LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ee yokmu inşaat mühendisi cidden nasıl çözülüyormuş çğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oynamak istiyorum aslında ama çok fena kasıyor benim bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu oyunu yapsa yapsa çilekroz yapar d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Hangi bölümde kaldınız ona göre bi bakim. Bazı bölümler çok tanıdık geldi, çözdüm hemen. BridgeIT oynamışlıım var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben indiremiyorum linkki yenilermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 http://www.bridgebuilder-game.com/ burdan çekebilirsin..12. bölüme geldim kabir azabı gibi köprülerin %60'ı zaten direk freak diyebiliceğimiz görünümde tek geçimlik:D Tren geçiyor sonra mefta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 şöyle bi baktım. lvl 5te hiç yeteneğim olmadığını anladım ve sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ohoo complex seviyesine gelince iice saçmaladı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ehe 15te bitti ilk oyun..şimdi yenisine bi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Volfied said: Level da vermislerdi bi ara Bu oyunun cok daha gelismis bi versiyonu var 3 boyut faland estekliyo bazen Bazi muhendislik ve mimari okullarinda kullaniyolar. Mesela bu yaz CMU daydim, mimari ogrencilerinin ilk projeleri belirli bir agirligi tasiyacak kopru yapmakti, ama oole olucak ki, ellerinde ayni hacimde malzeme var hepsinin, odun parcalrini iste yapistirarak veya keserek yapiyolar, ve o agirligin altinda yikilirsa, ya da o agirligin 1 gram bile ustunde yikilmazsa basarisiz sayiliyolardi. Iyi ki mimar degilim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Eğer bu oyunun adını söylersen bana, sana çok dua ederim çooook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Oyunu bitirenler pontifex olarak aratıp devam edebilirler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gishle aynı bunu yapan adam fizik üstadı :p bridgebuilder pontifexten daha yeni bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Pontifex II daha yeni diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ha ikinciyi bilemem çıktığını bile senden öğrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 2.'si en az 2 senedir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 § 31 Oct 2003, 15:34 kazaaa da 930 kb lık pontifex2 var. yani 3 boyutlusu. Ben 2 haftadır oynuyorum. Bıkamadım. şu an kazaadayım. isteyen download edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 iyimiş eahuehue oynamışımdır belki ama adını pontifex olarak hatırlıyorum iyimiş 5 sene sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 of ya 1 saattir uğraşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha abi harika ya oyun delisi oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 lemigs miydi oda bir nevi kopru insaa oyunu :D p.s: uyumam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bu oyunun windowed modda açabilmenin yolunu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar