Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atlantisle gelen irklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tahmin etmiştim :P aslında doğrudur ama yani kanıtlamak için yapabilceim pek bişey yok, olayın özeti savage aşmış biraz[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
sap geldim sap gidicem...
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Mesaj tarihi:
savage'in a$tigi dorudur h2h style'layila ayni anda bikac ki$iye birden vurabiliyo cunku. ayrica bonedancer bence tam bi noob crusher gecen gun caledon'da sava$irken biz olduk bitek bd kaldi albilerdende kalan herkes buna daldi adamda 2 healer wardi pata kute heal etti kendini albilerin yarisini dovdu sonra manasi bitince oldu haliyle ama bitane albide du$unemedi ben $u healer pete vurim salakmiyim ben yaw diye. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mesaj tarihi:
savage ve bonedancer tam birer overpovered charlardir hele biz italy de 1.60 dayiz cektiklerimizi gorseniz albionda oynarken pgleri silersizniz :P.. suan savage lar 1 roundda 4-5 atak yapiyor we %100 ikinci rounduda senden hizli yapiyo yani ben bi wurana kadar 1000hp lik wurus yapiyo bana...hele 2 handed tutuyosa ozaman cok güzel oluyo :P...bonedancer assasi tarafindan oldurulemeyen tek class bence..bi tek minstrel olduruyo aypitir soylemesi :) yani anlicaginiz yeni class yapmasinlar batiriyolar isi zaten albion git gide eziliyo mythic tarafindan sonunda plate nerf felan gelirse sasmicam :-p[hline]Acilarin Cocugu:(
Mesaj tarihi:
abi bence oyundaki en karizma tipler troller(ne alakaysa) neden derseniz benim gibi şiko ve iriler ayrıca çoğu heavy armor onlara baya yakışıyor(özellikleberserker epic)[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Elgra Nightshade Of Mordred
Mesaj tarihi:
kıl tabi
bi realm bu kadar ezik yapılamazdı herhal daa fazla[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 01 November 2003 13:04 tarihinde demiş ki:
savage ve bonedancer tam birer overpovered charlardir hele biz italy de 1.60 dayiz cektiklerimizi gorseniz albionda oynarken pgleri silersizniz :P.. suan savage lar 1 roundda 4-5 atak yapiyor we %100 ikinci rounduda senden hizli yapiyo yani ben bi wurana kadar 1000hp lik wurus yapiyo bana...hele 2 handed tutuyosa ozaman cok güzel oluyo :P...bonedancer assasi tarafindan oldurulemeyen tek class bence..bi tek minstrel olduruyo aypitir soylemesi :) yani anlicaginiz yeni class yapmasinlar batiriyolar isi zaten albion git gide eziliyo mythic tarafindan sonunda plate nerf felan gelirse sasmicam :-p[hline]Acilarin Cocugu:(

işi bilirsen infil olarak bonedancer ı öldürürsün. disease poison süreceksin o kadar işte. savage ı ise ip si yoksa öldürürsn. varsa kasar. stun edip kaçıp tekrar gelip öldüren birini biliyorum ama ben böyle denemedim hiç. reaver süper bi class. gücünü bilen çok az kişi var ama.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Mesaj tarihi:
rr 9 inf isi biliyodur heralde ama yatmiyolar iste bonedancerlar disease la bile kurtario hadi petlerin heali neyse 4 sn de bir 350 yiyiorum diyo (bende yiyiorum)thurst infil.(ayrica bd ler purge aliyolar concetrazione yerine o yuzden sakat)...ben minstrelle oldurdum hide olup area mezz attim petler fln mezildi o purge cekti stunip giristim yinede ip cekmeden yatiramadim..sahsen ben reaveri pek begenmedim nedense sanki duel pg si gibi rvr de efektif degiller[hline]Acilarin Cocugu:(
Mesaj tarihi:
savage konusunda bilmiyorum biz uzun zamandir 1.60 oynuyoruz we nerf yemedi savage lar ve inanilmaz güclüler bkz:after parry nin 3.combosu(50 de geliyo) multpile attack yapio pbaoe seklinde.. 1 roundda 4 atack yapiyolar we %100 ikinci rounduda senden once yapiyo eger thrust silah kullanmioysan. ayrica adamlarin base melee resist (%25) üzerine cektikler %25 lik resistle yedikleri melee dmg i inanilmaz düsüyo... ayrica primary dex quick alan bi pg buffli + self speed i olunca anlamadan yattigim zamanlar oluyo..hele bide yüksek rank se cidden cekilmez oluyolar kil oluyorum heriflere cidden nerde gorsem ilk savage ariyorum daliyim diye :)[hline]Acilarin Cocugu:(
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 02 November 2003 23:44 tarihinde demiş ki:
rr 9 inf isi biliyodur heralde ama yatmiyolar iste bonedancerlar disease la bile kurtario hadi petlerin heali neyse 4 sn de bir 350 yiyiorum diyo (bende yiyiorum)thurst infil.(ayrica bd ler purge aliyolar concetrazione yerine o yuzden sakat)...ben minstrelle oldurdum hide olup area mezz attim petler fln mezildi o purge cekti stunip giristim yinede ip cekmeden yatiramadim..sahsen ben reaveri pek begenmedim nedense sanki duel pg si gibi rvr de efektif degiller[hline]Acilarin Cocugu:(

Şu ana kadar arkadaşımın infili (Bukalemun) ile her BD yi öldürdüm. İnfile göre tam bir çerez BD. Savage ın IP down sa oda çok kolay bence.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
  • Yeni Oluştur...