Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 yarın ben eski açıkta olcam gelen var mı?gs li veya bjk li.güzel ve kavgasız bir maç olsun bizim olsun:).[hline]Belphegor's Playlist
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben vardım maçta yeni geldim eve, gs lilerin arasındaydım
Belphegor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya ulan maffetiniz stadımızı :).[hline]Belphegor's Playlist
Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 alala kardeşim sende fırlatma kafama meşale biz okdr yaktık maç başında bitane size atmadık
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 lol zaten stat yıkıldı yıkılacak bari parmaklıklar sağlam kalsaydı. yönetim statı yıkıp baştan yapmayı birdaha düşünmeli bence parmaklıklar bile sağlam değil eahuea
Belphegor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ama bizde çok kötü attık meşeleleri:).[hline]Belphegor's Playlist
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Kapalıdaydım ben Fatih Terim ve saz arkadaşlarına çok güldük ya. Çok eğlendirdi şebelek fatih bizi. Yatsın kalksın dua etsin Lucescu sinan engin ve tayfur geldi laf atmamızı istediler. Yoksa fatih orada o maçı bitiremezdi.[hline]bla bla bla ...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bide biz müslümanız diye geçiniyosunuz dimi ramazan ayında adama bukadar küfür edilirmi, geçtim adama anasına, kızına, eşine edilir mi bea ? bide gelmiş akıllı bişi yapmış gibi anlatıyor, ulan senin anana bacına öyle küfür etseler hoşuna gider mi ? erkek adamsan gidersin sokakta gördüğünde edersinde, senin anana bacına yapılanları izlersin, kalabalık arasından konuşmak kolay[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Niye Ergün e edilmiyor? Niye Özhan Canaydın a küfür edilmiyor? ÇÜnkü adamlar. Adam olan heryere çıkıp milleti köpek yerine koymaya çalışmaz! Adam olan susar. Bunları bile bile hergün tv lerden millete laf sokmaya çalışmaz. Fatih Terim her röpörtajında ya bjk ye yada fb ye laf atıyor. Madem adamsın adam gibi konuşucaksın. Konuşmazsan ananada söverler karına kızınada söverler.Sonuna kadarda hakedersin.[hline]bla bla bla ...
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Erman Toroolu taklitleri türedi burda da, yok git yüzüne küfret falan hesabı bilimum kabadayı... Fatih Terim'i sokakta göriyim aynı küfürleri etmessem gs'li oliim.. Maçta diildim, edenler arasında diilim o ayrı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 nukem hadi seni geçtim, yaşın küçüktür, anan yoktur belki, kardeşin yoktur vs. anlarım onlara küfür edilmenin bir insanı nasıl etkileyeceğini fakat bir insanın kızının namusu ile ilgili, karısının, sülalesinin namusu ile ilgili küfür edersen ki bide müslüman ülkenin ramazan ayında ulan salllandırırlar sizi bea, herif laf soktu diye takımına sen onun anasına, kızına küfür etme hakkı mı buluyorsun kendinde ? aileniz yokmu sizin, empati yapamıyor musunuz ? yoksa ailenize küfür ettiklerinde onaylıyormusunuz gerçek olduğu için ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 o zaman meph çıksın önüne gelen tv den millete hakaret etsin. Kimse kimseye hakaret edemez.Ettirmezlerde. Sen millete köpek muamelesi yaparsan ananada söverler sülalenede az bile olur bu! Niye gs -fb taraftarı luce ye küfür etmiyor? Niye gs taraftarı dauma küfür etmiyor? Niye bjk taraftarı dauma küfür etmiyor? yada niye gs taraftarı zago ya küfür ediyor sergen e etmiyor? Sinan engin e ediyor? Fatih Terim 4 sene üst üste şampiyon olduğu zaman ağzını açıyormuydu? Kimseye laf atmıyordu. Kimsede ona küfür etmiyordu. Ama çıkıp sen tv lerden millete köpek muamelesi yapıp onları küçük görürsen o zaman çekersin sonucunu. Adam olan konuşmaz futbol adamıysa işini yapıcak mankenler gibi tv lerden laf dalaşına girmiyecek.[hline]bla bla bla ...
Öne çıkan mesajlar