Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bunları albümdeki resimlere bakarak mı yaptın kafadanmı ?[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 vişne-kaymak karışık:P[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 16 kişilik kadro bitti +2 tane forma +3 tane banner +3 tane bayrak ikinci kaleci yok henüz. ema sakatlanırsa bilmiyorum neaparız:P işte karşınızda home kreasyonuyla DynamicK!!! DynamicK 21 yaşında 2 fotoğraftır modellik yapıyor...[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Biz diyoruz dyna kel, sen hala ivan modeli saç ekliyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dyna kel, benim top sakalım var burnum kemerli değil, bone o kadar haşin bak(a)mıyor bence bırak :) uğraşma...[hline]Sordum sarı çiçeğe, En kimin ümmetisin? Çiçek der derviş baba, Muhammed ümmetiyim. Hak lâ ilahe illallah. Allah lâ ilahe illallah.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 muhaha saçlar varken böleydik sonra kazıtınca haliyle deiliz ah eski günler :) evet abicim kafa parlak böle mis gibi sonra keçi sakal var top sakal degil sırf çenede var hahha mümkünse kolalr biraz daha büyük olsun 39 cm suan pazular kasıyoz :) eheh bu arada cekemeyenler kıskananlar çatlasın gralım gral :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: LevieMaxilack, 01 November 2003 01:42 tarihinde demiş ki: Not: Emayı gördüğünüz zaman kopacağınızdan eminim:) dikkat et de seni de koparmayalım di mi? ehe şaka bi yana, şahane kaleciyimdir, haberiniz olsun :)) ama yani sakatlanabilirim, hanımefendi bi insan olduğum için narin ve hassas bi yapım var... :P [Bu mesaj Emaleth tarafından 06 November 2003 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 resmi olmayan garibanlar nolacak *! ağlamaklıdır *[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir*
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 o kadar info aldı 2 kişi yapmış adam ya bi cup falan kazan bare topluca foto çektirirkene team ss al koy görelim şöle kendimizi...[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Beni benzetecek program daha çıkmadı :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Natural_Jedi, 06 November 2003 13:26 tarihinde demiş ki: o kadar info aldı 2 kişi yapmış adam ya bi cup falan kazan bare topluca foto çektirirkene team ss al koy görelim şöle kendimizi...[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER nasıl istersen dur iki dakka.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 oooo son resimdeki forma çok hoş olmuş. eğer beni yapmadıysanız ikinci kaleci yapın beni[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! [Bu mesaj shapshal tarafından 07 November 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 çok istemisin naturel bey naturel E ithef edilmiştir:P[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ahhah ema süper olmuş :D[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
Öne çıkan mesajlar