Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix 3 Senaryosu (son kez)

metboy

Öne çıkan mesajlar

said:
Jaan, 13 August 2003 13:33 tarihinde demiş ki:
Artık matrix diye delirmiş olduğıumuza göre böle açıklamarın bazılarımızı sinir krizlerine sokabileceğini hatırlatarak başlıyım :)

bu son hikayesi bana 2. matrix hikayesinden daha mantıklı geldi ama 01 e giderken (tek gemiyle) yolda telef olma olayı biraz eksik. Eğer film böyle biterse 5 yıl sonra bir 3 leme ile devam eder. Vaşovskiler ne kadar devam filmi yapmaacaz dese de artık temeli atmış oldular bunun üzerine pembe dizi bilem çekerler :-P
Bir de kid ve mimar alakasını zerre kadar anlamadım? kid mimar mıymış? yoksa mimar mı kid miş? (akabinde tavuk mu yumurtadan çıkar yumartı mı tavuktan sorusu gelecek :-P)
Matrix online oyunu yüzünden filmde matrix in yokedilmeyeceğini biliyorduk. Benim merak ettiğim matrix in kontrolü kimin eline geçecek? Makineler zion u yok edemeyecekse insan nüfusu daha da artacak ve yaptıklaır döngü fena halde bozulacak. One yeniden reankarne olacak mı? Bu insanlar için bir zafer mi oluyor yoksa bir yenilgi mi?

film böle biterse %90 5 sene sonra kesin bir üçleme daha çekerler. Sonra da paranın dibine vurarlar... :)[hline]NO PAIN NO GAIN

ben valla pek beğenmedim gibi eğer böleyse.ama yeni bi üçleme fena olmazdı[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi aslinda ne kadar okumak istiyorum anlatamam, ama senaryoyu okuduktan sonra film vizyona girince hic bir zevk alinmaz, bu yuzden ilk satiri haric okumaktan direk vazgectim, gormemi$ olayim bu threadi..

(p.s: icimde kaldi gerci... pfff.... niye actin ki bu threadi..)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
eheh

Walla

******** SPOİLEEEEEEEEEEER **************** BAKMAYIN!SHHT BAK HALEN BAKIYO! BAKMA ASAGI!

Walla videolardan birinde [a.k.a. Behranın verdiği topik] Smith le Neo dövüşüyorlar...

Smith tüm matrixin içine etmiş :))) Herkeşi kendi kopyası yapmış.. Sora dioki;

-Yeniden karşılaştık ciğerim , bak dünyaya ne yaptığımı beğendin mi?The one benim ...

vs ..

Acaip piskopat olmuş yanlız :] Birde Zion un düşüşünde,içeri giren makinelere mechlerin mermi saydırması deli olmuş :]

Hadi bakalım Bekliyoruz Seni Matrix The End..Gelde görelim ;]

Tekrar;Filmin sonunda Neo ölceeek,ölcek,ölceeek...Ölcek..

*********End OF SPoiler**********[hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

senaryo gerçekten takdire şayan
sadece şu senaryoyu filme çekseler de yeter aslında...

ve bence de doğru en azından bu akdar kasış ve detay ı boşuna uğraşmamışlardır

sonuç olarak benm heyecanımdan hiç bir şey eksilmedi
kid-mimar ilişkisini de filmde çözerim diye umarsam herşey tatlıya bağlandı
sırada yarın okuldakileri gıcık etmek var:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sinirleneceksiniz biliyorum ama şunnarı sormam lazım.
Öncelikle senaryoda neo nun gerçek dünyada sentinelleri nası parçaladıı açıklanmıyo.
Bide şu kid nası matrix in mimarı olur yani ölüp öbür tarafta çıkıyor yazılmış ama hiçbirşeye bağlı olmadan matrix e girişi nasıl yapıyor o da war.Senaryo doğru olabilir ama olayların ayrıntısı yok.Olmasında zaten :)

Ha unutuyodum bu the kid in hikayesini anlatacak biri yokmu yaw izleyemedik animetrix i merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

kid şu okuldan atlayan manyak değil mi yaw
oysa çoçuk kafayı yemiş bilgisayara duygularım gerçek mi ben gerçek miyim gibi şeyler yazıyor işte oluyor birşeyler çocuk kendi kendine matrixi keşfediyor okuldayken neo bunu arıyor derste kaç falan diyor hatta önce çocuk açmıyor derste kapatıyor.telefon kapalı olarak çalıyor sonra çoçuk kaçıyor aşağı yukarı derken en sonunda çatıdan aşağı bırakıyor kendini mezarını falan gösteriyor.
sonra öteki sahnede neo trinity çocuğun başında çocuk beni kurataracağını biliyordum neo diyor neo da sen kendini kuratdın diyor
böyle bişeyler[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kid ikinci filmde bunlara zion'a döndüklerinde musallat olan çocuk dimi.

Neo orda "ben bişi yapmadım, sen beni buldun" felan dio hatta.

Not: Kid belkide hakikaten mimardır. Bi şekilde o da matrixte sıkışmıştır. Neo aradığında belkide ajan sanıp cevap vermemiştir. Sonradan güvenmiştir. Matrixten çıkmak için neo'yu kullanmış olabilir.

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 03 November 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet,hatta Bane (ya da BAne'i kontrol eden Smith) Neo'yu öldürmek üzereyken "NEOOO, NEOOOO!" diye gazlı gazlı gelip, Smith'i tırstırma yöntemiyle Neo'yu kurtarmıştır[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...