Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Road to Rome ile gelen v1.25'i yükleyince oyun çalışmıyor, CD yok diyor. Level ile gelen 1.31' i yükledim belki başka bir sorun vardır diye, yine çalışmıyor. Sorun neden kaynaklanabilir ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bak normal bf yi yukledin sora 1.31 yukle sora rtr yukle sorada snn connector yukle eger varsa connector yoksa cd siz giremezsin oyuna cunku connector cd siz calısmasını saglıodu[hline]Collin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yaşasın SNN:P bu hızla gidersem banlayacaklar beni yakında [hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Snn bakımda, dosya mosya indiremiyorum, ne yapacam? Veya Connector'u olan yollayabilir mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ya şimdi bende Btf1942 var yükledim. Leveldanda 1.31 mi ne o patchi yaptım. Crack yaptım. Oyunu açıyorum. Siyah ekran *dıng* sesi ve windowsa dönüyor. Şimdi sorum şu. Ne etcez?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Olmuyor işte, aynen o sorunu yaşıyorum. Zati 1 saatte anca yüklüyor...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BELDAR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ayı sorun bendede var bilgili bir şahısın desteklerini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khellendros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Su siyah ekran+ding sesi probleminin cozumunu bilen varsa yazabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 patchli bf.exe için yapılmış crack'i bulmaı denediniz mi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cstr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bf 1.31 için crack lazım http://www.kromsel.net/levis/Bf1942_ENGv1.31_NoCD-DM-.rar buradana alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Oyunun orjinali kaç milyon / Ankara' da nerden alırım ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 orjinali geldi mi ki türkiyeye??? gider alırım geldiyse eğer.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar