Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Diablo II 1.10 Patch Has Arrived!


DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Yes, you're reading correctly, the day has finally come for the Diablo II 1.10 patch! This patch is our largest to date in terms of game changes and offers many new things for Diablo II players, including seasonal ladder characters, more-challenging gameplay, enhanced skills, new items, new anti-cheat measures, a new game-world event, and much much more! This would not have been possible without the support of a great gaming community and the dedication and hard work of some very talented people. We would like to thank you for helping us beta test the 1.10 patch and for your patience while this patch was completed. Big thanks also to the “Hell Day Testers,” fan sites, and forums for all the great feedback. We hope you enjoy this special upgrade to Diablo II.
Simply connect to Battle.net to download the patch. We will post the standalone version on our FTP site as soon as it's available.

Players of Hardcore characters in Hell difficulty games should note that a new, extremely challenging world-event has been added in Diablo II version 1.10. If you value your Hardcore character's life, be even more cautious when encountering Superunique monsters, and be prepared to execute a hasty Save and Exit if your situation seems too dangerous.

For more information about the patch, go here. To read more about the new content in Diablo II 1.10, visit the Arreat Summit. Also, we created a new wallpaper to commemorate the long-awaited launch of Diablo II 1.10; it’s available for download now.

We'll see you on Battle.net! Make sure to watch the forums and Battle.net channels for news about the new secret world event![hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yüklerim bu gece de bu adamların kafasında bir olay var, zaten gayet zor olan bu oyunu (item biriktirip karaktere aktarmadan oynanırsa, zaten item'lar bu kadar dengesiz olmasa o da çok farkettirmez) hiper züper düper zorlaştırıp "sıkıya gelirseniz save&exit yapın" demek hangi mantığın işidir? ulan oyun dediğin save'e güvenerek oynanır mı? yeterince kabiliyeti olan ve aklı çalışan her insan evladı bir oyunu dk başı üç buçuk atmadan oynayabilmeli, betadaki gibiyse olsa olsa 1-2 hafta dayanabilirim çünkü her an ölümle burun buruna oynamak hoşuma gitmiyor benim..

neyse görelim hele tekrar yorumlarız, hayırlı olsun. blizzard da bir yama üzerinde oyun yapacak kadar vakit harcayan tek şirket olarak guinness'e geçecek.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vampire: çok geniş bir konu, detaylı bilgi için

enginar: cevabı burda

ekleme: vampire, kısacası bir skill'in puanı sinerjisi olan diğer skill'lere bir bonus kazandırıyor, süre, dmg vb için. mesela fists of fire phoenix strike'ın alevli olan birinci charge'ına % olarak ekstra dmg sağlıyor. önemli olan nokta synergy bonusu değerlendirilirken +skill eşyaların sağladığı puanlar sayılmıyor, verdiğin skill puanları sayılıyor sadece..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 29 October 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sagol Sam ama link calismiyor, blizzarda giriyor ama orda broken link diyor :)

Yeni patchi yükledim skillerdeki degisimleri gördüm bence harika olmus oyun bu patchle ama zorluk seviyesi konusunda unique monsterlar gercekten tehlike olmus...Özellikle range attagi olan bi grupla karsilasinca artik baya zorluyorlar...Ama eklemem lazim ki verdigi xp ye deger...Asiri fazla xp veriyo unique monsterlar.Daha Black Toweri bitirdim ve 14. levelim daha önce barracksta ancak 13.level olunuyodu heryeri temizlememe ragmen (tabiki players 8 komutunu kullanmiyorken)...Ayrica "players 8" komutu artik calismiyor ki yeni patchte en cok sevdigim olay uniqeu monsterlarin treasureindaki gelismeler...Daha yeni black tower bitti 4 tane set item buldum (yesil) ve cogunlukla hep unique (acik sari) esyalar cikiyor.

Bence oldukca hos olmus oyun...Skillerdeki gelismeler oyunu cok degistirmis...Artik en güclü skille(re) 20 puan verdikten sonra "e simdi ne halt edicez?" sorunu ortadan kalkmis böylece.

Patch info da bisey gözüme carpti...Bazi runelari sadece ladder char lar yapabilicekmis/bulunabilicekmis bu nasil is anlamadim.Illaki battlenettemi oynamak lazim yani simdi oyunu bu runelari bulmak/yapmak icin?[hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 29 October 2003 06:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oeh yani bıkkınlık getirdiler, üstüne para verseler oynamam artık, ama adamlar akıllı, multi olsun olmasın kopya yazılım varsa, oyun zorlaşsın anca multi de oynanabilsin, mantığıyla bu kadar zorlaştırdılar diyorum ben, tcp ip var felan diyceksiniz de mesela bizim burda çevre var oyun olduğu zaman söylüyoruz geliyo birileri herkesin öyle bi çevre yok, adamda napıyo gidiyo alıyo orj. :) neyse çok uzattım 1,5-2 sene de çıkan patchden hayır gelmez :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öf bu ne ya ***** koymuşlar oyunun yani ne diyim.
betadan daha mı zor ne?
bi de xp vermiyolar. ne lan bu böle angarya mı. oyun mu oynuyorum yoksa işkence mi çekiyorum belli değil
de get.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erutan yeni karakterler gelmiyordu, o bazı işgüzarların şişirmesinden ibaretti olayı. genişleme paketi değil ki bu..

vampire hepimiz ilk öğrendiğimizde senin tepkini verdik ama sonra baktık ki eskisinden daha da kalıplaştırıyor build'leribu durum. tek bir ana skill'e ve onun synergy'lerine abanıyorsun, neleri seçeceğin de gayet belli, aksi türlü verirsen karakterin çok zayıf kalıyor. sonuçta herşey eskisi gibi oluyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

synergy olayı iğrenç
abi
bir tane skillin oluyo sadece onu kullanıyosun :)
hoş barbarda ww kullanılırdı sadece ama en azından physical immunede berserk filan kullanırdık.
şimdi zaten physical immune kullananı görene kadar ölmekten bayıp oyunu uninstall etmiş oluyosun :-p öyle de bir çözüm getirmişler yani :-p[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh hiç şansları yok
beta yı yeterince oynamıştım
bitti diablo 2 lod hayatım
geçen gün baktım aylardır oynamamışım sildim..
saveler duruyo tabii ama oynamam

adamlar niye hala patch yapıo derseniz boru gibi battle net var ondan derim...[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben sana 50 kere dedim "yamayı bekle, betalarda sıkılıp yama gelince patlayacaksın" dedim, dinlemedin. patlaaaaaaa!!!!! (in courtesy of ziarenko)

sen gene durur durur 1.11 anons edilince 1.10 oynamaya başlarsın, yemezler bu "lod hayatım bitti artık namusumla çalışan biriyim" ayaklarını.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D&D 3.5 icin fazla guvenme bu konuda calısan (mod yapan) bırılerı vardı en son hatırladıgım ...
cozunurlugu bılmem ...
bu arada patch da sonunda duzeltmısler ...
very fast +%30 IAS +%20-%30 IAS eldıven(sıgon 3 lu)+zeal +yeterınce hızlı fanatızm le asırı hızlı swınglerdekı sacma vuramama olayı kaldırılmıs ...

*tam bakma fırsatım olmadı ama zeal yapmaya basladıktan sonra zeal menzılıne gıren adama swıng yapıp da kesın ıskalama olayıda kalkmıs galıba ...

fena olmamıs ...

meteor yıne kendınden gecık :([hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...