Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Feridun sen benle uğraşacağına peşindeki jediylarla uğraş. *! A transmission is sent to Solar System * Hereby I proudly announce that Colonel Sam is promoted. From now on he will be second-in-commad. Congratulations Commander...[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 *!Kandestesi hain planlarını gerceklestirmek icin zaman kollamaktadır* *!Jedi ve EFAWK klarin birbirlerine düşmesini bekler* *!En büyük korkudaki teroristin laflarini hatirlar* *!"Hitler bir aptaldı,amerika ve rusya ile savaşamazsın.Amerika ve rusyayı birbirleriyle savaştırırsın"*[hline]Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Huma ben de aynı şeyi düşünmüştüm =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Benim düşmanım belli *! Ordusu gittikçe büyümektedir* *! Peşine düşen Jedi lar Bounty Hunter lara yem olmaktan kurtulamazlar* Az kaldi az...[hline]Where I was, I had wings that couldn't fly Where I was, I had tears I couldn't cry My emotions frozen in an icy lake I couldn't feel them until the ice began to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Jedilar bounty hunterlara yemk oluyor? bak bak bak. bol keseden de atarmış. =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 fizban senin lightsabera filan ihtiyacın yokki?şapkan yeter...:P[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Oha bi gün gelmemişim ne olmuş biri bana özet geçebilirmi?[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Geçebilir tabi. Herkes birbirini yiyor; bende oturup izliyorum =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 oooooo eger 1 gün kacırdıysan sansina kus ben 2 saaat kacırdım geldigimde bi 2 saat toparlamakla ugrastim bi gun icin anlatmaya insanda dil kalirmi bilemem valla Böyle geyigin damarini bi kacırdınmı ooo toparla işin yoksa senin işin cidden zor[hline]Saygılar [Bu mesaj vampirhuma tarafından 20 Ağustos 2002 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 vampirhumanın önünde bir suret belirir kendimi tanıtayım ben Tunca kendime çok güçlü bir ordu kurmaktayım ve kandestesi ile güçlerimi birleştirmeyi çok isterim cevabınızı bekliyorum. *!vampirhuma onun bi vampir olduğunu çoktan anlamıştır*[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 savaş yatışıo mu noluo ? bu arada ben vampirlerden ayrıyım efawk sux zati :) yani siz savaşa durun ben mor ayılar gelince eşitliği sağlamak için geliorum ortama :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 *! Özel eğitilmiş Suikastçılar Efawk liderlerinin peşine düşerler*[hline]Where I was, I had wings that couldn't fly Where I was, I had tears I couldn't cry My emotions frozen in an icy lake I couldn't feel them until the ice began to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 hmmm sly bana katıl o zaman ordularımı yönetirekn yanımda ol![hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 EFAWK is not interested in thy puny war; no more.[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Üssüne 1.000.000 kişilik bir kuvvetle saldirdiğim zaman bu savaşla ilgileniomusun göreceğiz *! bir kahkaha atar* Bir kere yokettiniz artık asla... Bu savaş ölü olanların değil onlar artık bana boyun eğsinler yoksa onları da evrenden sileceğim[hline]Where I was, I had wings that couldn't fly Where I was, I had tears I couldn't cry My emotions frozen in an icy lake I couldn't feel them until the ice began to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Hala üslerin sadece komutanları düşerse düşecepğini anlamadın değil mi? Komutanları asla ele geçiremezsin. *! Norakın windowds exitindeki gibir kahkaha atar *[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Aranızda bir casus var desem[hline]Where I was, I had wings that couldn't fly Where I was, I had tears I couldn't cry My emotions frozen in an icy lake I couldn't feel them until the ice began to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 *!Karadelik tekrar açılır içinden Bone çıkar* Tamam anladım[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 *!Savunma pozisyonu alır* Gel bakalım feridun bey sen ve ufak ordun bu üssü cesedimi çiğnemeden ele geçiremeyececsiniz! *!Picks up a Vulcan Cannon*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 said: tunca, 20 Ağustos 2002 22:55 tarihinde demiş ki: vampirhumanın önünde bir suret belirir kendimi tanıtayım ben Tunca kendime çok güçlü bir ordu kurmaktayım ve kandestesi ile güçlerimi birleştirmeyi çok isterim cevabınızı bekliyorum. *!vampirhuma onun bi vampir olduğunu çoktan anlamıştır*[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! *!"Sen hele bi kur ordunu bakarız ondan sonra"diye yanıt verir* *!Son Dissapear olayından agzı yanmıstır artık yogurdu üfleyerek yiyecektir(Sarımsaklı olmaması kosuluyla)* Kandestesinin güvenini kazanmanız gerekir[hline]Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 ağaca yaslanmış vaziyette elindeki zinciri çevirirken birilerini bekler.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 *! yaklaşır* "kardeşim biras geçikmişsin sen" *! der ve gider*[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 *!Lazer M60 ını alır* *!Kırmızı Kafa bandını ve Titanyum-Nabotanyum Enerji bazlı T545 Full Armorunu kuşanır* *!AirWalk çizmelerini giyer* *!Gözlüklerini takar* *!Etrafa şööyle bir bakar* *!Uzay mekiğine biner ve motorları çalıştırır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 *!hemen fonda Blade - Vampire Techno Dance koyar* *!Deri botlarını ve deri paltosunu giyer* *!Paslanmza Bursa bıçağını alır* -Hadi dans edelim. allallallallallallallallallallallalla *!malesef masum vampirleri kahvaltılık zannetmektedir şayet yeni kalktığından karnı açtır*[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 29 October 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 *!Birilerinin gelmesi sevinciyle doğrulur*[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar