Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 1)takımı niye tutuyorsunuz? 2)en sevdiğiniz özellikleri..? 3)en sevdiğiniz oyuncular? 4)en sevdiğiniz forma? 5)beklentileriniz? 6)Beşiktaş.....nooktalı yeri tamamlayın.. Benim cevaplarım 1) doğuştan, bütün ailem beşiktaşlı..Babam bjk tezahüratlarıyla büyütmüş beni.. 2)Halkın takımı,delikanlı taraftar kitlesine sahip,ruhuyla oynayan,şerefli bir takım.. 3)Pascal,ilhan,pancu,cordoba..aslında ayırmak istemiyorum hepsinin yeri apayrı.. 4)çizgili 5)uefa da final,ligde namalup şampiyonluk.. 6)Beşiktaş....... 'ı sevmek gururdur bu renklere gönül vermek şereftir....[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 1)küçükken bjk ya sempati duymuşum o yüzden 2)en delikanlı ve efendi takım olması 3)ilhan mansız 4)farketmez 5)gençler birliğinin sezonun son yenilgisi olması + uefa kupasını kaldırmaları 6)Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin[hline]-26- Mansız yönetir ! HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 1)Babam da abim de Beşiktaşlıydı bir de o dönemler çok başarılıydı takım 2)ilkeleri, renkleri 3)pancu,ilhan,ronaldo(bu sezonu kastettiysen) mehmet(eskiler arasında en sevdigim) 4)yeni cıkan 100. yıl forması. su üstünde gelmis gecmis bütün futbolcuların isminin yazdıgı. (eskilerden yılı hatırlamıyorum hani numara kısmı besiktas ambleminin sekliyle cevrilmis tamamen besiktasa özel orjinal bi forma vardı o) 5)lig ve uefa sampiyonlugu 6)Beşiktaş SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN![hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sen gitmemiş miydin ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Mephisto_, 06 Mart 2003 20:48 tarihinde demiş ki: sen gitmemiş miydin ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Seni çok özledim,geri döndüm...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Azmodai, 06 Mart 2003 21:21 tarihinde demiş ki: hakkatten gidiyorum diyede o kadar sansasyon yarattin... madem gitmicen sansasyon falan yaratma bence.[hline]Ra_d, 02 Mart 2003 22:37 tarihinde demiş ki: naapmaya çalışıyosun? karpuz, 02 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki: şaka Ra_d, 02 Mart 2003 23:07 tarihinde demiş ki: bi smiley(gülücük) falan koysan daha anlaşılır olur sanırım. karpuz, 02 Mart 2003 23:09 tarihinde demiş ki: :) burda yarattığım ya da yaratmadığım sansasyonun bana getirisi ne?? gereğinden fazla önemsiyosunuz bazı şeyleri...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya açık açık söliyim ben fenerliyim ama nedense beşiktaş sempatim var.Erkek adam takım değiştirmez ama..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ama prawler kendi gidip geliyordu bunu biz yolluyoruz[kendi isteği ve tercihi ile] kendi geliyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Burda durmam sana rahatsızlık veriyo sanırım? inan ben de senin varlığından çok hoşnut değilim..thread benle ilgili deil beşiktaşla ilgili,alakasız görüşlerinizi atmayın lütfen..Beni ve yaptıklarımı ayrı bi platformda tartışırım çok istiyosanız..ben buraya fake accountlada geri dönebilirdim..(seni tanıdığım kadarıyla(yannışsam allah affetsin) benzer bi durumda sen aynen böyle yapardın)Neyse dediğim gibi thread besiktasla ilgili..Sabote edici yaklaşımlardan uzak durun lütfen..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 zuahah evet prawın uoyu bırakmaları tartışılmaz ama fizban karşında 41[!] yaşında adam var konuşmalarına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Gıtmezsem serefsızım demıstın,hala burdasın demekkı...[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Blackeagle, 06 Mart 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Burda durmam sana rahatsızlık veriyo sanırım? inan ben de senin varlığından çok hoşnut değilim..thread benle ilgili deil beşiktaşla ilgili,alakasız görüşlerinizi atmayın lütfen..Beni ve yaptıklarımı ayrı bi platformda tartışırım çok istiyosanız..ben buraya fake accountlada geri dönebilirdim..(seni tanıdığım kadarıyla(yannışsam allah affetsin) benzer bi durumda sen aynen böyle yapardın)Neyse dediğim gibi thread besiktasla ilgili..Sabote edici yaklaşımlardan uzak durun lütfen..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Fake acc alsan kac yazar bız yıne sen olup olmadıgını cok guzel anlarız.Burda kımse tarafından ıstenmıyorsun.Bunu kendı actıgın forumda da gordun.Hala buraya hangı yuzle yazılar yazıyorsun.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Nooluyo lan burda daalın lan... şş hakketten ya..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ne istiyosunuz benden?bir olup bana saldırınca tatmin mi oluyosunuz? simofle sen bana sataşmaktan bıkmadın mı? istersen sıınırı aşma..Yaşım hakkında dedikleriniz artık saçma olmaya başladı..haziran 11 de 42 bitecek bu kadar..Bak simofle burdaki bjk threadini rezil etmeye hakkın yok..Eğer şahsımı eleştirecek ve bana hakaret etmek istiyosan gel senle görüşelim..Burda olmaz bazı işler.."Demek ki..."koyup bişiler ima ederek,kışkırtmaya çalışarak adam olduğunu sanma..Dediğim gibi özel msg at irtibata geçelim senle bi görüşelim..Bunların hepsini yüzüme de söyle...şerefsizsin seni de söyle..sonra sen ne yüzle yazı yazacan buraya ben senin azının payını verince? ayıptır yaptıın,senden uzakta olmamdan ve kim olduğunu bilmememden yararlanıp bana hakaret ediosan yanımdayken de bunların aynılarını demeyi göze almalısın..göze alıyosan dediğim gibi irtibata gecelim senle çünkü inan senin gibi burda sataşacak diilim..yoruldum sen ve senin gibi korkaklardan..ve son kez söylüyorum:THREADE UYGUN MSG ATIN YA DA ATMAYIN...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Kayit olali bir ay olmamis ve geldiginden beri her forumda tansiyonu yukseltmis anlamsiz bir adam, kac zamandir burada yazi yazan/sohbet eden insanlara 'ben de senin varligindan hosnut degilim' gibi bir laf edemez. Bu kadar kisi haksiz, sen haklisin yani? Gidiyorum diyen de gider, lafa gelince delikanlisiniz asarsiniz kesersiniz carsicilar sizi, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Blackeagle, 02 Mart 2003 13:30 tarihinde demiş ki: Neye msg atıp atmıyacağımı da bana öğretmeye kalkışma istersen,Konu konuyu açar diye bi laf duydun mu sen?? her thread de gelişen konu için yeni thread mi açıcaZ? gülünç olma lütfen said: Blackeagle, 06 Mart 2003 22:23 tarihinde demiş ki: son kez söylüyorum:THREADE UYGUN MSG ATIN YA DA ATMAYIN...[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Baggio, 06 Mart 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Kayit olali bir ay olmamis ve geldiginden beri her forumda tansiyonu yukseltmis anlamsiz bir adam, kac zamandir burada yazi yazan/sohbet eden insanlara 'ben de senin varligindan hosnut degilim' gibi bir laf edemez. Bu kadar kisi haksiz, sen haklisin yani? Gidiyorum diyen de gider, lafa gelince delikanlisiniz asarsiniz kesersiniz carsicilar sizi, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Burda bi insanın varlığından hoşnut olmam için onun kaç zamanlık bu forumda geçmişi var diye araştırmayı gerekli görmüyorum..bilmemnekadar zamandır bu forumda diye farklı davrancak diilim..demek lafta delikanlıyız..Ben arkamdan söylediklerinizi takip ettim ve sonunda dayanamayarak geri geldim...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Baggio, 06 Mart 2003 22:26 tarihinde demiş ki: said: Blackeagle, 02 Mart 2003 13:30 tarihinde demiş ki: Neye msg atıp atmıyacağımı da bana öğretmeye kalkışma istersen,Konu konuyu açar diye bi laf duydun mu sen?? her thread de gelişen konu için yeni thread mi açıcaZ? gülünç olma lütfen said: Blackeagle, 06 Mart 2003 22:23 tarihinde demiş ki: son kez söylüyorum:THREADE UYGUN MSG ATIN YA DA ATMAYIN...[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Çok güzel iiki alıntımı koyarak olay yapmısın AMA...burda bjkden olayın bana gelmesi ayrı,orda bjk-gs den hakem olaylarına gelmesi apayrı..Karıştırma ikisini..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Yuh sımdıde 42 bıtıyor yanı 43 e gırıyon aferım sana,yazılarından degıl 43 artık 10 yasında oldugundan suphelıyım,sen yazmamısmıydın 15 kısı gıtsın desın bana gıtmezsem serefsızım dıye,15 degıl 115 kısı gıtsın dedı sen hala burdasın demekkı oylesın.ben bunu anlarım baskada bısey anlamam[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Simofle, 06 Mart 2003 22:29 tarihinde demiş ki: Yuh sımdıde 42 bıtıyor yanı 43 e gırıyon aferım sana,yazılarından degıl 43 artık 10 yasında oldugundan suphelıyım,sen yazmamısmıydın 15 kısı gıtsın desın bana gıtmezsem serefsızım dıye,15 degıl 115 kısı gıtsın dedı sen hala burdasın demekkı oylesın.ben bunu anlarım baskada bısey anlamam[hline]Simofle tamam güzel kardeşim gel senle buluşalım da o zaman daha ayrıntılı konusuruz allah için hadi ya...Ben gittim diye çok sevinmiştin,gelince sevincin kursaında mı kaldı? özel msgni bekliorum.. [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Simofle, 06 Mart 2003 22:29 tarihinde demiş ki: Yuh sımdıde 42 bıtıyor yanı 43 e gırıyon aferım sana,yazılarından degıl 43 artık 10 yasında oldugundan suphelıyım,sen yazmamısmıydın 15 kısı gıtsın desın bana gıtmezsem serefsızım dıye,15 degıl 115 kısı gıtsın dedı sen hala burdasın demekkı oylesın.ben bunu anlarım baskada bısey anlamam Daha soylenecek birsey yok acikcasi, yazicaklarimi yazmama gerek kalmadi, +1 diyebilirim ancak. Carsi guruhundan oldugunu da belli etmeden gecememis arkadas, bulusalim doveyim bi seni mantigiyla girmeye basladi olaya ehehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Cocuksun sen ya,valla cocuksun.Iykı burdasın valla sayende eglenıyor,guluyoruz.(B.E ıcındı yazım)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 06 Mart 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bıdı bıdıyı kesin bakıyım. Delikanlı adam çok konuşmaz. Konuya dönemim... 1)Babam Beşiktaşlı değildi ailemdeki kimse takım tutmazdı. Sülalemdekilerin hepsi fb liydi. Herkesin inadına siyah-beyaz a gönül verdim. Bayern Maçına gittikten sonra olay koptu.Şimdi sülalenin yarısı beşiktaşlı... 2)Taraftarın asla takımına saygısızlık yapmaması herzaman yanında olması. Çok mütevazi bir ekip oluşu. Asla Popülerlik savaşına girmemesi elit olması. (fb=gs) 3)Sahada hepsini seviyorum. Ama sevmediğim tek oyuncu var Tolga. 4)En sevdiğim forma 98-99 Sezonunda giydiği çubuklu Şampiyonlar Ligi forması. Şu andada çubuklu forması. 5)Tabiki Lig Şampiyonluğu. Uefa biraz zor ama inşallah. Biz Kartal dan senelerce bunu bekledik. Gene olamasa canı sağolsun. Biz onu hep sevicez... 6) Beşiktaşlı Olmak ... Kimse yokken "O" vardı.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ya tamam da niye bu kadar yükleniyosunuz ki adama normal bi topic açmış içine sıçtınız topicin..... gidiyorum demiş gitmemiş eee? noolmuş? hesap wermek zorundamı insanlara illa bu konu hakkında çok konuşmak istiyosanız içinizde ukte kalmışsa açın Blackeagle niye gitmedin diye bi topic ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: -Mandrake-, 07 Mart 2003 18:32 tarihinde demiş ki: ya tamam da niye bu kadar yükleniyosunuz ki adama normal bi topic açmış içine sıçtınız topicin..... gidiyorum demiş gitmemiş eee? noolmuş? hesap wermek zorundamı insanlara illa bu konu hakkında çok konuşmak istiyosanız içinizde ukte kalmışsa açın Blackeagle niye gitmedin diye bi topic ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Beni anlayan bi allahın kulu çıktı...Ben döverim falan demedim sadece bana şerefsiz diyen arkadaşla görüşmek istedim..yüzüme ne dicek diye merak ettiimden.."tamam ağğbi yaaa valla öle deemek istemedim" gibi diyenler çok çıkıyo da...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar