GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bazen basit oyunlar insanı hastalık derecesinde sarıyor. Geçen gün bir dostum bu oyunu bana yolladı. Çok saçma gelmişti ilk başta ama şimdi kurtulamıyorum. Bende hastalığı paylaşayım ki şanı yürüsün dedim. Bir deneyin hoşunuza gidebilir. Buradan bridge.zip'i indirin kurun ve müptela olun. Dialup kullanıcıları için ek bilgi: Dosya 100KB kadar. Hadi inşa başına. * baretini kafasına takar *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 guselmiş walla[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun [Bu mesaj Diablo tarafından 05 September 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Level da vermislerdi bi ara Bu oyunun cok daha gelismis bi versiyonu var 3 boyut faland estekliyo bazen Bazi muhendislik ve mimari okullarinda kullaniyolar. Mesela bu yaz CMU daydim, mimari ogrencilerinin ilk projeleri belirli bir agirligi tasiyacak kopru yapmakti, ama oole olucak ki, ellerinde ayni hacimde malzeme var hepsinin, odun parcalrini iste yapistirarak veya keserek yapiyolar, ve o agirligin altinda yikilirsa, ya da o agirligin 1 gram bile ustunde yikilmazsa basarisiz sayiliyolardi. Iyi ki mimar degilim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Oyunu oynadıktan sonra bende öyle düşünmeye başladım, iyiki mimar değilim. Oyunun 7. aşamasında bir köprü yaptım. Gayet stabil oldu. Hatta okadar stabil oldu ki bir bit yeniği var dedim kendi kendime ama göremiyordum. Derken tren ile test edeyim dedim. Tren ilerledi tam köprüye girecek cumburlop denize düştü. Meğer yolu koymayı unutmuşum. Zaten o yüzden çok stabilmiş. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ulan adamlar ne kasıyorlar be. işte ne güzel 1 gram bile fazla olsa yıkılmıyor.. dana ne istiyorlar.. peh...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bende yüklerken şifre istedi nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi 6. bölümde takıldım üşütecem şimdiye kadar hep paranın yarısı ile bitiriyodum bölümü 6. bölümde para yetmedi :(-[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 geçtiiim :) ama 8000 doların 7000 ini harcamak zorunda kaldım :([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kaç bölüm var ya[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben birinci bölümü geçtim 2 bölüme geçince hiç bişey koyamıyom paramı yetmiyo yokssa :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bu arada şifre ve kullanici adi istiyor ftp[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Birde ayni oyunun 2. cisi varki oda ayri bir super. Celik halat la fln asma kopru yapilabiliyor vs. Birde bagimlilik yapiyor tabii :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 su oyunu baska bir ftpye koysanız.. indiremiyoruz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ooo çok eski oyundur bu... 1 de 2 de aşmıştır =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mosquito oyunu install etmiyeceksin sadece zip'i aç ve bridge exe'i çalıştır. Estel ftp falan ne kasıyorsun. Benim verdiğim linke tıkla. Directory structure gelecektir önüne oradan bridge.zip'e tıkla (sağ tıklayıp save as falan kasma direk üstüne tıkla) sonrası zaten bilindik olay.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 2 sine link link var mı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya sorun bendemi ? 2 . levele geçtim ama köprü yapamıyorum param avr ama yapamıyorum[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Henüz 2 sini bulamadık. Bulursak linkleriz, ayıpsın. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi 11. bölümü 19000 dolar harcayıp bitirmiş öküzler ben 77000 ile anca bitiriyorum valla buna tek şey denir :tebrikz:[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben 5. bölüme uğraştım bi 15 dakika sanırım bi 3000 dolara yakın fiyata mal edebiliyorum[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 heh evet ilk bölümler kolay 10 ve 11 zor 12 ye bakmadım[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya yüklerken demek istediğim aynen dediğin gibi bridge.zip ye tıklıyorum ve bana authorization gerekiyor dio user pass soruyor bilgisayarıma dahi indiremedim. dap kullanıyorum acaba ondan mı dicem ama alakası yoktur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya abi her oyunda mutlaka bi sorun çıkıyo bende level passed diyo next level diyo ama diğer levele geçemiyommmmmmmmmmmm[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Mosquito, 06 September 2003 10:49 tarihinde demiş ki: dap kullanıyorum acaba ondan mı dicem ama alakası yoktur sanırım Evet DAP yüzünden. DAP'ı disable et ve öyle indirmeye çalış. DAP ftp'ye login olmaya çalışıyor. Zaten 100KB birşey hızlı gelse ne olur gelmese ne olur. Kermit nasıl başardın ve sorunun nedir dahayla anlıyabilmiş değilim. Next level dediği ve sen tıkladığın halde geçmemesi daha evel gördüğüm birşey değil. Next level'a tıkladığında oynanabilir bölümlerin listesi gelir sende en son oynadığının bir fazlasına tıklayarak ilerlersin.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 birisi cevap versin be[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar