-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 icq dan devam...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 eyw:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ARkadaşlar adı üstünde .:) bu aşk şeklinin Platon la alakasınında olduğunu tahmin etmişlerdir herhalde..[hline] Faster than light. ...And me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 haydaa açmayı şöle konular taptıım insana gene kavuştum ulan şimdi mutlu gidio ozaman bu kız acı çekmek ister gene ayrılır benden falan die paranoyaklık yaptım bak şimdi sizin yüzünüzden ya :( kötü patisiniz siz ! [hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" [Bu mesaj Ainu tarafından 25 October 2003 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Kendinizi platonikten şiddetle koruyun arkadaşlar.İğrenç bişey.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Erkekler avi gorene kadar disguise kokusunu surmezler Kizlar ise her daim bir avci beklemektedirler PS: Bundan av-avci iliskini cikarmayin sakin, ama bu bi gercektir[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ya bırakın platoniği filan da millet iyice kafayı yemiş. Bir saat önce birisi cebime çağrı bıraktı, kıl olurum çalıp kapatnalara geri aramadım. Biraz önce bir kez daha aynı kişi çağrı bıraktı, allah allah önemli bir şey mi varda kontürü filan bitmiş diye aradım. Karşımda hiç tanımadığım bir hatun sesi, beni aramışsınız dedim evet ben ece dedi. Bende çıkaramadım hangi ece dedim, ben Eceee dedi... Ulen kim bu, sesini çıkaramadıkta kime ayıp ediyoruz derken senin adın ne dedi, bende Bülent dedim. Kız yanlış numara oldu pardon diyicek diye beklerken ben Ece tanışalım mı deid :-) Ben ha noluyoz höööö derken nasılsın türevi bir şeyler söyledi. Bende başka bir şey varmıydı, yani tanışmıyorsak söyleyeceğiniz dedim o da ne yani bu kadar mı konuşacağız dedi :-) Bende evet dedim o da rahatsız ettim galiba pardon dedi. Bende rica ederim dedim kapattım. Şimdi de mesaj atmış aynen şunları yazıyor Bir arkadasa ihtiyacim var tabi arkadasiniz yoksa (lutfen) tatlım Yav bu nedir böye yaaaaa.... Millet iyice ucmus, birde bu hatun benim teli kimden ogrenmis onu cok merak ettim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Aha yine çağrı bıraktı[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 evet 200lü manyakmı lan bunlar?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 e yuh yane[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 lan ipne bonepart senmi verdin len numaramı birilerine :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ona mesaj attım bir seyi merak ettim telimi kimden aldiniz, rastgele arıyor olmazsını değilmi diye o da cevap attı Ya senin yüzünden 3 kont kaldi arayip soramasmisin rastgele cevirdim canim beni tanidigina pisman olmazsin tatlim dedi Aradim biraz önce merakima yenilerek, 17 yasindaymis, Beykozda oturuyor rastgele aramis bulusalim filan diyor :-) Biraz konustuktan sonra kapattim, kapatirken aradigin icin sagol dedi biraz gulup eğlenmis oldum. Harbi bu ne bicim bir nesil yaaa[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 abicim oha ya boka batıyo ınsanlık... bu arada ben ansı bı adam oldugumu cozemedı kı zıe solıym[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Volfied, 25 October 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Erkekler avi gorene kadar disguise kokusunu surmezler lol "avı" kelimesini ingilizce karakterler yüzünden "avi" yazmışsın, ben de okurken doğal olarak ey vi ay diye okudum (video formatı) ve cümle bambaşka ama alakalı bir anlam kazandı :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 arcane ben de oyle anladim ne yalan soliim hehehe :p selam millet we gorusmek uzere tekrar :) 1 ay sora 1 mesaj daha atarım ehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 siz cok film indirmisiniz netten kazaa dan :D[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 lan allahin nubisi sly, sen gele gele platonik ask gibi bir topice mi mesaj attin? seni male stream genre seni...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kızların o olayı bilnç altından kaynaklanıyo galiba herkesin hayalinde biri var ama ciddi duygular hissetmiyolar o kişiye karşı biraz gidip ısrar edersen oluyobiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: arcane, 25 October 2003 16:00 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 25 October 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Erkekler avi gorene kadar disguise kokusunu surmezler lol "avı" kelimesini ingilizce karakterler yüzünden "avi" yazmışsın, ben de okurken doğal olarak ey vi ay diye okudum (video formatı) ve cümle bambaşka ama alakalı bir anlam kazandı :lol: ROFL! :lol: Ahahaha bendede aynı olay oldu..Lan diorum ne avisi?Avseq Felam geldi aklım..Bwhahaahha! Bu arada Fedaykin abi harbiden 3 harf; O H A! :] Balda var ama işin ucunda...17 yaşında bir kız,canı sıkılmış...Arıyor.. Tü...Beni arasalar eheh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 26 October 2003 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Platonik aşk harbiden kötü bir olay. 5 sene bir kızı sevdim karşılıksız. Hatırladımda şimdi ühüüüüüeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: blademaster, 25 October 2003 17:16 tarihinde demiş ki: kızların o olayı bilnç altından kaynaklanıyo galiba herkesin hayalinde biri var ama ciddi duygular hissetmiyolar o kişiye karşı biraz gidip ısrar edersen oluyobiliyo ehe yok olmuyo:) bu kızlar harbiden ilginc canlılar:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kIz güzel olsa tanımadğı birine asılır mı yau ! çirkin kızlar yapar bunları.. hadi dielim kız güzel ve azmış.. gidip yakışıklı ve tanıdığım birine asılırım .. ;)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 İide platonik karşılıksız demek değilki. Fizikseli aşıp ruhsallaşan aşk demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Platonik falan bilmem de, hayatımın son yıllarını okuduğum kitaplardaki karakterlere(en başta Faramir) eni konu aşık olarak geçirdiğimi bilirim. hatta onlar yüzünden gerçek dünyada ne platonik ne de normal aşk neyin yaşayabilmişimdir. Unutmuşum, bi de hayalimde kendi yarattığım bi tip vardır. Bizim gibi normal bi insan bu. [hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 01 November 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar