karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 deli olcam ya buldum language options ı sadece almanca var bunu bi patchle crackle bişeyle ingilizce yapabilirmiyim? akılsızlık bende sokak tezgahından aldım oyunu pff...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 2 dakka araştırmadan hemen yeni thread açıyosunuz ya deli oluyorum akıllanmadınız bi türlü... hey allahım ya... al sana link http://forum.kurtadam.com/showthread.php?s=3ce2ac73837cb02e2b4c74a7ddf130d7&threadid=23774[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tamam abi ne kızıyosun görmedik işte... neyse başkası aratırsa fifa 2004 almanca diye bu çıkar onlara da yarar hem... görmemişim işte insanlık hali...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Kişilik çatışması var galiba,yalnız bırakalım sizi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahaha simdi gordum 3 karpuzu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 auhzauhzuah bune lan. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 vela havle[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ???!!!??? 3karpuz'a açıklama beklerken bir poll' yaratalim bari .. . a) karpuz adli arkadaş aslinda DRjenkil mr hyde ikilisinin 3. göbekten torunudur , onlardan tek farki almanca kelimeler duyunca kişik değiştirmesi idir . bu yüzden starcraftta walkry kullanamamaktadir (acgtung , yawol) b) karpuz aslinda bir koltuğa sığdırılmış ve her birinin ayri ayri klavyesi olan 2 karpuzun oluşturduğu bir komnedi dans ikilisi grubunun ortak adidir ... c) karpuz aslinda bir ogre'dir , 2 kafasi da birbirinden nefret etmektedir (bkz : warcraft 2 --- "this way " "no , that way") d)karpuz gizli bir organizasyondur.. yer alti şeflerinin oluşturduğu bu organizasyon , ülkedeki her türlü ikilem ve tartişmadan sorumludur .. en ünlü üyeleri politikacilara pasta atan adamdir . anayasayi bülent ecevite de onlar firlatmiştir. e) hepsi yada hiçbiri .... . [hline] yasal uyari : burada yazilanlarin hiçbiri gerçek hayattaki kişi kurum ve kuruluşlara gönderme yapmamaktadir. oluşabilecek tüm benzetmeler hayalidir , fuzulidir ve garabidir... ayrica türkiyenin heryerinden msg başina 0 lira olup 18 yaşindan küçükler de katilabilir... [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 f)bu örneği forumda ilk yapan kişi karpuz değildir, taklitlerimden sakınınız böyle topicler açmayınız, paticik warez hede sitesi değildir.[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 3 karpuz yanyana gelmiş ve başlamışlar muhabbete ulan gecen fifa 2000004 aldım almanca cıktı iyimi -karpuz 2-Banane -karpuz 3-iyi kenky de ben neden kavun olamıyorum ıykkk[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 -good hobbits -he will trick us![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Karpuz yuh ya auhaha :D koptum bittim iptalim..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Amma çok karpuz muhabbeti yaptınız be. Oyuna gelin nasıl? Beta flm diyolar oyun için alınmalımı? :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar