mexinth Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 emule de bir dosya çektim, *.bin uzantılı dalgınlıkla zipe çevirdim, neyse sonra stuffit le açmak istediğimde this file not supported by this application diyor, dosya adı Far West(FLT).(Oslokop).bin
xagon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mac dosyasidir o buyuk ihtimalle..[hline]XaGoN - www.xagon.net
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bin cd image dosyası, cd ye yazıyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nero kullan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Gaming Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 .bin dosyalarını winiso ile acabilirsin fakat winiso yu cracklemen gerekiyor tam kapasite kullanman icin.cracksiz versiyon bir boyuttan (3MB) yukarsını acmam diye diretiyor.
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 BonePART'ın bir topici vardı bunla ilgili, hatta uplamıştım, onun sayesinde neroyla rahatça açıyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
mexinth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yok o başlığı arattım, ama başta birşey anlamadım sonra tekrar bakınca anladım ama arada buraya açmış bulunduk başlığı, edonkey aratınca çıkıyor :) nero m eski version ondan şaşırttı beni açacam az kaldı
mexinth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 aslında yardım masası gibi bir bölüm açıp bunları döküman olarak koysanız daha makul olur, bilimum sorudan da kurtulurdunuz vesselam
Öne çıkan mesajlar