Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Oha :P o nasi tarif öyle. 1litre suyu nerene çekecen kardeşim :P Nereye kadar grudge. Sinüzitlileri sen mi kurtaricaksin. :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yok bi günde bitirmiceksin zaten. ben şırınga kullanıyorum bitane. günde bi şırınga :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Biraz kalibi dinlendir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 estel bu iyiydi.. :lol:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 kışın paso hasta oluorum ben de berbat bi durum[hline]Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 oy oy geçmiş olsun,bende doğuştan siüzitliyim nasıl olduğunu bilirim,panadol al gribe,ateşe en etkili ilaç-okyanus suyu diye bişi var hemen ondan bulmanı tavsiye derim,sinüziti açıyo,temizliyo,hasta oluğumda bunları kullanırdım hep düzenli artık hayvan gibi hasta olmadıkça sinüzit'im azmıyo,hatta son 1-2 yıldır nerdeyse hiç sinüzit olmadım[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 evt okyanus suyu işe yarıyo diğer adı sterimar olması lazım[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 o verdiğim de zaten ev yapımı okyanus suyu tarifidir :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Mortis, 21 February 2003 02:51 tarihinde demiş ki: Kullakcı buruncu boğazcı dan nefret ediorum!! her yerine bişeyler sokuo mortis çok güzel olmuş bu imza olarak kullanabilirmiyim?:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: TiReSiAs, 20 February 2003 02:29 tarihinde demiş ki: *TAVANIC 500 - günde bir... *SUDAFED (tablet) 8 saatte bir... *Mentopol 200 (böle bişe ama) maalesef artık eczanelerde bulunamadığı için ben ASİST die bi türk markası (şurup) kullanıodum.. bardağı 10luktur yarısına kadar doldurup 8 saatte bir.. *Aprol Forte 12 saatte bir.. valla ben bunları kuulandım 2 haftada bitti herşeyim.. ama benimki daha çok balgam dolayısıylaydı.. eer aynı durumsa ve sigara içip te sigaradan şüpheleniosan hiç bir alakası da yokmuş...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 said: DoGMeaT, 02 November 2003 19:13 tarihinde demiş ki: oy oy geçmiş olsun,bende doğuştan siüzitliyim nasıl olduğunu bilirim,panadol al gribe,ateşe en etkili ilaç-okyanus suyu diye bişi var hemen ondan bulmanı tavsiye derim,sinüziti açıyo,temizliyo,hasta oluğumda bunları kullanırdım hep düzenli artık hayvan gibi hasta olmadıkça sinüzit'im azmıyo,hatta son 1-2 yıldır nerdeyse hiç sinüzit olmadım[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Hayırdır arkadaşlar nerden mezunsunuz? Ben bile insanlara ilaç tavsiyesi vermekten çekinirken siz nereye böyle? Tıp fakültelerinde bir muhabbet vardır, gören olmuştur belki. Hasta kocakarılar gün yapar bir araya gelir. Önce birbirlerine çay sonra kendilerine iyi gelen ilaçlarını ikram ederler! Hipertansiyonlu ile hipotansiyonlu ilaçlarını birbirine ikram edincede hastane morgunda iki yatak daha dolar. Ne farkınız kalıo bunlardan?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 eheua bide şu var http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=çin+yagi[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 qui sanırım okyanus suyunun bi zararı yok yani bünyeye göre değişmiyo doğrumu? sonuçta burnu temizlemek için[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ilaç tavsiyesine ben de karşıyım ama izninle kbbci de sallamış olmasın :-p kaldı ki ablam da doktor. neyse isteyen uygular istemeyen uygulamaz. ya da kendi doktorunuza sorup yaparsınız o size kalmış. amacım kimseyi madur etmek diil...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 haklısın qui,yazmışım öyle,ama pardon kötü niyetim yoktu düşünemedim,bana iyi geldiği için şeetrimiştim(amma özür diledim) okyanus suyunun bi zararı bencede yoktur,sinüziti olan bütün arkadaşlarım kullanıyo zaten,doğal olduğu için yan etkiside yok galiba[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Peki hipertansiyon hastası olupta, tuz hiper-sensitivitesi olan birine o okyanus suyunu verirsen ne olur fikrin varmı?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 02 November 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bu iş için bir karıkoca ilaci var ben tavsiye etmem ama ark yapmisti burnuna limon suyu cekti ondan sonra bir cikardi anlatiyo koptum neyse geçmiş olsun[hline]Her şey maşuktur , aşk bir perdedir. Yaşayan maşuktur , aşık bir ölüdür. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi bırakın bunlarıda asıl ilaç kocakarı ilaçları bu okyanus suyu filam hep boş. sallayın. ema apla yapar size simdi bir kocakarı ilacı . :lol:[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 var. ama benim varsa kendisinin de olması lazım kanaatimce. sonuç itibariyle bu söylediğim zımbırtı sinüzite iyi gelir mi gelmez mi onu söyle??? eğer genel olarak yarardan çok zarar sağlıyosa adminlerden rica ediyorum bütün mesajlarımı silsinler bu topikteki...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bir ilacın bir hastaya iyi yada kötü gelmesinin kriteri, aynı hastalıktan başka birine iyi yada kötü gelmesi değildir. Hastalık yoktur, hasta vardır. Adı ne olursa olsun, etkisi ne olursa olsun, ne kadar basit bir hastalık için olursa olsun, ilaç tavsiye etmek çok kötü bir alışkanlıktır. İtinayla kaçınınız..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 02 November 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 nası hasta yoktur hastalık vardır? yani sen hastalığı yoketmek için hastayı mı gözden çıkarırsın? anlamadım ben bunu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Her hastanın sahip olduğu hastalık, aynı isme sahip olsada, farklı karakterdedir. Sinüzit yoktur, Ahmet'in Sinüziti, Ayşe'nin Sinüziti vardır bir başka değişle. İsim aynı olsa bile birbirinden tamamen farklı seyir gösterebilir. Dolayısıyla doktor çok farklı durumları göz önünde bulundurarak tanıyı koyar, ilacı verir. Dolayısıyla sinüzit ilacıda yoktur. Hastanın içinde bulunduğu durumun ilacı vardır. Türkiyede her hekimin bildiği bir laftır bu. Yurt dışındakilerdede bir karşılığı vardır mutlaka. Doctor's Motto :) edit: Ters yazmışım ya kusura bakma, açıklamasını silmiyim ben yinede.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 02 November 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Qui geçmiş olsun sanada.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Hehe saol, 1 hafta sonra sınavım var zaten. Cozutmuş dönemlerimdeyim yine. Beware the Öğrenci![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 peki doktur bey. siz 14-20 küsür yaş gurubundaki sinüzit ama bunun dışında belirli bi rahatsızlık ya da şikayeti olmayan genç hastalara okyanus suyu önerir misiniz diyim? :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 her genç kızın aman her genç öğrencinin başına geliyor bunlar :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar