Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 fend bug'ı kalkmış olsun bana yeter.. d&d 3,5'la diablo? helm korusun.. :-p masaüstü kuralı masaüstüne yakışır, bilgisayara değil..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_cortex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ben diablo 2 lod u silmiştim.Bende kopya var.1.10 çıksın gene yüklerim dedim.Şimdi siteye girdim patch i yüklemek için (Includes previous fixes) diyor.İlk önce 1.09 u mu yüklemem gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 sadece 1.10'u yüklemen yeterli olmalı, bende bir sorun yaşanmasa eminim de derdim ama öyle olması gerekir.. ya arkadaşlar, şimdi nasıl söylesem de forum kuralını ihlal etmesem bilemiyorum ama biraz çaresizim çünkü bilgi bulamadım bu konuda. bugün çıkan 1.10'a özel denen iki exe'yi de (1 tane de 1.09 için olan) denedim ama menüde 1.07 yazıyor ve save dosyalarımı görmüyor. bunu yaşayan başkası var mı, çözümü bulunur mu?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 orj oyun 29 milyon gibi bir fiyata düşmüşken alın benim gibi rahat oynayın. Hel birde Cable bağlantınız varsa BNet te değmeyin keyfinize Europe Bnet Account: BAAL_RazoR saygılar...[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ya expires 10 days diye bişey gelmiş ne oluo bu?anlamadım ben 10 gün içinde ne dolacak?[hline]Belphegor's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 forum kapalı açılmıo türkçe olarak ne oluo yane?[hline]Belphegor's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 expires olayı 10 gün içerisinde 2 saat oynamadığın char siliniyormuş. us east te oynayanlar beni bi friend liste ekleseniz. demirmaske acct name.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 europe account : SolidSNake14 character: Winter_Wizard[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_cortex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 baal-razor orj. oyun nerde 29 milyon ? Alacam onun için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 www.weblebi.com diablo alabileceğiniz web sitesi.kapıda nakit ödeme yapabiliyosunuz. Europe Account:eshquiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bilmiyorum belki ben yeni farkettigim icin heyecan yapıyorumdur ... belkide cidden hos bişeydir ... http://www.battle.net/diablo2exp/items/sets/sets7.shtml#trangouls ye bakarsanız ... trang oul's setini goreceksiniz ... gorunce ne olacak ... complete set bonus una bakacaksınız ... vede evet evet dogru gordunuz TRANSFORMS INTO WAMPIRE yazıyor ... hos cok hos ... hatta ehue ehuehu yani ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 1.10 icin editor(item/char)bulan bılen varmı ?[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1.10 da sorc icin sizce en iyi template nedir? özellikle cold sorc icin[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bi sorum var gencler : Skilleri incelerken (assassin skillerini) "+3/4 weapon damage" diye bi feature "blade of fury" skilli altinda gözüme carpti...Böyle biseyin orda daha önceden olmadigindan eminim yada gercekten senelerdir körüm.Bu "+3/4 weapon damage" feature inin anlami nedir...Kullandigimiz silahla yaptigimiz base damagei bu skillin damageinin üstüne mi ekliyor yani bu skilli kullanirken????[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Assasin ezik kaldığı için ona ekstra bişiler geldi ama yeni bir assasin yapmadığımdan tam bişi diyemeyecem.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 vampire aynen dediğin gibi, beta 1.10'da bir martial artist yapmıştım ama puan vermedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 vampire olabilen varmı ?[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1.09'da vampir olunmuomu ? Var çünkü o set ama helm'de bi sorun var item editor ile herşeyi koyuyom bi tek o setin helm'ini koyunca karakter bozuluo. İlginç bişi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1.09'da olunmuyor tabii, 1.10'da geldi ya unuttunuz mu? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 orj. olmayan bir oyunla 1.10 da multı oyun acabılen varmı ??? yada ben nıye acamıyom ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Blade of fury inanilmaz güclenmis skill olarak... Evet sam tam dedigim gibiymis :) Kullandigim silahin damage ini base ali onun üstüne skill puaninin damageni eklemesi deli birsey olmus 1 skill puani verince bile herbiri 25-46 arasi damage vuran 3 tane blade atiyo buda 75-138 arasi bir damage yapiyor ki sadece 3 manaya bunu kullanmak cok abarti oldu...Dümdüz gittim acikcasi...Ve ayrica mouse'un tusuna basili tuttukca hic ara vermeden devamli atmasi en zor unique monsterlari bile bikac saniyede gebertiyo, dehset güclü bi skill olmus... Üstüne +1 mana after each kill feature i iceren 2 tanede yüzük takinca mana hic bitmeden ortami dagitiyo :) Su ana kadar gözüme carpan en ucuz mana ya en yüksek damage i olan skill bu (3 manaya 75-128 arasi damage)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 1.10 u nereden download edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar