Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 forumu en çok bırakan : ben[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 yakında Pepelek yarışmaları düzenleriz böyle güzellik yarışmaları gibi. en yaşlısı, en geyiği gibi... benim en güzel Türkçe kullanana adayım Bonepart'tır.[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: lamutix, 08 Ekim 2002 19:13 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 08 Ekim 2002 17:24 tarihinde demiş ki: en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) kaşınma bütün foruma 70'li olduğunu söölerim ha! zaten kendi ağzınla yakalanmışın burda :P O zaman bundan sonra emaya Emaleth Teyze diycez *Vücudunun herhangi biyerine gelebilecek bir terlik darbesine karşı savunma pozisyonu alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 doğrusu uzama potansiyeli olan bir liste yazmıştım ama silmeye karar verdim çünkü birkaç dakika içinde hatırlamak mümkün değil herkesi, kimseye haksızlık olmasın, gönüllerdeki yer bozulmasın. ama birtek kategori var çekinmeden yazabileceğim: - sam'in en çok sevdiği forumun iştirakçileri: sizler ;) en aklı başında: sam (valla bu çocuk 42sinde filan diyorum bazen ben) 19'umda saçları dökmeye başladım ne demezsin :) nedense bu başlık da bana ismilazımdeğil forumlarını hatırlattı biraz ama görmezlikten geliyorum bu seferlik :-p[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: O zaman bundan sonra emaya Emaleth Teyze diycez *Vücudunun herhangi biyerine gelebilecek bir terlik darbesine karşı savunma pozisyonu alır* kırk yıllık ema nine ne zaman teyze olmuş bakıym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en bi super moderator olaganustu insan nobel odulu kazanmış şahsiyet: ghaldszar hastayısız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en sazan: PUMA[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 gecen seneki oduller (cilekroz kitlemisti nedense ama): http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=1542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en en ödüllerini 1 sene önce vereni = Baal[hline]Çekilin , Durduramazsınız Açın G**tünüzü CEM UZAN GELİYOR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 bu arada harbici erling'e noldu ?[hline]Çekilin , Durduramazsınız Açın G**tünüzü CEM UZAN GELİYOR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en mutant: arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 draven olmadı cık cık cık :)[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 En ende ben! BEN HEPİNİZDEN DAHA ENİM BENİ ANLIYOMUSUNUZ BEN DELİ DİİLİM *!ağzından salyalar akar*[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 said: lamutix, 08 Ekim 2002 19:13 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 08 Ekim 2002 17:24 tarihinde demiş ki: en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) kaşınma bütün foruma 70'li olduğunu söölerim ha! zaten kendi ağzınla yakalanmışın burda :P iftira efenim, kuru iftira... *!ıslatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 en kaybolan : Disappear [Bu mesaj tunca tarafından 09 Ekim 2002 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 said: Draven, 09 Ekim 2002 01:32 tarihinde demiş ki: en mutant: arcaneaman hoca naaptın ehe :)[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 said: Emaleth, 09 Ekim 2002 12:26 tarihinde demiş ki: said: lamutix, 08 Ekim 2002 19:13 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 08 Ekim 2002 17:24 tarihinde demiş ki: en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) kaşınma bütün foruma 70'li olduğunu söölerim ha! zaten kendi ağzınla yakalanmışın burda :P iftira efenim, kuru iftira... *!ıslatır* En politikacı = Ema :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 En TEMBEL ? wastiee ![hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 en eski = kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 En yaşlı zed[hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 said: Deep-Night, 10 Ekim 2002 18:29 tarihinde demiş ki: En TEMBEL ? wastiee ![hline]deep-nighthö ? bence sen bi arama ya tıkla sonra wastiee bize hedehödö yap diye arat...[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 en kıl ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 said: BonePART, 08 Ekim 2002 21:32 tarihinde demiş ki: en şişmanı: falen bi dakka bi dakka en sismani lakabini kaybetmem :)) banko adayim o konuya. Grandmaster Göbekowner AyrIca ataLarImIz ne demi$? Göbeksiz erkek baLkonsuz ev gibidir.[hline][ img ]http://www.battle.net/war3/images/undead/units/animations/deathknight.gif[ /img ] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Estel e şahidim ehe En İri ödülünü ona verebilirz[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Saol canim kardesim. Bu ödüLe beni Layik göreceginizi biLiyordum :))[hline][ img ]http://www.battle.net/war3/images/undead/units/animations/deathknight.gif[ /img ] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar