Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3310 Aydınlatma ayarı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende 5510 daki ayar1 merak ediyorum..

Böyle çok bilgili bir arkada$1m1z yard1mc1 olsun herkese bakiim ;)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum.
Mesaj tarihi:
Lol onun yaydığı ışık kendini bile zor aydınlatır be![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Mesaj tarihi:
ehu bu iş için 7650 de kullanılabilen torch diye bi prog vardı :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
tuş kilidi kitliyken kapama tuşuna basıncada yanar[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
Nokianın kapaklarını çıkarınca ledlerlen gece gözüne alışmış gözlerle bütün odayı görebilirsiniz
Led fenerleri var zaten 2 pille 8 dün açık kalıyo[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot*
-Anassmmm ahhww anam anam gözüm
-Pardon aabi..
Mesaj tarihi:
2100 ın ışığı üzerine laf söyleyebilen var mı???

Kampta falan fener niyetine kullanmıştık fazla bile gelmişti ışığı[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
,olabilir mi oışığa laf...
,telefondiil florasan mubartek... :Pp

edit:yanlışquote yaptım...
[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 October 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
5100 ın sadece bu iş için bi feneri var :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar biliyorum ben gerizekalıyım siz çok akıllısınız da yolunu yöntemini bilen birisi varsa söyleyiversin.[hline]
Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
Mesaj tarihi:
buldum sadece PFF-1 araç kitiylemi ne çalışıyormuş o özellik[hline]
Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
  • Yeni Oluştur...