behran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Jaan, 13 August 2003 13:33 tarihinde demiş ki: Artık matrix diye delirmiş olduğıumuza göre böle açıklamarın bazılarımızı sinir krizlerine sokabileceğini hatırlatarak başlıyım :) bu son hikayesi bana 2. matrix hikayesinden daha mantıklı geldi ama 01 e giderken (tek gemiyle) yolda telef olma olayı biraz eksik. Eğer film böyle biterse 5 yıl sonra bir 3 leme ile devam eder. Vaşovskiler ne kadar devam filmi yapmaacaz dese de artık temeli atmış oldular bunun üzerine pembe dizi bilem çekerler :-P Bir de kid ve mimar alakasını zerre kadar anlamadım? kid mimar mıymış? yoksa mimar mı kid miş? (akabinde tavuk mu yumurtadan çıkar yumartı mı tavuktan sorusu gelecek :-P) Matrix online oyunu yüzünden filmde matrix in yokedilmeyeceğini biliyorduk. Benim merak ettiğim matrix in kontrolü kimin eline geçecek? Makineler zion u yok edemeyecekse insan nüfusu daha da artacak ve yaptıklaır döngü fena halde bozulacak. One yeniden reankarne olacak mı? Bu insanlar için bir zafer mi oluyor yoksa bir yenilgi mi? film böle biterse %90 5 sene sonra kesin bir üçleme daha çekerler. Sonra da paranın dibine vurarlar... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 ben valla pek beğenmedim gibi eğer böleyse.ama yeni bi üçleme fena olmazdı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu senaryo doğru değilse bile bu adam film çeksin eheh. tutar yani :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 vallahi aslinda ne kadar okumak istiyorum anlatamam, ama senaryoyu okuduktan sonra film vizyona girince hic bir zevk alinmaz, bu yuzden ilk satiri haric okumaktan direk vazgectim, gormemi$ olayim bu threadi.. (p.s: icimde kaldi gerci... pfff.... niye actin ki bu threadi..)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sen ayvalıa gelip bana uğramazsan böle yaparım işte ehe.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yayacam herkeşe hahaha[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ve trailer'daki trinity'nin bana neo yu ver bende senın hayatını bagışlayayım demesinide acıklıyor yoksa curümü ne trinity'nin hay off kım yazdı senaryoyu ya bu senaryo cıkarsa bittik biz..[hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 aha buldum en sonunda bu topiği :] We Malesef ki %60 Civarında Bir doğruluğu var[Kahreeetsiiin Okumuştuuum] Filmin sonunda Neoda Trinty de ölcek ;[[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet galiba ben en çok gökyüzünü ve neo nun gözlerini merak ediyorum[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 neden up ladınız şimdi bu doğru çıkarsa her gören linç etçek :P[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet abi doğruymuş kimse okumasın ya da silinsin. Ulan filmin sonunu bile bile gitçez filme :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 belki değildir heyecan yapmayalım :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 okusakmıki 8:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ahahah çin işkencesi :D[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Halfmumi, 29 October 2003 07:38 tarihinde demiş ki: Filmin sonunda Neoda Trinty de ölcek ;[Beter olsunlar. :P[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eheh Walla ******** SPOİLEEEEEEEEEEER **************** BAKMAYIN!SHHT BAK HALEN BAKIYO! BAKMA ASAGI! Walla videolardan birinde [a.k.a. Behranın verdiği topik] Smith le Neo dövüşüyorlar... Smith tüm matrixin içine etmiş :))) Herkeşi kendi kopyası yapmış.. Sora dioki; -Yeniden karşılaştık ciğerim , bak dünyaya ne yaptığımı beğendin mi?The one benim ... vs .. Acaip piskopat olmuş yanlız :] Birde Zion un düşüşünde,içeri giren makinelere mechlerin mermi saydırması deli olmuş :] Hadi bakalım Bekliyoruz Seni Matrix The End..Gelde görelim ;] Tekrar;Filmin sonunda Neo ölceeek,ölcek,ölceeek...Ölcek.. *********End OF SPoiler**********[hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Agent Smith The One benim demiyor, Seni yenecek tek kişi benim diyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bugün okulda birkaç arkadaşıma kulağına sokarcasına "trinity ölüceek, neo ölüceek, ajan smith ölüceeeek nıhaha" dedim, nerdeyse dayak yiyoduk ahah :)[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 O birşey mi 6. his filmine gitmiştik. Arkadaşım daha film başlarken. Burus vils ölüüüüüüüüü!!! şeklinde bağırmıştı. allahtan ortam karanlıktı. :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 senaryo gerçekten takdire şayan sadece şu senaryoyu filme çekseler de yeter aslında... ve bence de doğru en azından bu akdar kasış ve detay ı boşuna uğraşmamışlardır sonuç olarak benm heyecanımdan hiç bir şey eksilmedi kid-mimar ilişkisini de filmde çözerim diye umarsam herşey tatlıya bağlandı sırada yarın okuldakileri gıcık etmek var:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bekleyin 1 hafta daha sabredin izleyin bitsin artık[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ya sinirleneceksiniz biliyorum ama şunnarı sormam lazım. Öncelikle senaryoda neo nun gerçek dünyada sentinelleri nası parçaladıı açıklanmıyo. Bide şu kid nası matrix in mimarı olur yani ölüp öbür tarafta çıkıyor yazılmış ama hiçbirşeye bağlı olmadan matrix e girişi nasıl yapıyor o da war.Senaryo doğru olabilir ama olayların ayrıntısı yok.Olmasında zaten :) Ha unutuyodum bu the kid in hikayesini anlatacak biri yokmu yaw izleyemedik animetrix i merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kid şu okuldan atlayan manyak değil mi yaw oysa çoçuk kafayı yemiş bilgisayara duygularım gerçek mi ben gerçek miyim gibi şeyler yazıyor işte oluyor birşeyler çocuk kendi kendine matrixi keşfediyor okuldayken neo bunu arıyor derste kaç falan diyor hatta önce çocuk açmıyor derste kapatıyor.telefon kapalı olarak çalıyor sonra çoçuk kaçıyor aşağı yukarı derken en sonunda çatıdan aşağı bırakıyor kendini mezarını falan gösteriyor. sonra öteki sahnede neo trinity çocuğun başında çocuk beni kurataracağını biliyordum neo diyor neo da sen kendini kuratdın diyor böyle bişeyler[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Şu kid ikinci filmde bunlara zion'a döndüklerinde musallat olan çocuk dimi. Neo orda "ben bişi yapmadım, sen beni buldun" felan dio hatta. Not: Kid belkide hakikaten mimardır. Bi şekilde o da matrixte sıkışmıştır. Neo aradığında belkide ajan sanıp cevap vermemiştir. Sonradan güvenmiştir. Matrixten çıkmak için neo'yu kullanmış olabilir. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 November 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evet,hatta Bane (ya da BAne'i kontrol eden Smith) Neo'yu öldürmek üzereyken "NEOOO, NEOOOO!" diye gazlı gazlı gelip, Smith'i tırstırma yöntemiyle Neo'yu kurtarmıştır[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Valla artık filmin kesin sonunu da biliyom. Yiyosa oku! Ben okudum topicteki son hikayesiyle benzer ama aynı değil. Ama sonu biraz garip...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar