Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinüzit-Grip a.k.a. Öliyim kurtuluyim

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

offf...Pazartesi akşamından beri bu yana aşırı derecede rahatsız ve yüksek ateşli bir hayat sürüyorum...
Gerçi 5 yıldır sinüzit olmama ve bu yıl Öss sınavından önce Ameliyat olmam gerektiği halde olamıyacağım gerçeği kötü yapıyor...
Hastalık..çekmeyen bilemiyor acısını-Baş Ağrısını...Sınıftakilerin "Hoca hastayım" dediğiniz zamanda hocanın mal mal Hastamı değil mi tarzı bakışları ve sınıftaki diğer yüzsüz bir kaç varlığın size doğru bakarak "Zaten her gün hasta o" diye bağırmaları...
Şu an )Sanırım sinüs boşluğu denilen yerler( yüzümün hem sağ hemde sol tarafında o taraflar aşırı derecede ağrıyor..ARtık çaresi yok,yarın gidip kulakçı-buruncu boğazcının boğazına yapışıp ya beni kurtar yada öldür demek zorunda kalıcam...

Bu sinütrizt (Yazılışı bile bir garip) denilen şeyden nasıl kurtulunur??Burnunuz Fırk Fırk Tempolu bir şekilde akarken nasıl test çözülür??Bilgisi olan var mı?4. Kattan atlamak yetermi? :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Sosyal ağlarda paylaş

Mumicim 4. kattan atlama sakin :) sen lazimsin bize. Tip cok ilerledi. Acisiz agrisiz aliyorlar adamin burnunu. Merak etme.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle geçmiş olsun....

bi de kel alaka olacak ama...Türk eğitim sitemi' ne gıcık oluyorum yaw....düşünsenize 2 saatlik bi snaw için 12 yıl boyunca yoğun bi eğitim alıyosun....snaw günü hasta olsan bişeyin olsa biyerin ağrısa hayatın kaydı yane....sıçanzi...ne biçim iştir bu yawwwwwwww!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

teoride ötesine hazırlamak için....
hangimizin sınıfında şu muhabbet geçmio ki??
hocam bunnar oss de gelcek mi??
hyr
e o zmn nie yapıoruz hocam??

ya da cocuklar bu konuyu ii dinleyin oss de en cok bu konudan soru gelio fln...
keske ötesine hazırlasaydı ama hiç sanmıorum....
herkes o 3 saatlik snawa şartlanıyo...hayatın ona baglanıyo...saçma yani...o snaw yüzünden strese girip ruh sağlığı bozulan hatta işi intihara kadar bile götüren bir çok kişi war.......
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkçası ilersini yaşamadan kesin bir kanıda ulaşamıycağımıza inanıyorum ama düşüncem şu bu 12 yıllık eğitimin sadece son 3 senesi öss için diğerleri daha çok eğitim öğretim değil yani kime sizin notlarınıza veya derslerinize pek tatmaz tabi son 3 sene için belirli bi disiplini elde etmeniz lazım önceden o açıdan bakılırsa önceki yıllarında yararı olur. Onun dışında son 3 senede öğrendiğim bilgilerin en az %50 hiç işime yaramıycağınıda düşünüyorum ve ayrıca biz burda muhabbet ederken Halfmumi kendini aşağı atmış olabilir :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe Ardeth hayır henüz atlamadım :)
Ama yakında bıçakla burnumu şöööle bir kesicem o daha iyi bir fikir bak :)...

*! Atlar...*
*! Burnunu keser *
*! Eğitim sistemine Dalar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

*TAVANIC 500 - günde bir...
*SUDAFED (tablet) 8 saatte bir...
*Mentopol 200 (böle bişe ama) maalesef artık eczanelerde bulunamadığı için ben ASİST die bi türk markası (şurup) kullanıodum.. bardağı 10luktur yarısına kadar doldurup 8 saatte bir..
*Aprol Forte 12 saatte bir..

valla ben bunları kuulandım 2 haftada bitti herşeyim..
ama benimki daha çok balgam dolayısıylaydı..
eer aynı durumsa ve sigara içip te sigaradan şüpheleniosan hiç bir alakası da yokmuş...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 19 Şubat 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
sinuzit ameliyati annem oldu hic birsey fark etmedi en guzeli yogun bi basinc uygulayip patlatmak arkadas gecen sene yere dusup patlatmisti bi daha olmadi bende senelerdir var kisin cok kotu yapiyo[hline]Oh My God They Killed Kenny !
You Bastards!
[/b][/i]

bende de vardı bende patlattım deli gibi kan geliyo.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

size en güzel patlatma yolunu anlatayım, dalın abi... Önce çok yoğun bir baş ağrısı sonra patlayan sinüsler ile birlikte ortalığın kana bulanması, yukarı çıktığınızda sudan çıkmanıza rağmen üstünüzün başınızın iğrenç olması :-) Ancak sinüslerin komple boşalmasını sağladığıda bir gerçek yane :-P[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

Masallah amma cok tabip var Paticik te :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma sapan kulaktan dolma fikirler verip insanın hayatını riske attığınızın farkında mısınız? Daha önce birinin aynı şeyi uygulayıp başarmış olduğunu bilseniz bile bunun bir sonraki insanda başarılı olacağına hangi tıp bilginizle karar verebiliyorsunuz. Adama doktorlar "ameliyat olacaksın" demiş siz ise "denize dal patlat" diyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ghald'ım birtanem. Birinci öncelik herhalde kimse patlatayım diye dalmaz, zaten daldırmazlarda. Birisi bize gelse "Abi ben sinüsleri patlatacağım, o sebepden dalmak istiyorum" dese tek bir cevap veririz adama "Sieeee...." Ssürekli dalan bir insanda bunun ne derece acılı bir şey olduğunu bildiğinden hayatta yapmaz. Zaten bu bahsettiğim patlatmada ancak tüple yapılır öyle ciğerlerinde hava tutup dalınca olmaz :-))))

Ufak bir dipnot bunun sağlık açısından bir zararıda yokdur, hatta iyi bile gelir, kendiside bir dalgıç olan doktorumun yalancısıyım.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

denize dalış iyi geliyor demişlerdi harbi
yazın alanyada bir 6 metre felan daldım sora 1 ay hasta oldum :P
o yöntem bende işlemiyor sanırım...
Ama biriyle kavga nedeni arayıp bir kafa yiyim bide öyle deniyim :P

*TAVANIC 500 - günde bir...
*SUDAFED (tablet) 8 saatte bir...
*Mentopol 200 (böle bişe ama) maalesef artık eczanelerde bulunamadığı için ben ASİST die bi türk markası (şurup) kullanıodum.. bardağı 10luktur yarısına kadar doldurup 8 saatte bir..
*Aprol Forte 12 saatte bir..

valla ben bunları kuulandım 2 haftada bitti herşeyim..
ama benimki daha çok balgam dolayısıylaydı..
eer aynı durumsa ve sigara içip te sigaradan şüpheleniosan hiç bir alakası da yokmuş...
--------------------------------------------------------------------------------

bunlarıda uygulayım :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun .. ;) ben grip olmadan önce aşı oldum alerjik tribi bişi oldu tam olarak hasta olmuyorum ama sabah kalktığımda iltahap yapıyor .. :) burun da akmıyor bug oldu heralde :)[hline]Nick değişikliği yapmış bulunmaktayım.. Darklight84 , mithras ---> "Archie" kalıcı olması dileği ile..

[Bu mesaj Archie tarafından 20 Şubat 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brad, 19 Şubat 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
öncelikle geçmiş olsun....

bi de kel alaka olacak ama...Türk eğitim sitemi' ne gıcık oluyorum yaw....düşünsenize 2 saatlik bi snaw için 12 yıl boyunca yoğun bi eğitim alıyosun....snaw günü hasta olsan bişeyin olsa biyerin ağrısa hayatın kaydı yane....sıçanzi...ne biçim iştir bu yawwwwwwww!!!!!

ya benim ablamın arkadaşı üniv. sınavında bağırsakları bozuldu paçalardan aka aka sınavı yapmış ne diyosun ya bırka onu etraftakilerin halinide düşün bok kokuyo heryer[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

Abi burda herkesin sinizütümü var? Benimde kireçlenme var diycem ama bu yaşta olmaz. Ama hakkaten 24/7 sırtım ve omuzlarım ağrıyo annem ve abimdede var genetik heralde :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
topik hortlatmak olcak ama:
şu an sinüzitimi temizlemeye kasıyorum. kulak burun boğazcının verdiği bi tarifi vermek istiyorum.

1 lt su
içine 3 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı karbonat
karıştırınız efem.

afiyetle burnunuza çekin. aman azar azar. bunu bi seferde bitirmeniz de gerekmiyo (oha)...

ayrıca: Endure. In enduring, grow strong.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...