mexinth Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 emule de bir dosya çektim, *.bin uzantılı dalgınlıkla zipe çevirdim, neyse sonra stuffit le açmak istediğimde this file not supported by this application diyor, dosya adı Far West(FLT).(Oslokop).bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mac dosyasidir o buyuk ihtimalle..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bin cd image dosyası, cd ye yazıyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nero kullan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 .bin dosyalarını winiso ile acabilirsin fakat winiso yu cracklemen gerekiyor tam kapasite kullanman icin.cracksiz versiyon bir boyuttan (3MB) yukarsını acmam diye diretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 BonePART'ın bir topici vardı bunla ilgili, hatta uplamıştım, onun sayesinde neroyla rahatça açıyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yok o başlığı arattım, ama başta birşey anlamadım sonra tekrar bakınca anladım ama arada buraya açmış bulunduk başlığı, edonkey aratınca çıkıyor :) nero m eski version ondan şaşırttı beni açacam az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 aslında yardım masası gibi bir bölüm açıp bunları döküman olarak koysanız daha makul olur, bilimum sorudan da kurtulurdunuz vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar