MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 2004'ün son çeyreğinde geliyor. Ahanda haber gerçi azcık kısa ama...[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 İNşallah bu oyunda yüzmeyi öğrenir adamımız[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 zuhahahahah harbi ya Adam dunyayi sehiri tarumar ediyo ama bir cayda dusup gidiyo. Sahile gelirsin birkac adim atarsin denize.,...aninda olur herif. Vampirmidir nedir bole suya karsi olayi var amcamizin,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 suya adımını attığında healt'in düşmeye başlar ...[hline] ingiliz:beautiful girl fransız:büütifül girr alman:beahhhtihfuhh girhhhh türk:karıya bak lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaş gta1den sonra vampir oldu :D gta1de 5-6 sn suda yüzebiliodunuz (açılınca boğuluyodu ama:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yüzüo muydu ya genelde arabayla atladııım için suya ölüodu arabasız girmeyi hiç denemedim[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Hmmmz serinin son oyunuymu$ yanii GTA5 die bi manyaklık olmicak demektr bu .. Bi de ewlere girilse de fena olmaz striptizz club flms vardı onnara girerdik ne guzel asddas[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 GTA5 çıkar bence,böyle başarılı bir seriyi atamazlar nedensiz,gerekiz bir şekilde,başaka 5 oyunu+2-3 expansion pack'i olup her biri öncekinden daha çok satan,daha çok beğenlien,daha çok tutulan,hep yenilenen bir oyun serisi söyleyebilirmisiniz?Ben torumlarımında Gta oynamasını isterem:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar