Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yahu sen bi sus be solonor, fazla açıyorsun ağzını[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Beyler tamam baliç girdi kurtarıcak maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ya 1 tane pozisyonumuz yok belki pozisyon bulsak gol atacaz hatta şut bile çekemedikki daha çeksek belki oda gol olcak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hasan o kafayı sektirmese, 6. dk da 1-0 olmasa böyle olmazdı uyuyorlar bunlar, arada terim fırçası yerlerde belki averajı kurtarırlar en azından[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sociedad-juve 0-0 devam edio 43. dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 6s'nin bali tutar, atar birazdan 1-2 gol merak etmeyin ballisiniz siz, surda 40 kisiyiz taniriz birbirimizi simdi :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: mexinth, 05 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki: hasan o kafayı sektirmese, 6. dk da 1-0 olmasa böyle olmazdı uyuyorlar bunlar, arada terim fırçası yerlerde belki averajı kurtarırlar en azından[hline]sonunda yeniledim. -se -sa larla olcak iş değil bu Hele cihanlarla ergünlerle olcak iş hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bu frank de boer maşallah KİMSEYE YABANCI DİİL, yunanlılar dahil...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 November 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 batista niye oynamaz sabri niye oynamaz ligin başından beri 2 maç belki bile oynamadı petre şimdi kadroya almış.tamas olayına benzedi buda[hline] vede bu cihan neden forvette oynuo Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. [Bu mesaj Diablo tarafından 05 November 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Asıl süprizi monaco yaptı. 30. dakkada Monaco 4 - 0 Deportivo'ydu Tristan 39. da 4-1 yaptı bakalım kaça gidicek bu maç :) [Aklıma bi an sabo gelmedi değil hani ..][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 morientes atıyo dimi golleri ulan bize gelseydi şu monaco'ya gidiceğine ahh ahh[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Zuahaha betfair de anderlecht e 1 e 230 veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 morientes daha gol atmadı, o da çıkar heralde sahneye yakında hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: bLaQ, 05 November 2003 22:33 tarihinde demiş ki: Asıl süprizi monaco yaptı. 30. dakkada Monaco 4 - 0 Deportivo'ydu Tristan 39. da 4-1 yaptı bakalım kaça gidicek bu maç :) [Aklıma bi an sabo gelmedi değil hani ..][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- ne alaka yaw noluyo :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Depor fan'ı diil miydin hehe. Bende Monaco'dan bu çıkışı beklemiyodum ama Depor un herşeyi Makaay'dı hatta geyiği başka bir CL forumunda duruyo hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 4-2 oldu da morientes hiç atmadı gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 lol nukem icqdan saniyede bir mesaj atıo gol oldu diye 5-2 monaco-deportivo maçı aehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Yuh 5-2 bitti devre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kimse kızmasın ama gs nin defansının hiç bu kadar aciz kaldığını görmemiştim. frank de boer adeta çöktü o hatayı yaptıktan sonra sürekli top sektiriyor. bülent te bildiğimiz bülent değil, her zaman rakibi ile didişen/kızdıran bülent yok pısırık bi adam var yerinde sanki. oyuncu değişikliğinde de frank de boer ı çıkartıp 3 lü defansa dönse sanırım daha iyi olurdu. saha çok küçük orta sahada 5 futbolcu ile pres yapıp topu rahatlıkla kazanabilir gs. juve deplasmanında bile daha iyi oynuodu gs devrede toparlanamazsa fark yiyebilir bu maçta. bu arda adamlar boş kaleye direğe nişanlamamış olsa 3-0 olcaktı baya kötü oynuyo gs [Bu mesaj Castigater tarafından 05 November 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: nonos, 05 November 2003 22:28 tarihinde demiş ki: Pas verse oly li lavuk 3-0 3 e 2 geliyolar zaten ama bencillik yaptı neyse hiç katılamamaktan yada 0 puan almaktan iyidir dimi 2 yemek?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Pršo hat-trick yapmış. Rothen ve Guily den diğer goller. Depor'un golleri de Tristan - Scaloni.. Harbi yuh keşki verseler de maçı izleyebilseydik :) 5-2 devre, bi de CL 'de zor bulunur..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 heh ben bıraktım seyretmicem =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 öeh ya.. o de boer reklam filmi falan çevirsin. o nedir öyle ya.. mahalle maçı kasetleri falan da izletsin fatih terim. orda olmuyo böyle hatalar. bari şansımız balımız feci şekilde tutsa da en azından maçı koparmalarını önlesek[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nonoş bu arada: said: Numb, 04 November 2003 23:09 tarihinde burdademiş ki: üye olduğum başka bir forumdan çok beğendim bir laf. *Remember that this is the internet where emotions, intentions, and facial expressions aren't gathered through the words you're typing. You may mean one thing, but it might be understood another way. So say only what you want to mean.* [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: bLaQ, 05 November 2003 22:37 tarihinde demiş ki: Depor fan'ı diil miydin hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- yok yaw nerden çıktı ? grupta 1. olur diyodum deportivo ama o ayrı benim tuttuğum takımlar sevdiğim futbolcuların oynadığı takımlardır. crespo - chelsea shevchenko - milan viduka - leeds almeyda, recoba - inter vs vs[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar