Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 nt=no text[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bende cineplex(yanlış yazdım kesin) odeon mecidiyeköyden alıcam bu gün ,hayırlı olsun pu arada,bekliyemiyorum arghhhh![hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ehe şunun şurasında 2 gün kaldı,nasıl canım çekiyor anlatamm! biletleri yiycem :] Offff..Birde sinemanın önüne koymuşlar resimlerini :p Neo bir yerde Robocity de felam gözüküyor sanırım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 3.366.983 tl :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 *!elinden çekip alır ve kaçar*[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 s.s.d.g.f.p-25 tl bu ne bea?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ben izledim bile :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Abi yuh! Bi de biletin üstünde eğlence vergisi yazıyo oha ya!!![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Abi onu bırak da 25.TL'lik bişey var o ne?[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ohannes fiyata bakınız ulan movieplex anamızı ağlattın ![hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bakalım bizim burda bu hafta gösterime girecek mi, girerse cuma sabahı kenshin'i izleyip giderim ilk seansa.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ben seyrettim bile :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Biraz daha giderse izledim hatta unuttum bile şu anda konu neydi diyen arkadaşlar çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: DoGMeaT, 02 November 2003 10:59 tarihinde demiş ki: s.s.d.g.f.p-25 tl bu ne bea?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! sence neye benziyor? LoL! ----------- +Fiyat ucuzdur Arcane bey,gelin Biletiniz benden ;] +Biletler eskiden sarıydı şimdi niye yeşiL? +Sonuda neo da ölcek trinitde ölücek...olmazsa paramı geri isterim :P (ikisininde gebermesi,efsanenin sürmesi gerek)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu arada Dogmeat,Yukardaki SG ile başlayan şey "Kazık değer vergisiymiş" :) bak az önce bir ark vardı sinemada çalışmış.Bayağı bişi söyledi ama uykulu olduğum için sadece "Kazık" görevini kattım ortaya.. Doğrulandı :P "Ne olabilir?" Kazık! ehuae :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hoho ben de kısmetse yarın bu saatlerde film arasında çıktığımda "vay bee ne yapmışlar super burly brawl'ı" diyeceğim, 14:30 seansına gideceğim sanırım.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bıde sınıfca 5.30 da idealtepe afm deyiz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 16.00 degil mi ilk seans tum dunyayla ayni anda? ben yarin 16.00cinemaxxankarada izliyor olacagim.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ole bakalım bız 16 da ızlerken amerıkalılar sabah 8 de fılanızlıyor olacak ılgınc olay tabı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 13 seansı da var ama o salon o kadar iyi değil, reloaded'ı sabah 11'de izlemiştim, sonra da ilk yorumları yazmıştım.. 8-)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu fılmı gec ızleytecegım. ancak lotr:teurn of the Aragorn :P u turkıye erken gosterımde seyretmek ıcın butun agırlıgımı ortaya koycam gorceksınız....!!! (nedır bu agırlık:yuksek mevkılerde tanıdıklarım fln mı var? yooo artık ne gerekıyorsa :) )[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 izledikten sora bana versene kdv topluom lol[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yuh 4 milyona bilet mi olur 20 milyon akşam 6'dan sonra bilet fiyatları buralarda[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 heh ben de senin bir filme gittiğin paraya 5 filme gidebiliyorum mephisto, salon farkı da var gerçi. ama 'kayakafa' sendromu yaşamamayı da artı puan olarak alabiliriz.. :-p istanbul'da bir seferinde şapkası başında önümüzde oturan subay bile hatırlıyorum, el insaf.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yarin saat 21 sularinda ankara tepe cinemaxx ta izliyo olcam hadi hayirlisi az kaldi![hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar