Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grup tavsiyesi!!

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

Aklima nedense ilk Led Zeppelin geldi.
Iron maiden, iced earth, blind guardian, dream theater, manowar, judas priest, black sabbath, metallica..
daha istersen yazarim..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

walla ne kadar bol olursa iyi ama müziği kaliteli olsun özellikle vokalleri(parçalamasın kendini)
yazın yazın
haydi herkese iyi geceler ben kaçıyom sabaha bakacağım hangi gruplar var diye[hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 01 November 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

g n r fln var da yazilmis onlar.
anathema, dark tranquility, dio(tavsiye edilir), deep purple, helloween, in flames(?)jimi hendrix(tek basina grup :)), megadeth, rhapsody(kesin dinle)

in flames'e soru isareti koydum. ben pek sevmem. senin de sevecegini zannetmem.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

S.O.A.D.-System of a down
Blind Guardian(Tepede yazıo ama Doggy ayıp omasın bidaa yazalım dimi Doggy?Bg rocx)
Blink182 dicem..uycak mı bilmem
Saves the day felam iyi gider hafif olarak
Papa roach ayrılmaz benden ama giderse.. :p

Klasik olanları yazmıyorum bile..Olmadı,beğenmezsen daha iyilerini buluruz.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Metal demis
Deep Purple, Led Zeppelin gibi gruplari yazmisiniz. Hadi metal dinleyneler genelde onlari da sever bisi demicem, de metal degildir onlar. Bilginize yani :) (BU arada, Deep Purple favori 5 grubumdan biridir)

SOAD falan denmis, onlara metal diyenleri de sonuna kadar kiniyorum, Blink 182 falan da yazilmis.

Metal dedigin ne tur istedigine bakar.

Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

Eloy
Elf
Budgie
Magnum
Asia
Toto
Camel
Canned Heat
Y&T
Great White
Rush (HR ile alakası yoktur progressive müzüğün temelidir)
Pink Cream69
Reo Speedwagon
Golden Earring
Molly Hatchett
Quiet Riot
Watchtower
Spastic Ink
Gordian Knot
Death
Atheist
Cynic
Steve DiGiorgio
Fates Warning
The Gathering
Edenbridge
Zero Hour
Deus Ex Machina
Psychotic Waltz
Clockwork
Ark
Orphaned Land[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

iced eart iced earth iced earth,
anathema, iron maiden, dark tranqillity, demons&wizards, blind guardian uzar gider....
power metal olarak helloween ve manowar da öneririm..

ama o snn kendini parçalama dediğin brutal metal, gerçekten ii yapıldıgında mükemmel, ama ii yapabilen de çok az...[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Legendary-, 02 November 2003 23:10 tarihinde demiş ki:
iced eart iced earth iced earth,
anathema, iron maiden, dark tranqillity, demons&wizards, blind guardian uzar gider....
power metal olarak helloween ve manowar da öneririm..

ama o snn kendini parçalama dediğin brutal metal, gerçekten ii yapıldıgında mükemmel, ama ii yapabilen de çok az...

edit: ya nightwish'i nası unutmuşum Allah belamı vermesin[hline]a.k.a wicked

[hline]a.k.a wicked

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 02 November 2003 09:43 tarihinde demiş ki:
.Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying

kendi zevkine uymayan gruplara hakaret etmek,onları küçük görmek,başkalarının zevklerine saygısızlık etmek..... :yapma:[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 02 November 2003 09:43 tarihinde demiş ki:
Metal demis
Deep Purple, Led Zeppelin gibi gruplari yazmisiniz. Hadi metal dinleyneler genelde onlari da sever bisi demicem, de metal degildir onlar. Bilginize yani :) (BU arada, Deep Purple favori 5 grubumdan biridir)

SOAD falan denmis, onlara metal diyenleri de sonuna kadar kiniyorum, Blink 182 falan da yazilmis.

Metal dedigin ne tur istedigine bakar.

Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying

+99999999..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...