blueX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Merhaba Arkadaşlar. http://v1.dedicatedsys.com/ aracılığı ile Ultima Online Serveri Kurmayı Düşünüyorum Bunun İçin Staff Başşvuruları bekliyorum ben Yaz ayları olmayacağım için Runuodan Kesinlikle Çok iyi Anlayan Bir Admin Gerekiyor Ve Parasal Olarakda Destek Gerekli Ben Bir Yere kadar Getirebilirim icq = 120327628 mail= [email protected] Başvuruluranızı bekliyorum... Server Tahmini olarak Şubat Tatiline Açılacaktır... [Bu mesaj blueX tarafından 02 November 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bilgin yok, paran yeterli degil, sponsorun yok, ve milletin sana bagli calismasini bekliyorsun? ..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Aslında Sponsor olsa ve ugraşmak için elinden gelen arkadaşlar bulunsa herşey yapılır ama sponsor yoq... Ama İcq ya da bak belki olur bu iş... Herşey Zamana ßaglı Bunu Sakın Unutma....[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe www.paticik.com The BesT Script Site [Bu mesaj dom tarafından 02 November 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Baggio, 02 November 2003 11:33 tarihinde demiş ki: Bilgin yok, paran yeterli degil, sponsorun yok, ve milletin sana bagli calismasini bekliyorsun? ..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 para var bilgi var sponsor var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Arkadaşlar Server Makinesi AYda 80 dolar Bu pArayı Ben Tek Başıma Çıkarabilirim. Gelcek ayda Elime yüklü Miktarda Para geçicek runuo Serveri Kurmayı DÜşünüyorum... Dediğim gibi Açtığımız Zaman Görürsünüz Yersiz Eleştiri Yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 http://v1.dedicatedsys.com/ makineyi kiraladığn takdirde Sponsorluğu bu firma yapıyor Giri gezmeni Öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Senin dediğin olayda bandwith yetmez 1. 2. se de parayı verince sponsor olmuyor , sen onların müşterisi oluyorsun[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 100gb bandwith aylik mi yoksa anlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 sponsorluk ve makine kiralama gibi kavramları birbirinden ayıramayan, bilgisizliği her mesajda şakır şakır belli olan arkadaş: umarım basarılı olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 [b] Arakdaslar benım bıldıgın bu forumda acılan bır konuda acan arkadas dıger arkadaslardan yardım ıster ama gordugum kadarıyla mıllet yardım diil birbirine hakaret bombardımanı yapıyo arkadaslar lutfen bıras yardımsever olun... Aan yetkılılerı pls sızde ılgılenın........[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe www.paticik.com The BesT Script Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: dom, 02 November 2003 17:36 tarihinde demiş ki: 100gb bandwith aylik mi yoksa anlik mi? Henüz anlık 100 GB veri transferi yapabilen bir protokol, router veya başka bir ilgili şey icat edilmedi :) Aylıktır o :) Ayrıca UO sunucusu 100 mbit ister, yok şöyle yapar, böyle yapar diyenlere http://mrtg.ethernass.org 'a bir göz gezdirmelerini tavsiye ediyorum..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailstrom Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 sphere server olursa ben yardimci olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: blueX, 02 November 2003 16:47 tarihinde demiş ki: para var bilgi var sponsor var :) - Gidip biryerden server kiraladigin zaman orasi sponsor olmuyor, sen onlarin musterisi oluyorsun. (bkz. Turkce Altin Sozluk, "S" harfi, sponsor) - Server acip ip olarak internal network ip'sini veren birinden bilgi fiskiriyordur eminim, ozur dilerim. - Para icin 'bir yere kadar karsilayabilirim' diye kendin demissin, bkz. scroll-up.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 döktür baggio :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: ShARkY, 02 November 2003 18:32 tarihinde demiş ki:Henüz anlık 100 GB veri transferi yapabilen bir protokol, router veya başka bir ilgili şey icat edilmedi :) Aylıktır o :)haa heh.. 100 MB olarak okumustum ben orayi, kafam nerdeydi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Baggio, 02 November 2003 20:04 tarihinde demiş ki: (bkz. Turkce Altin Sozluk, "S" harfi, sponsor) bag sözlük yazarı mı oldun :D (gia) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 aylık 100 olsa da yetmez heralde .. yani çok kişiye yetmeyebilir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yeter 100 GB fazlasıyla. Küçümsemeyin 100 GB 'i. Ki genel olarak bu tür bandwith sınırlamaları, 100 GB 'i geçtiğin anda internetini down yapma gibi bir sonuçla bitmez.. Aylık trafik istatistikleri vardır, geçtiğinizde network admine bir mail gider, veya zaten her gün kontrol ediyordur listeyi.. Size bir uyari maili atar, sonra da 100 GB 'i aşan her GB veya 10 GB için 5$ gibi bir rakam ödeyerek hayatınıza devam edersiniz yine. P.S. Gb: Gigabit, GB: Gigabyte [hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net [Bu mesaj ShARkY tarafından 02 November 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 oy oy turkiyede fiyatlar cok pahali.. biz 2.5 gunde ortalama 180gb bandwith yiyos aylik bandwith gideri 1 terabyte'i buluyor sponsorumuz olmasa sanirim ayda 1000$ filam sirf hat icin odiyeceğiz.. Su yilbasi gelsede telekom'un tekelinden kurtulsakta yurt disi cikislarimiz artsada fiyatlar dussede bandwith sorunumuz olmasa.. peh peh :) "de de da da"[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Abeci Olduk :) bu yolda :))))) Açıcam Bi gün LEyyn Abi çok pardon ama Ben Mail attım yetkililere Onlar Bİz ayarıyoruz Sunucuları dediler kusura bakmayın Ama Çok kötüsünüz Popstar çok izlemeyin :D S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Aylık bir Terabyte ?!?!?! Oha ne bu ? Süper büyük bir hosting şirketi ancak böyle bir bandwith kullanır.. Ya da büyük bir networkteki bir mainframe falan.. Ne bu gerçekten ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Tüm bunların yanında Owner'lığın da bir sürü sorumluluğu var..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bazi ruyalardn uyanmanı tvsiye ederim oguz senin ugrasack baska islerin var.ewt orası ole ypar yalnız adamları amacı frklı sen makineyi koyacaksın adm o makine den 50 kisiye hosting verecek eee adamlar zalakmı sence senden benden 80$ sonra bi makineden aylık 800$ her seyi dusun derim fzla hızlıda olmas saten[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: ShARkY, 05 November 2003 00:57 tarihinde demiş ki: Aylık bir Terabyte ?!?!?! Oha ne bu ? Süper büyük bir hosting şirketi ancak böyle bir bandwith kullanır.. Ya da büyük bir networkteki bir mainframe falan.. Ne bu gerçekten ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Günde ortalam 80gb bandwith gidiyor.. 80x30=2400GB aylik Transfer buda eder 2.4TB Sağolsun anet.net.tr sağliyor bu hatti bize :)[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hee hee avp öle.. 80 gb gidiodur günde umarım. adamlar da maldı size hiçbi kazançları olmasa da bu kadar baglantı saglıyolar demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar