Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben ring'i hala unutamadım. bazen gece aklıma gelirse bittim. sanki her an televizyon açılıp o gri ekran açılacakmış gibi geliyor. hele bir gün bişi oldu ciddi ciddi bayılıyodum. yataktaydım. elimde kumanda televizyon izledim. gece tam yatcam aklıma ring geldi. neyse yatayım dedim. kumandayla televizyonu kapadım ve koydum kafamı yastığa. televizyon açılmaz mı! ben ölüyorum sandım korkudan. sonradan baktım simpsons. meğer power tuşuna 2 kere basmışım. 2 kere basınca böyle kapanıp açılıyor (beko tv). herhalde orda simpsons yerine ring fragmanı falan olsaymış kalpten gitcekmişim. ;) bu arada korkudan yukarda ring hakkında verilen 2 resme bakadım. zaten sinemada izledikten sonra 1 hafta etkisinden kurtulamamıştım. ilk 2 gün adam gibi uyuyamamıştım bile.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Korku filmlerinden sonra mümkünse geceleyin sokakda yalnız başınıza bi 10-15 dakka yürüyün, sonra daha objektif bi şekilde karar verebilirsiniz korkunçluğuna :) Bu arada evet onlar kızın ve oğlanın son sahneleri filmdeki. Hoşuma gitmişdi benim, sanırım bi de oğlanın yüzünün o hale gelme evresi vardı yarım yarım o da oldukça başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 düzeltme : hellraiser serisi 6 filmmiş 3 sanıodum.[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gore başka bir olay, doom thriller gore action mesela korku ile aynı sayılmaz oldu. sadece action olup da gore da olabiliyor..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya doom ne alaka şimdi be ne adamsın ya doom oyun allahını seversen oyunu da mı filmle karşılaştırabiliosun gore a da ayrı tür diyen yok ayrıca[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oyun alakasız gibi durdu ama gore türlerinin film halini sevmediğimden örnek veremedim. ve gore da bir alt-tür gibi bişi oldu, değişik yerlerde okudum gore diye. çünkü korku filmi sevip gore sevmeyen var, gore sevip korku filmi sevmeyen (pek rastlanmasa da) var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 fredy aLım SokakĞı!!![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 chucky çoğunluk gibi benim de çocukluğumun kabusuydu. kardeşim ben kuzenim gece bir arada olursak tek sohbet konusu chucky olurdu ve uyuyamazdık geceleri. ilkokulda bi gün azmetmiştim izliycem korkumu yenicem demiştim. Show'da 00:00'de vardı çok iyi hatırlıyorum.Almıştım annemi yanıma daha az korkarım diye..chucky'nin gözüktüğü ilk sahnede hayatımın deparını atmıştım odama :-) ama şu an kesinlikle korkutmuyo.hatta bikaç yıl önce bi sürü resmini print edip defterlerime klasörlerime yapıştırmıştım hocalar psikopat gözüyle bakıyolardı ama ciddi söylüyorum chucky bana sevimli geliyo şu an.özellikle bride of chucky'yi kahkahalarla izlemiştim bizim çaki adam olmuş da karı kıza takılıyo diyerek :p ben çabuk tırsan bi insan sayılabilmeme rağmen şu an dehşetle izlediim bi korku filmi yok. scream vari filmler,chucky,fredy..komedi filmi gibi geliyo. the ring ürperticiydi.izledikten sonra ee bu muymuş dememe rağmen gece koridordan ordaki kız velet gelicek diye ödüm kopmuştu :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bahsedildi mi bilmiyom da korku filmi karakteri olmasa da beni en çok tırstıran karakter, kayıp otobandaki o acaip herifti. Bilen bilir.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Nosferatu'dan korkuncu ve karizmasi yoktur. Hem ilk vampir filmi olmasi, hemde halen tazeligini korumasi super birsey.[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yemişim nosferatu yu , gul yabani isimli yerli filmdeki kostüme benziyor hehe (tabii nosferatu o kadar eski ki o zamana göre süper yapmışlar ama olsun dalgamı geçerim ben:P)[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ciddi anlamda ilk defa bir resimden tirstim, yeni kalkmis olmamin etkiside olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bende demin kalktım pek etkilemedi :P[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 queen & bowie'nin under pressure'unda vardı ilk resimdeki sahne, zamanın imkanları düşünüldüğünde gayet iyi bir korku olduğu kesin, halen de tarzı yeniyetme teen slasher'ları cebinden çıkarır..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Sam, 03 November 2003 10:51 tarihinde demiş ki: yeniyetme teen slasher'ları cebinden çıkarır..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. eehheesüper benzetme[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Dr. Phibes (vincent price) http://www.imdb.com/gallery/mptv/1078/Mptv/1078/16291_0005.jpg?path=gallery&path_key=0066740 http://www.imdb.com/gallery/mptv/1078/16291_0006.jpg?path=gallery&path_key=0066740 [Bu mesaj RogueNoir tarafından 03 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yannış link uzantısı yok[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu işte bahsettiim adam:[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ahah bende böle tiplerden tırsarım(genelde beyaz makyajlı :) )[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: RogueNoir, 03 November 2003 22:54 tarihinde demiş ki: Dr. Phibes (vincent price)ben bu filmde `vah vah` diye hikayeye uzulmekten dogru duzgun korkamamistim, Phibes korkunc bir karakter icin oldukca fazla duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bi de bu vardır ki akıllara ziyan. böyle oturur odanın ortasında ve devamlı güler, en delikanlı adamın bile eli ayağı tirer o gülmeye başlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 evil dead roxxorz![hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ehueu bi an boş bulundum tırstım resimden sayfayı açınca :D[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 agehaeuh ablaya bak be businessman nerden alıntı bu film felanmı ?[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ehehe aynen bende de öyle oldu ama chucky mi diye endişelendim bir an.. :-p fakat ilk 2 sn süren şoku atlatınca komik geliyor bunlar bana, chucky tek istisna.. (lütfen resim koymayın cidden çok rahatsız oluyorum) :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar