Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konu dışındada bir topic gordüm yeri burası diye buraya açtım. Son 1-2 haftadır çektiim her 10 mp3 un en az 5 i bozuk (bi yere kadar güzel güzel çalıo en güzel yerinde vijuuu dio) 1.sebebi nedir? 2.nasi hallolur? 3.elimdeki dosyalar elimde kaldımı ole yoksa duzelebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 şanssızlık ya da winampi bi daha yukle[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Saol cevabın için ama 3 tane daha aynı şikayetten gördüm forumlarda şanssızlık olduğunu sanmıyorum.Aynı dosyayı elimde mp3 çalıştırabilicek tüm programlarla denedim winamp diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kazaa ile ilgili değil. audiogalaxy'de hep başıma geliyordu. şimdi nadiren öyle dosyalar çıkıyor kazaa'da. arkadan hafif bi çkrr sesi gelebiyor mesela. o mp3 ya yolda gelirken hata olmuştur, ya da mp3'ün kendisinde hata vardır. sonuçta aynı versiyonu veya farklı versiyonu yeniden çek.. mesela sertab erener'in yeni adlı şarkısını arıycaksın.. sertab erener yeni diye arat. işte 5 tane yeni şarkısı çıkcak mesela. bunların hepsini çek. en azından biri düzgün çıkar..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sorunu çözdün mü solomnus? aynı şey bende de var, kafayı yicem.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bende de oluyo bazen ama başka bi tane indiriyorum aynı mp3'ten düzeliyo. Ama 3 Doors Down - Kryptonite 'ın yaklaşık 10-15 tane deişiğini dL ettim bi yere kadar çalıyo sonra cizuuvv cizuvzz diye sesler çıkıyo. Harbi bi çözümü falan warsa :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hala çözemedim, var mı bilen?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 kbps paldir kuldur asagi dusuyo ondan oluyo dimi bende de oluyo belki bunun da arkasinda riaa vadir[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hm bendede var artık bu sorun sanırım. 2 şarkı çektim şimdi 2 si de bozuk çıktı..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 aa evet kpbs paldır küldür aşağı düşüyomuş.. dikkat etmemiştim daha önce. ama sorun hala var. aynı şarkıyı değişik kişilerden indiriyorum yine oluyor, bir sürü kazaa versiyonu denedim yine oluyor. belki de ses kartından kaynaklıdır, çünkü eski bilgisayarımda aynı kazaa'da aynı şarkılarda hiç böyle sorun olmuyordu. şimdi de bunları cd'ye yakıyorum bakalım nasıl olcak.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 November 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 nero kullanarak bunları audio cd'ye atmayı denedim. cd içeriğine sürüklediğim zaman 6 dakkalık şarkıyı 15 dk olarak gösterdi nero. elimde yeterli boş cd olmadığı için yakıp sonuca bakamadım. ama sanırım cd'ye atsam da abuk subuk çıkacaktı. sorunun nerde olduğunu anlasam... başka bir bilgisayara götürüp orda çalmayı denemek lazım ama boş cd'm yok.. off..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ya bende de başladı aynı sorun kafayı yiycem.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 kazaa bozuk bir çok client tan dl yaparsanız öle vuju vuju sesler çıkıyo tek yerden dl durumunda böle bi sorun yaşanmıyo pek elinde olan bi durum deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 arkadaşlar birde müzik firmaları audio cd'lerden rip edilip mp3'e çevrilen şarkılara karşı önlemler geliştirdi. Büyük ihtimal ile o tür şarkılardan çektiniz. Veya RIAA'in bile bile yaydığı bozuk mp3'lerdendir, çünkü bir aralar sırf insanları bezdirmek için yapıyorlardı. Ki başardılar, ben kazaa'dan bezip shareaza'ya geçtim. Artık bir şarkı istersem kablonun avantajını kullanıp bütün albümü çekiyorum .rar halinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Kazaa mp3 icin pek onerilecek bir program degil. Emule kullaniyorum hicbir problem yok.. ha bi de napster v.2 cikti, ama bele$ diil..[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 shareaza rule diorum başka bişliy demiorum deli gibi bandwith var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar