Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 ya bi scanner ne kadar? bende ciziyorum da net cafeyegidip scanlemeye useniyorum :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 bılmıyorum doktor baba rule ::) ilac firması hesabı[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 aaeah zamanında benim babamda laptop aldı ilac firmalarının birinden :Dben kullanmıyom da bare ise yarar bir sey secip scanner alsaydı ne guzel olurdu hayırsız ilac firmaları gelmiyo artık :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 sad bu sıralar bızdede durgun ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 :)) koydum kafaya kar kıs demicem net cafeye gidicem :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 güzel olmuş ama çizgilerinin biarz daha kesin olması lazım tek hamlede çizeceksin çizgini.Sanki çok üstünden geçmişsin gibi geliyor.Resim çizerken rahat ol içini boşalt, şahsen ben öyle yaparım(genel olarak güzel olmuş bu ilk resimler için eleştiriydi) Not:Aaaah bi scannerım olsa size neler gönderirim neler[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack [Bu mesaj Boojack tarafından 29 Aralık 2002 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 scanneeeer !![hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Son zamanlarda Karlama Defteri ile Masaüstü bölümünün konularının karışmasından dolayı bu hatırlatmayı uygun buldum. Karalama Defteri; kendi denemeleriniz yada ünlü yazarlara ait olsun her türlü roman(tamamı ya da bir kısmı), şiir, deneme, makale vb. yazı türlerinin paylaşılması ya da eleştrilmesi amacıyla kurulmuş bir bölümdür. Zaman zaman masaüstü ile karalama defteri bölümü özellikle fantastik romanlar konusunda birbirine çok yaklaşarak karışıklığa neden olsa da ana ayrım konusu birinin FRP oyunlarındaki kurallar, kurallar kitapları, oyun sistemi, vb. konularla ilgilenmeseinin yanı sıra diğerinin bu oyunların kurulduğu diyarlarla ilgili romanları edebi eserleri konu almasıdır. Ana ayrımın bu olmasına dikkat ederek topic açarken daha dikkatli davranırsak çok sevinirim. Bu bilgilerin ışığında bu konunun masaüstü bölümüne daha uygun olacağını düşündüğümden bu topic' i masaüstü bölümüne sevkediyorum. [hline] [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 bi ara flamethrower (ateş püskürten herhangi bir silah, dilimize almaya pek uğraşmamışız) tasarlamaya çalıştım ama anaokul seviyesinde resim yeteneğim olduğu için somut bişey veremeyeciim(hoş bişeydi, dwarf yapımı bira ile çalışıyo:) hem içip hem kullanıyon) bu arada o maça yada her ne ise nası kullanılıyo? o maça bölümü sokmak için pek kullanışlı görünmüyo, sapındaki taş büyüklüğündeki şeyle vurmak yerine yumruk atarım daa iyi olur. daha yaratıcı olabilirsiniz beyler nice edebiyat dersleri var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Borbag tipik bir gnome :) bira ile çalışan flamethower hem içip güzelleşecen hemde sağı solu yakacan. Sonra sarhoş olunca kendi arkadaşlarınıda yakarsın heralde :)[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 arkadaşlarla oturduk çiziyoz söylemedi demeyin ama önce su tüfekleri nası çalışıyo onu bulucam bu arada tataryayının oku (gerçi ok atmaz ama neyse) attığın yeri biraz yükseltip ok yerine patlayıcı iksir koyuyosun el bombası atar oluyo(clericin fire seeds büyüsü ile denenebilir)[hline]Vatanseverlik, vatanın uğruna ölmek değil, düşmanın vatanı uğruna ölmesini sağlamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Borbag ne yazıkki geç kaldın cleric's quintet (yada öyle bişi) adlı seride(serinin kahramanları drizzit ve tayfasıyla bi ara haşır neşir oluyodu bi kitapta ama nerde hatırlamıyorum) fire seed atan tatar yayından(galiba o fire seed degilde alhemist explosion kullanıyordu) daylight-permanancy combosuyla yapılmış el fenerine kadar bi ton ıvır zıvır vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 abi kimler onlar tanıştırsana beni:)) bi tane daa handbookta(psionics handbook gibi extradan bi yığın ıvır zıvır var ya onlardan biri idi) gnome için prestige class var lightining gun ve ay minigun felan yapabiliyosun[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 o serinin tek bi kitabını okudum -sonuncusu sanırım The Chaos Curse- vampirin birini shilelagh la hacamat ettikten sonra duman olup kaçmaya çalışırken büyükçe, körük gibi bişeyle yakalayıp güneşe çıkarıp bırakıyolardı. bi de jan jansen olayı var baldur's gate'deki. o elemana hastaydım. crossbowuyla herşeyi atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: arcane, 29 Aralık 2002 17:35 tarihinde demiş ki: scanneeeer !![hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive +111111111111111111111111111111111111111111[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehehe güzel olmuş ama bir kaç tane daha çizsen diyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bu olay beni sardı birşeyler çizdim. Bide çizdiklerimi masaüstüne uyarlamak istiyorum. Dirsek be bileğe takılan iki kıskaca, monte edilmiş uzun bir bıçak(dirsekten uzayıp gidiyor) zar olarak ne kadar hasar verir? (Vampir silahıdır:P)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 light olması lazım slashingdir de shortsword istatistikleri uygun olur sanırım (1d6/19-20x2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 saol[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bence piercing olsun boyle adam sokar adamlara :P bıcağı :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bir tavsiye: Minimetriq kağıt kullan. Bende çiziorum tavsiye ederim.[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ehah cizimler basit ama takdir ettim :) yalniz bumerang fikri orijinal diil zaten bumerangin yapilis amaci silah olmasi senin tasarimin olmuo o :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Borbag, 30 Aralık 2002 12:56 tarihinde demiş ki: bi ara flamethrower (ateş püskürten herhangi bir silah, dilimize almaya pek uğraşmamışız) tasarlamaya çalıştım ama anaokul seviyesinde resim yeteneğim olduğu için somut bişey veremeyeciim(hoş bişeydi, dwarf yapımı bira ile çalışıyo:) hem içip hem kullanıyon) bu arada o maça yada her ne ise nası kullanılıyo? o maça bölümü sokmak için pek kullanışlı görünmüyo, sapındaki taş büyüklüğündeki şeyle vurmak yerine yumruk atarım daa iyi olur. daha yaratıcı olabilirsiniz beyler nice edebiyat dersleri var:) o maça olan silahın kenarları keskin yani bardiche, halberd gibi kullanabilirsin. ayrıca ileri doğru itme durumunda hafiften piercing etkisi bile vere bilirr arkasındaki senin değiminle "taş büyüklüğündeki" şeyde silahı çevirirsen (yada çevirebilrisen) arkasıylada vurabil diye yada arkayua doğru fln da olabilir. zaten orda söyledim kimin için olduğunu silahın bence çok yakışır o silah ona... ghaldszar bilmiyordum özür dilerim.. düzeltttiğin için teşekkürler.... ayrıca çizimler için uğraşmadım zaten arkadaşıma göstermek için çizdim yalnızca eskiden karikatür çizmeye uğraşırdık arkadaşımla ama 3 sene oluyo unutmuşum çiziktirmeyi... Saygılar..[hline]Welcome to the "Real World" "Est Sularas oth Mithas. Şerefim hayatımdır." "Forse altri cantera con miglior plettro. Başkaları bu türküyü daha iyi çağıracaktır elbet." "Take your swords and fight for your lives!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar