karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 deli olcam ya buldum language options ı sadece almanca var bunu bi patchle crackle bişeyle ingilizce yapabilirmiyim? akılsızlık bende sokak tezgahından aldım oyunu pff...[hline]ö?
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 2 dakka araştırmadan hemen yeni thread açıyosunuz ya deli oluyorum akıllanmadınız bi türlü... hey allahım ya... al sana link http://forum.kurtadam.com/showthread.php?s=3ce2ac73837cb02e2b4c74a7ddf130d7&threadid=23774[hline]ö?
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tamam abi ne kızıyosun görmedik işte... neyse başkası aratırsa fifa 2004 almanca diye bu çıkar onlara da yarar hem... görmemişim işte insanlık hali...[hline]ö?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Kişilik çatışması var galiba,yalnız bırakalım sizi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 auhzauhzuah bune lan. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 vela havle[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ???!!!??? 3karpuz'a açıklama beklerken bir poll' yaratalim bari .. . a) karpuz adli arkadaş aslinda DRjenkil mr hyde ikilisinin 3. göbekten torunudur , onlardan tek farki almanca kelimeler duyunca kişik değiştirmesi idir . bu yüzden starcraftta walkry kullanamamaktadir (acgtung , yawol) b) karpuz aslinda bir koltuğa sığdırılmış ve her birinin ayri ayri klavyesi olan 2 karpuzun oluşturduğu bir komnedi dans ikilisi grubunun ortak adidir ... c) karpuz aslinda bir ogre'dir , 2 kafasi da birbirinden nefret etmektedir (bkz : warcraft 2 --- "this way " "no , that way") d)karpuz gizli bir organizasyondur.. yer alti şeflerinin oluşturduğu bu organizasyon , ülkedeki her türlü ikilem ve tartişmadan sorumludur .. en ünlü üyeleri politikacilara pasta atan adamdir . anayasayi bülent ecevite de onlar firlatmiştir. e) hepsi yada hiçbiri .... . [hline] yasal uyari : burada yazilanlarin hiçbiri gerçek hayattaki kişi kurum ve kuruluşlara gönderme yapmamaktadir. oluşabilecek tüm benzetmeler hayalidir , fuzulidir ve garabidir... ayrica türkiyenin heryerinden msg başina 0 lira olup 18 yaşindan küçükler de katilabilir... [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 f)bu örneği forumda ilk yapan kişi karpuz değildir, taklitlerimden sakınınız böyle topicler açmayınız, paticik warez hede sitesi değildir.[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 3 karpuz yanyana gelmiş ve başlamışlar muhabbete ulan gecen fifa 2000004 aldım almanca cıktı iyimi -karpuz 2-Banane -karpuz 3-iyi kenky de ben neden kavun olamıyorum ıykkk[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
smerten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 -good hobbits -he will trick us![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Karpuz yuh ya auhaha :D koptum bittim iptalim..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Amma çok karpuz muhabbeti yaptınız be. Oyuna gelin nasıl? Beta flm diyolar oyun için alınmalımı? :)[hline]bla bla bla ...
Öne çıkan mesajlar