Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2004 aldım almanca Çıktı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deli olcam ya buldum language options ı sadece almanca var bunu bi patchle crackle bişeyle ingilizce yapabilirmiyim? akılsızlık bende sokak tezgahından aldım oyunu pff...[hline]ö?
Mesaj tarihi:
tamam abi ne kızıyosun görmedik işte... neyse başkası aratırsa fifa 2004 almanca diye bu çıkar onlara da yarar hem... görmemişim işte insanlık hali...[hline]ö?
Mesaj tarihi:
vela havle[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
???!!!??? 3karpuz'a açıklama beklerken bir poll' yaratalim bari .. .
a) karpuz adli arkadaş aslinda DRjenkil mr hyde ikilisinin 3. göbekten torunudur , onlardan tek farki almanca kelimeler duyunca kişik değiştirmesi idir . bu yüzden starcraftta walkry kullanamamaktadir (acgtung , yawol)

b) karpuz aslinda bir koltuğa sığdırılmış ve her birinin ayri ayri klavyesi olan 2 karpuzun oluşturduğu bir komnedi dans ikilisi grubunun ortak adidir ...

c) karpuz aslinda bir ogre'dir , 2 kafasi da birbirinden nefret etmektedir (bkz : warcraft 2 --- "this way " "no , that way")

d)karpuz gizli bir organizasyondur.. yer alti şeflerinin oluşturduğu bu organizasyon , ülkedeki her türlü ikilem ve tartişmadan sorumludur .. en ünlü üyeleri politikacilara pasta atan adamdir . anayasayi bülent ecevite de onlar firlatmiştir.

e) hepsi yada hiçbiri .... .
[hline]
yasal uyari : burada yazilanlarin hiçbiri gerçek hayattaki kişi kurum ve kuruluşlara gönderme yapmamaktadir. oluşabilecek tüm benzetmeler hayalidir , fuzulidir ve garabidir... ayrica türkiyenin heryerinden msg başina 0 lira olup 18 yaşindan küçükler de katilabilir... [hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Mesaj tarihi:
f)bu örneği forumda ilk yapan kişi karpuz değildir, taklitlerimden sakınınız

böyle topicler açmayınız, paticik warez hede sitesi değildir.[hline]they say...
when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Mesaj tarihi:
3 karpuz yanyana gelmiş ve başlamışlar muhabbete

ulan gecen fifa 2000004 aldım almanca cıktı iyimi
-karpuz 2-Banane
-karpuz 3-iyi kenky de ben neden kavun olamıyorum

ıykkk[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Karpuz yuh ya auhaha :D koptum bittim iptalim..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
  • Yeni Oluştur...