Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2004 aldım almanca Çıktı!


karpuz

Öne çıkan mesajlar

???!!!??? 3karpuz'a açıklama beklerken bir poll' yaratalim bari .. .
a) karpuz adli arkadaş aslinda DRjenkil mr hyde ikilisinin 3. göbekten torunudur , onlardan tek farki almanca kelimeler duyunca kişik değiştirmesi idir . bu yüzden starcraftta walkry kullanamamaktadir (acgtung , yawol)

b) karpuz aslinda bir koltuğa sığdırılmış ve her birinin ayri ayri klavyesi olan 2 karpuzun oluşturduğu bir komnedi dans ikilisi grubunun ortak adidir ...

c) karpuz aslinda bir ogre'dir , 2 kafasi da birbirinden nefret etmektedir (bkz : warcraft 2 --- "this way " "no , that way")

d)karpuz gizli bir organizasyondur.. yer alti şeflerinin oluşturduğu bu organizasyon , ülkedeki her türlü ikilem ve tartişmadan sorumludur .. en ünlü üyeleri politikacilara pasta atan adamdir . anayasayi bülent ecevite de onlar firlatmiştir.

e) hepsi yada hiçbiri .... .
[hline]
yasal uyari : burada yazilanlarin hiçbiri gerçek hayattaki kişi kurum ve kuruluşlara gönderme yapmamaktadir. oluşabilecek tüm benzetmeler hayalidir , fuzulidir ve garabidir... ayrica türkiyenin heryerinden msg başina 0 lira olup 18 yaşindan küçükler de katilabilir... [hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...