Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü frp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bana masaüstü frp hakkında bilgi verebilirmisiniz yada bilgileri öğrenebileceğim adresler yazabilirmisiniz ben frp ile ilgilenen birisiyim fakat masaüstü frp sini bilmiyorum diğer kitaplar falan okuyorum ultima diblo falan da oynadrım ama masaüstü frp sini bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
ultima, diablo alakasız şeyler frpyle. eh, aslında ultima, roleplay yapan kişilerle oynarsan, frp ye benzer, ama yine de alakasız bence..

evet, forumlarda arama ile birçokşey bulabilirsin.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
kemikkıranım canem cigerim bence ultima aslında frp icin mükemmel bişi
hayal gücü yoksunu yada farklı seyler arayan birileri icin mükemmel bi secim olabilir.
düşünsene orada aha surdan bi goblin ordusu size saldıro demektense direk gm modetan goblinler yaratp salabilirsin :P belki masa üstünün havasını öldürebilir ama frp icin aynı seyi söleyemicem :)
atın olcak at üstünde direk kombat yapacan hatta bizim kendi kastıgımız bir mapimiz vardı (britanya sux..) orda pek ala mükemmel oynanabilirdi :)[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."

Mesaj tarihi:
Hayır Ultima FRP için mükemmel bir şey değil
Eğer hayalgücünden yoksunsan ve bunu kabullenmişsen sen FRP ci olmak istemiyorsundur. FRP Tolkien'in kitapları ile başlamış, ve daha sonra masa üstünde böyle karakterler yaratıp oynamala devam etmiştir. Eğer hayalgücün yoksa UO da sadece istatistiki fakat fantastik öğeler içeren bir oyundan ileri gidemez.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
volfied bu görüşlerinde sana katılmamak elde değil[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Mart 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi güzel bir şeye benziyor ultima oynadım ama çoğu serverde frp ruhu yok yani odun gibi bir şey skiller kaç statlar nasıl.
bunlar olmuyor masaüstü frp ilgimi çekti ama bunu oynayabileceğim bir yer var mı_¿
Mesaj tarihi:
gimli iyi dmdir.

chatte oyunlar olabilir, nukem verite, bonepart felan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
masaüstü frp bi defa tiyatro gibidir. Farkı belirli bir metin yoktur onun yerine olayı anlatan dm vardır. hayalgücü ve duvaçlama gibi kabiliyetler ister(en azından hayalgücü)
frp dediğimiz olay bu. bunun üç kitabı var ama bu aralar pek bulacağını zannetmem. zaten 3.5uncu edition diye bişey çıkıyor, onu alırsın, okursun öğrenirsin(ingilizce ama anlaması kolay)
ultimada ise, gerçi kendim oynamadım oma oynayan çok gördüm, genelde bilmemne skillimi kastım böyle oldu çok güçlü karakterim var ENGÜÇLÜBENİMMUHAHAHAHAHAHAHAHA muhabbetleri var. bana daha çok içinde oyun olan bir icq gibi geliyor. bi de power-playciler var ki adamın asabı bozuluyor. tabi ki herkes böyle değil. oynamadan önce gelecek telefon faturasını da düşün[hline]"Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu günler" Corç W. Buş(bu arada şuna bir ara tıklayıverin.)

Mesaj tarihi:
valla bence uo frp icin mantıklı olabilir bence tabi benim düsüncem gayette iyi yapılabilir
tabi bu illa her seyi betimlemek isteyenler,e göre olmasada action acısından oldukca güsel olabilir..
hayal etmek güzeldir ama uoda bi quest tamamlamakta hosh olaiblir. uoda bizim kendi mapimiz vardı mesala orada biraz kassan oldukca zevkli olaylar olur
ne diom ben kacırdım konunun ucunu
nese yaa keyif meselesi masa üstü rulez tabi..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."

• Yeni Oluştur...