjör dahil 4.5 kilo. 2 Saat durdun mu çapraz tutuşta adamın beli tutmuyor bir daha, hücüm yeleğini, miğferi hiç hesaba katmıyorum. Bi de şu silahı adam gibi bırakmadılar ki Burst mode'da gevşeyelim, ona üzülüyorum.

Almışım elime Bixi'mi, yatmışım soteye, kamufle de olmuşuz bi nebze karların altında. Sinek geçse o sırada indiricem aşağı, o derece yani...

İşte silahın McMilan'dan(16*zoom, silah benim boyumda) sonraki kralı Kanas. Süper net dürbününü kırmamaya dikkat etmek lazım, yoksa evi arabayı satarsınız ödemek için. 4*zoom kapasitesi var.

Evet bu da karizma olur mu diye Rambo modunda çekilmiş bir resimdir. Yoksa Bixi'yi böyle tek eline alıp ateş edicek adam yoktur. Ayaklarını kurmak gerekir, geriye zıplamamak için ki en az 2 mermi atar tetiğe dokunup elinizi hemen çekseniz dahi.

Son olarak askerliğin en kötü taraflarından olan koğuş. O yatağı yapana kadar her sabah 15 dakika belim iki büklüm olurdu (ve buna rağmen de beğenmezlerdi adamlar, uçasım gelirdi bütün fizik kurallarını hiçe sayarak), döndükten sonra o gün bugündür yatak yapmıyorum evde.

Sosyal ağlarda paylaş

ula aralıkta benım ne zaman gıtcegım bellı olıcam aman allagım ben o sılahları kaldıramam[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım...
Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Sosyal ağlarda paylaş

aslan tertip can tertip.
Hosgeldin sefa geldin evine asker. :D[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki:
Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin,
Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin,
Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin,
Evrendir burasi, disneyland degil

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

Numb ben ordayken söyledim zaten tanıdıklara hiç kapıyı falan kilitlemeye gerek yok dedim geceleri, biz koruyoruz sizi burda. Askerden geleli 3 ay falan oluyor yaklaşık, ama insan her şeyi unutuyor yahu. Ne zorluklar yaşıyorsun orada ve diyorsun artık düzelmez benim psikolojim bir daha. Ve aradan 1-2 ay geçmeden herşeyi unutmuş oluyorsun.

Askerden sonra bankaya gittim, görevliye sordum "Şu faturayı nereye yatırabilirim diye", adam dedi işte şuraya gidiceksin bende adama "Emredersiniz" dedim. Adam da şaşırdı güldü falan. İnsan biraz kaptırıyor kendini.

Sam burası Batman'ın en uzak ilçesidir, dağ başında falan bir yer. Yoksa Batman'ın merkezi bu kadar kötü değil. Yani yollar falan geniş asfalt, güzel binalar var. Ama çok küçük bir yer o ayrı.

Darısı diğer arkadaşların başına. Ben başta atış yapmaya çok korkuyordum bi de silahlarla. Teper, kafayı, gözü çizeriz falan diyordum. Napsam da yırtsam şu işten diye düşünürken bir denedim ki, nasıl rahatlatıyor adamı, bütün stresini atıyorsun. Yalnız bir tanesi var ki, elinde silahla 1 km boyunca koşturuyorlar belli bir sürede ve hiç dinlenmeden, silahın altına destek koydurmadan yatarak ateş ettiriyorlar, zaten o silahla 1 km koştuktan sonra millet ateş ederken hiç bakmıyor bile nereye ateş ettiğine. Ben 200 m atışında 2/3 yapmıştım. Sonra bu 1 km atışını yaptırdılar desteksiz 0/3 yaptım ki bir çok kişi de aynı sonucu aldı benim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Asker!!! silah omza. sağa dön ileri marş !! euheuhe. yarın bende asker olcam az kaldı. Businnesman sana bişiy sorcam kaç defa dayak yedin he !! :) türüst ol ama oke :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Amarcord hiç dayak yemedim dürüst olarak. sen eğer sorumluluklarını yerine getiriyorsan ve fazla lakayt değilsen kesinlikle dayak yemezsin buna emin olabilirsin. Zaten kısa dönemler arasında da böyle adam fazla çıkmıyor.

Hatta bi keresinde izinsiz çıkıp karakoldan internet cafe de yakalanmıştım (ki bize çarşı izni bile yoktu) komutan bastı yanında çavuş falan da vardı. dedi hemen tutuyoruz tutanağı. neyse ki sonra affettiler ama 8 saat nöbet kilitlediler günde, yan bastık yani gene.

bu da dom'un yaptığı konuyla ilgili modifikasyon, unreal tournament'daki "last man standing" i çağrıştırıyor biraz.

Sosyal ağlarda paylaş

business harbi cok züper editlemişler hea !! hoşuma geldi. Ben generalken böle internet kafelere izin veriliodu. Simdi nerde askerleri har vurup harman savuruloar :) ueheuh. merak ettimde sorum cvp icin tskkür ederim. Simdiki hayatında başarılar dilerim..[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kısa dönem yapıyorsan komandoyla, er arasında pek bir fark olmuyor. hatta beni başta komando olarak aldılar, yazıcıydım sonradan er oldum. yani bir tek kafana kep yerine bere takıyorsun komando olunca. ha ama uzun dönemlerde eğitimler daha farklı olabiliyor, özellikjle başındaki komutana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de kısa dönemler komando da olsa operasyona gitmeleri yasak, yani birliğinin içinden çıkmazsın, diğerleri gibi dağlarda göreve gidemezsin. Ben 4 duvar arasında hapishane gibi bir yerde yaptım askerliği, devriyeye götürmüyorlardı bizi. Hatta biz istedik artık sıkıntıdan bizi de alın diye, adamlar dediler biz alamayız o sorumluluğu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...