ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konusu: Şiddet, delilik ve bu deliliğe toplumun tepkileri bakımından Stanley Kubrick imzalı A Clockwork Orange adlı filmi çağrıştıran The Butcher Boy’da alkolik babası ve hasta annesiyle zor bir hayat süren Francie gündelik yaşama bir türlü adapte olamamaktadır. Çevresinin de etkisiyle iyice karanlığa sürüklenen genç adam bir kasabın yanında çalışmaya başlar. Bu noktadan itibaren hayal gücünün aşırılıklarının da etkisiyle iyice zorlanacak ve önüne geçilmez bir şiddetin pençesine düşecektir. Yönetmen: Neil JordanYazar: Pat McCabe' in kitabından Neil Jordan uyarlamışTür: Komedi - DramOyuncular: Eamonn Owens Sean McGinley Peter Gowen Alan Boyle Andrew Fullerton Fiona Shaw Aisling O'Sullivan Stephen Rea John Kavanagh İrlanda Amerika ortak yapımı - 109 dakikaNeil jordan Filmografisi: Good Thief, The (2002) Not I (2000) End of the Affair, The (1999) In Dreams (1999) Butcher Boy, The (1997) Michael Collins (1996) Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) Crying Game, The (1992) Miracle, The (1991) We're No Angels (1989) High Spirits (1988) Mona Lisa (1986) Company of Wolves, The (1984) Angel (1982/I) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bir saat sonra tekrar yayınlanacak. Kaççıranlar yada seyretmemiş olanlar için bir fırsat. Bence kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 fragmanı baya ilgimi çekti, izlerim diodum kaçırdım sanırım bu saatte izlesem mi yoksa yatsam mı hmm 8 de kalkıcam izlemek te istiyorum ama hehe :)[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 4 cü kere izledim dün gece harika bir film bu arada nedense böyle ingiliz-irlanda filmleri beni bayaa bi etkiliyor kurtulamıyorum[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ya bunun amortisi var mı hehe bi tekrar daha isterim ben ! :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sonundaki espri çok iyi ''O ne elindeki?'' ''Sadece bir kardelen...''[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bu kadar iyi miydi yahu keşke okul olmasaydı da izleyebilseydim :([hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yauv bnde okul var diye erken yattmıştım off[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kaçıranlar için bu akşam 20.00'da yine veriyor cnbc-e[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehehe super bır aksan var abı fılm de hastasıyım[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Geçen izlemiştim (Geçen dediğim de bi kaç ay önce) İlginç bi film anlatımı felan güzel ayrıca aksanları da güzel ama o kadar da "manyak" bi film değildi bana kalırsa.Belki de ben anlamamışımdır.(İkinci gösterimini izlemiştim geceyarısından sonra)[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar