Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Oyunları Alan Konusu

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bugun Bonepart a attıgım özel mesajda bir konuya degindim..
Konuyu kısaca özetlemek gerekirse..

Ben bir starcraft oyuncuyusum ve Starcraft da Blizzard Enter. firmasının bir oyunu
Diablo II , Starcraft , Warcraft gibi oyunlarının genel bir alana altında toplanmasını sundum Bonepart a
Yani Warcraft 1 2 3 yerine
Blizzard ın Bu 3 oyununu ele alan bir alan olmasını istedim..
Böylelikle hem alan daha cok ilgi alır hemde geniş içerige sahip olmuş olur..
Siz ne dersiniz ?[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

esasen bu bölüm ana olarak wow'a yönelik açıldı, türk oyuncuların bol olduğu mmorpg'lerden biri olacağı tahmin edilerek ama blizzard bunu da yarım yüzyılda tamamlayacağı için nispeten havada kaldı gibi. o vakte kadar da wc3 konuşulur denmişti.

blizzard oyunları diye dönüştürülürse wow çıkınca ciddi bir karmaşa yaşanacak ve yeniden özel bir bölüm açılması istenecek, bana o açıdan pek mantıklı gelmedi. jedi knight başlıkları swg bölümünde açılmalı aynı düşünceye göre. ayrıca şirkete özel bölüm açılmasını da olumlu karşılamıyorum özellikle de içerik bulunmuyorken, sanki reklam yapıyormuş gibi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman soylerim
duzen istiyorsaniz kendiniz organize olun diye
Starcraft la ilgili sorun mu
BILGISAYAR OYUNLARI diye bi bolum var, girersin oraya
[SC] *Konu Basligin*
baslikli bir topic acarsin
insanlar anlar onun starcraft oldugunu
herkes boyle yaparsa ne mi olur
ilerde biri arama motoruna girer
[SC] yazar
bi bakar
Starcraft icin acilmis tum basliklar orda[hline]fizban, 26 October 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
eşek benim
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard ı ne kadar sevsemde ıcımden boyle bır bolumu desteklemek gelsede malesef oyumu Volfıed tan kullanıcam burası bır Warcraft bolumu ve o sekılde kalmalı Haaaa yarın bı gun Starcraft ın onlıne ı cıkar ISTE o zaman sıtesını bıle ben hazırlarım sorun kalmaz...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz,
bi kere paticikin/ultimatr nin il açılış teması mmo games üzerine, yani single player oyun desteklemiyoruz :) artı wc bölümündeki diğer ilk wcler falan sadece tarihi destek amaçlı gibi birşey şu an. anca dendiği gibi bi 10 sene sora sc:online çıkar o zaman sc girer listeye :)[hline][i]Wow - Begin
Sosyal ağlarda paylaş

benim burda konuyu acmak istememin amacı Warcraft ın pasif kalması degildir..
Volfied in dedigine bakılırsa o zaman bu bölümlerin hiçbirine gerek kalmaz..Her oyun Bilgisiyar Oyunları bölümüne yazılır..
Düşüncem yanlış yöne cekiliyo..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

World of Starcraft yapildi mi?
Hayir hyapilmadi, yapilmayacak da henuz
burasi World of Warcraft a acildi, insanlar diger Warcraft leri de tartisiyo.
Oturun sizde WoW sitesi gibi bi WoS sitesi hazirlayin icerigiyle, verin wastiee ye acsin, o zaman forumunuz olur. AMa bu forum WoW forumu, world of (anlayamayanlar olur diye bold yaziyorum) warcraft forumu.

Asil sen benim dedigimi baska yonlere cekiyosun. Starcraft hakkinda her gun 10 larca topik acilmiyo, ama bu forum hala canli kalabiliyo.

.[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...