Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Zeta Jones, Nicole Kidman, muhteşem ama kimse bir JULIA ROBERTS olamaz kardeşim. hanımefendinin filmlerini izlerken adeta büyüleniyorum. hem büyük bir yetenek hem büyük bir güzellik. allah sevdiğine bağışlasın. (bana bağışlasada olur :P)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Amy Acker'ın hastası oldum tapıyorum kendisine(bknz.angel yeni sezon) Meg Ryan güzel, Milla güzel, Zeta Jones güzel, Liv güzel,Love Hewitt güzel ama yinede amy acker tek geçerm[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Elizabeth Taylor bence.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Nicole Kiidmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 koskoca liz hurleyi unuttuk ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 çok sayılır ama... Liv Tyler tabikiii[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Güzel dersen: Robin Wright Penn Andie Macdowell Piper Perabo Carre Otis Charisma Carpenter Charlize Theron Claire Forlani Michelle Pfiefer Hillary Swank Jennifer Connelly Jessica Biel Jessica Alba Yetenekli dersen Robin Wright Penn Jennifer Connelly Michelle Pfiefer Piper Perabo Patricia Arquette Charlize Theron Andie Macdowell Jessica Biel Elizabeth Shue Sharon Stone Özellikle Piper Perabo'yu tanıyanınız çıkmaz herhalde :D Merak ederseniz bi yerden Lost and Delirious filmini izleyin.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Michelle Pfiefer Meg Ryan Winona Ryder[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Kristanna Loken Meg Ryan Angelina Jolie[hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Keira Knightley edit : azmo nun dediği..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! [Bu mesaj arcane tarafından 29 October 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 oha 85 liyse "edit" te yazdığım kısmı geri alıyorum azmo nun değil benim dediğim olsun o hmm :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 pirates hede de monica bellucci de var oda gusel :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 jennifer garner fena değildi su daredevildeki kız[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 arkadaslar resim falanda kosanis daha acikliyici olur. sirf isim vermek olmuyo[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok yok o naomi watts mı neyse o güselmiş ya beğendim (normalde kolay kolay beğenmem yani) ha bide nina moric varmış güzelmiş ben görmedim ama diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: arcane, 17 September 2003 04:05 tarihinde demiş ki: angelina jolie, büyük resim link verdim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! angelina jolie,öpiyim onu koli koli zuahaha[hline] Nice boys don't girls get pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Lucy Alexis Liu ve Jennifer Aniston ilk sıradakiler hayranlarıyımdır. Brad Pitt'i kıskandığım tek konu Jennifer Aniston'dır. Ama bunların dışında da güzel bulduğum ama hayranlık derecesinde olmayan bayanlarda mevcut.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 uzatmayın charlize theron.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Mephisto_, 17 September 2003 18:20 tarihinde demiş ki: jennifer anniston'ı tek geçerim ardından jennifer garner ardından jennifer love-hevit ve jennifer lopez [evet jennifer isminede hastayım, istanbulda jennifer bulup yazmışlığım var][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum ehe Meph :] Aniston harici hepsini al :} Aniston beniiim! Yaa..Anlamıyorum ya...Allahım benim Brad bitten eksiğim ney? Her gün extreme takılıyorum..10 Pitt Gücünde romantiğim...J.Ann gibi bir sevgiliye herşeyimi veririm..(Bisikletimi-bilgisayarımı-walkmenimi bile :P) herşeyii.. ama tek şey ..ŞANSIM YOK! ehe.. heh... *!love dont love me..diye şarkıyı patlata patlata yürür* Heralde j.Ann e desem "seni seviyorum" diye,"Ya yürü git büyüde gel" der.. :p Blah..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Sam, 17 September 2003 17:25 tarihinde demiş ki: birisi çıkıp natalie portman yazacak, ona da şimdiden az buçuk katılayım ama beni yazmış saymayın.. Mwahahaha bu ne demek bea?[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Laura Harris de güzeldir. "The Faculty" de vardı. "24" de falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mılla Jovovıch derım baska bır sey demem.........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 [hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting[Bu mesaj Absolut tarafından 30 October 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 oyumu Cate Blanchett'den yana kullanıyorum gerçi olayı güzel ile sınırlamışsınız ama olsun bence yine de muhteşem biri[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Michelle Rodriguez,Nathalie Portman(Sam duy beni!),Drew Barrymore,Liv Tyler,Denise Richards[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar