umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaşlar ben grup adı istiyorum metal olacak ama ADAM KENDİNİ PARÇALAMAYACAK (BAKINIZ DIMMU BORGIR) sölerken böyle gruplar tavsiye edermisiniz metalin her türü olur[hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 01 November 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evanesence amy nin sesi çok hoşuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 abi ondan bol ne var al sana bi iron maiden yada iced earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 iron maiden, deep purple, dream theater kamelot, blind guardian, manowar klasik rock olarak the doors, guns n'roses[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Aklima nedense ilk Led Zeppelin geldi. Iron maiden, iced earth, blind guardian, dream theater, manowar, judas priest, black sabbath, metallica.. daha istersen yazarim..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 walla ne kadar bol olursa iyi ama müziği kaliteli olsun özellikle vokalleri(parçalamasın kendini) yazın yazın haydi herkese iyi geceler ben kaçıyom sabaha bakacağım hangi gruplar var diye[hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 01 November 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 g n r fln var da yazilmis onlar. anathema, dark tranquility, dio(tavsiye edilir), deep purple, helloween, in flames(?)jimi hendrix(tek basina grup :)), megadeth, rhapsody(kesin dinle) in flames'e soru isareti koydum. ben pek sevmem. senin de sevecegini zannetmem.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ben in flames severm ama sanrım senin aradığın bi grup diil çnkü vokalleri brutal fln oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Shadows Fall cok iyidir, arada bir parcalar kendini ama bazi sarkilari hosuna gider Art of Balance mesela.[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bu listeyi başla indirmeye hehe bir tane kötü albüm yok içerisinde. Bu liste[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Rhapsodyi dinliyorum çok güzel[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: -StorM-, 01 November 2003 23:10 tarihinde demiş ki: ben in flames severm ama sanrım senin aradığın bi grup diil çnkü vokalleri brutal fln oluo brutal ne demek oluyor (cahilim aklım ermez)[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 S.O.A.D.-System of a down Blind Guardian(Tepede yazıo ama Doggy ayıp omasın bidaa yazalım dimi Doggy?Bg rocx) Blink182 dicem..uycak mı bilmem Saves the day felam iyi gider hafif olarak Papa roach ayrılmaz benden ama giderse.. :p Klasik olanları yazmıyorum bile..Olmadı,beğenmezsen daha iyilerini buluruz.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bence blind guardian ve iron maiden rulz[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Metal demis Deep Purple, Led Zeppelin gibi gruplari yazmisiniz. Hadi metal dinleyneler genelde onlari da sever bisi demicem, de metal degildir onlar. Bilginize yani :) (BU arada, Deep Purple favori 5 grubumdan biridir) SOAD falan denmis, onlara metal diyenleri de sonuna kadar kiniyorum, Blink 182 falan da yazilmis. Metal dedigin ne tur istedigine bakar. Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 power metal yapan stratovarius grubunu kesin dinle bence. pek metal deil (türünede bişey diyemicem) ama paradise lost grubunun draconian times ve icon albümleri muhteşem kaçırma derim ben 1000 kere dinledim bi 1000 kere daha dinlerim.[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Therion, Theatre of Tradegy'nin eski albümleri, Macbeth, Nightwish.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Volfied metalin böle çok ağır olmayanı bazıları var aşırı ağır kaçıyo daha çok günün her vakti dinlenebilecek kafa yormayan türde bakıyorum ben[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Opeth'in damnation albumu guzel baya 7 gün 24 saat dinlenebilir ama diger albumlerini severmisin bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Tool A Perfect Circle Deftones[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Eloy Elf Budgie Magnum Asia Toto Camel Canned Heat Y&T Great White Rush (HR ile alakası yoktur progressive müzüğün temelidir) Pink Cream69 Reo Speedwagon Golden Earring Molly Hatchett Quiet Riot Watchtower Spastic Ink Gordian Knot Death Atheist Cynic Steve DiGiorgio Fates Warning The Gathering Edenbridge Zero Hour Deus Ex Machina Psychotic Waltz Clockwork Ark Orphaned Land[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 iced eart iced earth iced earth, anathema, iron maiden, dark tranqillity, demons&wizards, blind guardian uzar gider.... power metal olarak helloween ve manowar da öneririm.. ama o snn kendini parçalama dediğin brutal metal, gerçekten ii yapıldıgında mükemmel, ama ii yapabilen de çok az...[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: -Legendary-, 02 November 2003 23:10 tarihinde demiş ki: iced eart iced earth iced earth, anathema, iron maiden, dark tranqillity, demons&wizards, blind guardian uzar gider.... power metal olarak helloween ve manowar da öneririm.. ama o snn kendini parçalama dediğin brutal metal, gerçekten ii yapıldıgında mükemmel, ama ii yapabilen de çok az... edit: ya nightwish'i nası unutmuşum Allah belamı vermesin[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? [hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Volfied, 02 November 2003 09:43 tarihinde demiş ki: .Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying kendi zevkine uymayan gruplara hakaret etmek,onları küçük görmek,başkalarının zevklerine saygısızlık etmek..... :yapma:[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Volfied, 02 November 2003 09:43 tarihinde demiş ki: Metal demis Deep Purple, Led Zeppelin gibi gruplari yazmisiniz. Hadi metal dinleyneler genelde onlari da sever bisi demicem, de metal degildir onlar. Bilginize yani :) (BU arada, Deep Purple favori 5 grubumdan biridir) SOAD falan denmis, onlara metal diyenleri de sonuna kadar kiniyorum, Blink 182 falan da yazilmis. Metal dedigin ne tur istedigine bakar. Bu arada brutal vokal seydir, o bogurtu dediginiz bogazdan gelen sesler, ki iyi kullanildigi zaman o Evanescence midir nedir gerzek gruptaki kadinin sesinden bile daha guzel olabilir.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying +99999999..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar