Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bunları albümdeki resimlere bakarak mı yaptın kafadanmı ?[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 vişne-kaymak karışık:P[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 16 kişilik kadro bitti +2 tane forma +3 tane banner +3 tane bayrak ikinci kaleci yok henüz. ema sakatlanırsa bilmiyorum neaparız:P işte karşınızda home kreasyonuyla DynamicK!!! DynamicK 21 yaşında 2 fotoğraftır modellik yapıyor...[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Biz diyoruz dyna kel, sen hala ivan modeli saç ekliyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dyna kel, benim top sakalım var burnum kemerli değil, bone o kadar haşin bak(a)mıyor bence bırak :) uğraşma...[hline]Sordum sarı çiçeğe, En kimin ümmetisin? Çiçek der derviş baba, Muhammed ümmetiyim. Hak lâ ilahe illallah. Allah lâ ilahe illallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 muhaha saçlar varken böleydik sonra kazıtınca haliyle deiliz ah eski günler :) evet abicim kafa parlak böle mis gibi sonra keçi sakal var top sakal degil sırf çenede var hahha mümkünse kolalr biraz daha büyük olsun 39 cm suan pazular kasıyoz :) eheh bu arada cekemeyenler kıskananlar çatlasın gralım gral :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: LevieMaxilack, 01 November 2003 01:42 tarihinde demiş ki: Not: Emayı gördüğünüz zaman kopacağınızdan eminim:) dikkat et de seni de koparmayalım di mi? ehe şaka bi yana, şahane kaleciyimdir, haberiniz olsun :)) ama yani sakatlanabilirim, hanımefendi bi insan olduğum için narin ve hassas bi yapım var... :P [Bu mesaj Emaleth tarafından 06 November 2003 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 resmi olmayan garibanlar nolacak *! ağlamaklıdır *[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 o kadar info aldı 2 kişi yapmış adam ya bi cup falan kazan bare topluca foto çektirirkene team ss al koy görelim şöle kendimizi...[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Beni benzetecek program daha çıkmadı :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Natural_Jedi, 06 November 2003 13:26 tarihinde demiş ki: o kadar info aldı 2 kişi yapmış adam ya bi cup falan kazan bare topluca foto çektirirkene team ss al koy görelim şöle kendimizi...[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER nasıl istersen dur iki dakka.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 oooo son resimdeki forma çok hoş olmuş. eğer beni yapmadıysanız ikinci kaleci yapın beni[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! [Bu mesaj shapshal tarafından 07 November 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 çok istemisin naturel bey naturel E ithef edilmiştir:P[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ahhah ema süper olmuş :D[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar